6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
luluc napsal(a):
tina napsal(a):
luluc napsal(a):
sakri, tak se holky ale domluvte , málem bych zvědavostí nemohla usnout a ufff, vechno vím, usnu jak dudek
no jo, tak jsem chtěla tajnůstkařit a sára to vykecá - tak já ti někdy budu taky vyprávět
jéé, tak to se těím, třeba v Jizerkách
klidně i dřív
Není tady
Jasne, to byl jen napad, kdyby mel nekdo misto..... a chut se pridat
Ale dneska mi jeste spadla celist, potkali jsme tatika, ktery vezl tak 9 mesicni prcka, mozna i mensiho na kole, na predni sedacce a bez helmy z toho mi fakt nebylo dobre
Není tady
sári, magor, a myslí si, jakej je hrdina, ne? znám lidi, kteří dávají děckám jetě v kočárku ucucávat pěnu z piva a je jim to straně k smíchu - ty bych propleskla taky...
dusi, zakládá devatenáctku nebo to mám udělat?
Není tady
tina napsal(a):
sári, magor, a myslí si, jakej je hrdina, ne? znám lidi, kteří dávají děckám jetě v kočárku ucucávat pěnu z piva a je jim to straně k smíchu - ty bych propleskla taky...
dusi, zakládá devatenáctku nebo to mám udělat?
No to si predstav, ze pivo pije Agus Hrozny vid?? a to i pry na verejnosti
Není tady