6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj Megg
tak u vás prelo jo? nebo je to jen výmluva u nás na severu bylo docela hezky.
Není tady
Cauky Megg, tak jak valcite s Terousem u vas?
Není tady
Čauky Megg, co pití??? Nějaké pokroky?
MMCH mám na kozách afty a bolí to jako prase.....
Není tady
ahoj Dáenko
já a svatozář? to ne, ale prostě za těch pár let u mě fakt točí.
Verunka je taky ikulka , Marky neumí ani lízat lízátko, normálně ho nedrí za tu tyčku, ale obráceně a hrye tu tyčku. Ona je ale masová no.
Upravil(a) dusička (15. 7. 2008 20:45)
Není tady
Dáenko - ty afty má od malé vid? ty jo, co fialka ? nepomáhá?
Není tady
Dusi tak lizatko bere terka na stridacku nejdriv lize lizo a pak to otoci a ozuzla klacik kupuju ji to lizatko z lipa, to je fakt dobry
Není tady
A co Marky miluje a nesmí vidět - zubní pastu, to řve jak tur, kdy ji nedostane, samozřejmě e se jí někdy snaí ukořistit, hlavně kdy je po ránu s klukama - ty pro ní udělaj vechno a ona jí pak nedá z pusy, rozhrye a nejradi má, kdy teče pasta. zvířátko
Není tady
Dusi jako ze kouse tu tubu a nebo ji davaj kluci normalni pastu nebo tu detskou???? Terka ted jak ji rostou stolky tak vubec nechce abych ji cistila zoubky, tak to jen tak solichame a prdim na to, berem to jedna dve a hotovo ale jinak drzela a pastu mi z kartacku vzdycky rychle odsala, mame tu od Welledy a je docela dobra
Není tady
Holky nene, jéééé Dái ahojky , u nás fakt prelo, ale jenom asi půl hoďky, tak jsem se pak na to vyrhla a umyla to dvouokno u malé, abych to měla z krku a pak mohla dalí dny pokračovat, a bude spát. Dneska spala jenom 3/4hodiny a usnula před chvilinkou, je ubulená a nervní, lezou asi zuby, večer měla 38 teplotu, má dásně nateklý... no dala jsem NUROFEN a usnula, natěstí. Zatím máme jenom jedničky a dvojky zuby. Trojky jsou prej nejhorí... dosud jsem o zubech ani nevěděla
Jinak u nás vechno v pohodě, a vylezou zuby, bude jetě líp.
Dui z tchána si nic nedělej, taky jsem nepochopila ty autíčka a pěkně by mě to vytočilo holt kadej je nějakej a buď ráda,e s ním nebydlí v jednom baráku
Dái pití pokračujeme ve ličkaření vesele dále... koupila jsem toho Kubíka play i tu flaku s membránou ale Pinky měla pravdu, malá to nenatáhne
védi krásný fotky, Terinka je takovej malej lotřík, vdycky se těím, a se od někud vrátíte abych mohla juknout
Není tady
Holky a chtěla jsem se zeptat, u dáváte prckům jíst vechno jídlo?? Já jsem dávala zatím jen omáčky+maso+přílohu, sem tam nějakou sklinku nebo polívku, ale jinak nic moc...
Jo a nanuka ani zmrzlinu malá vůbec nechce, ale kdy jí dám kus řízku do ruky, tak to si s tím ví rady hned a zvládne to i osmi zubama
Není tady
Megg teda neznam souvislosti vaseho piti, ale Terous chlamta bud s flasky z brckem, nebo tim uzaverem co dela mattoni sporty nebo aquila beauty, ten nekapajici, nebo jupika, kdyz ji ho otevru, to nastesti neumi, pac by to bylo vsude a nebo pije z hrnicku uz normalne a taky se naucila z flasky, takze pred ni musime schovavat na chate lahve od piva, pac dela vosu
Tak se tes na pristi fotky, pac zitra s Terinkou vyrazime do Jiznich Cech k Luciaskovi a Nikolce
Není tady
Megg napsal(a):
Holky a chtěla jsem se zeptat, u dáváte prckům jíst vechno jídlo?? Já jsem dávala zatím jen omáčky+maso+přílohu, sem tam nějakou sklinku nebo polívku, ale jinak nic moc...
Jo a nanuka ani zmrzlinu malá vůbec nechce, ale kdy jí dám kus řízku do ruky, tak to si s tím ví rady hned a zvládne to i osmi zubama
Jak vsechno???? Co nedavas? Ja teda davam asi vsechno, nenapada mi, co by nejedla, jen cocku zatim nechce. Sklenicku nepozre uz dlouho a vecerni kase taky neee, tak max. 1x za mesic, takze uz to nekupuju. Dneska mela k veceri parek se syrem a brambor. Nanuka mi take odmitala a ja ji ho ani nenutila, ale na chate proste zvlcela, takze to neresim
a zubu mame taky jen osm plus jedna nariznuta stolicka
Upravil(a) Svedka (15. 7. 2008 20:56)
Není tady
No védi buď ráda, e nezná souvislosti naeho pití/nepití... protoe Teroue napájím jen ze ličky, s jakoukoliv flaou si hraje a nepije... no hrůůůza
Na fotky se samoe těím
Není tady
No myslela jsem jako vepřo knedlo, raniči, nebo koprovku atd...
Není tady
Megg - a zkouela si obyčejný brčko. Marky chce pít jen z flaky, z hrnečků sice umí, ale nechce. ALe brčko jí baví. A jestli malé rostou zuby- hele - nejdřív rostou stoličky (4) pak teprv pičáky.
Svédi - kluci jí daj celou pastu - zavřenou nejvíc jí chutnala odol - je pálivá.
Není tady
Aha a co ze jako nepije???? Presla si na jinej dudlik, nebo co tomu predchazelo? Me terka nechtela pit z lahvicky s dudlem, tak jsme koupili flasku s brkem a vychlame 2 - 4 330ml denne, coz je super, s dudlem dala sotva 50ml za den
Není tady
dusička napsal(a):
A co Marky miluje a nesmí vidět - zubní pastu, to řve jak tur, kdy ji nedostane, samozřejmě e se jí někdy snaí ukořistit, hlavně kdy je po ránu s klukama - ty pro ní udělaj vechno a ona jí pak nedá z pusy, rozhrye a nejradi má, kdy teče pasta. zvířátko
Dui to nae malá zase nesmí vidět moji peněenku 10x denně z vyndávám peníze a ona si s ní pak hraje... otevírá a zavírá zip furt dokola a dává karty do různých přihrádek, klidně půl hodiny
Není tady
Duí, já fialku nekoupila, koupila jsem nějakou mygáru to je stejný jen ne fialový a pálí to jako sviňa.
Megg, já dávám vechno jídlo , páč vařit kadýmu zvlá se mi nechce...., tolik nekořením. Minule jsem nestíhala vařit, dala jsem malý sklínku a odpo jsem si koupila langoa a ona mi ho čorla a serala skoro celej , potvora mlsná.
Není tady
Megg - k tomu jídlu. Snaím se tak nějak - nedávám jí třeba čínu, nebo párky (i kdy sem tam kdy opejkáme tak ho dostane). Místo toho jí udělám její polívku. segedín jsem jí taky třeba nedávala, a kdy dělám knedlo-vepřo, tak jí vyberu libový maso a uvařím jí k tomu bramboru a rozpatlám. Do omáček ted nedávám ádný ochucovadlo - jako je masox.
Není tady
Dusi tak Markytka je trochu sadlo maslo terorist hustyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ja ji teda palivou nezkousela ani dat ochutnat, si myslim, ze by rvala
Megg koprovku jime bezne cca od roka, knedlo zelo vepr bez zela, to vytahuje snad az ze zaludku zpatky co nemela jsou karbanatky, cevabcici a takovy ty smazenosti, to ji vetsinou nedavam, smazenemu ji setrim, i kdyz v tydnu mela obalovany kvetak s bramborem a jak ji smakoval
Není tady
Megg napsal(a):
dusička napsal(a):
Dui to nae malá zase nesmí vidět moji peněenku 10x denně z vyndávám peníze a ona si s ní pak hraje... otevírá a zavírá zip furt dokola a dává karty do různých přihrádek, klidně půl hodiny
jo tak penezenka je u nas taky doooost oblibena
Není tady
Megg napsal(a):
dusička napsal(a):
My máme pejsl peněenky, nastrkala jsem tam pár papírků a lístků od autobusu a z koupalitě a klíče, rozepíná a zapíná zipy, vyhazuje atd, ale ta moje jí prostě nemůe přijít vůbec na oči. Ztratila mi potvora klíče, někam je mrskla a já je nemůu najít.
Není tady
Svedka napsal(a):
Aha a co ze jako nepije???? Presla si na jinej dudlik, nebo co tomu predchazelo? Me terka nechtela pit z lahvicky s dudlem, tak jsme koupili flasku s brkem a vychlame 2 - 4 330ml denne, coz je super, s dudlem dala sotva 50ml za den
védi já jsem to tady u rozebírala včera a nechci s tím u otravovat. Malá z flaky nikdy čaj nepila, jen mlíko a to jí natěstí vydrelo do dneka. Čaj jen ličkou, vechny dostupné flae a hrnky vyzkoueny a nefunkční - s brkem do toho bublá, ostatníma těrchá a tlemí se jak blázen, no kdybych jí nedala napít, tak by asi ani nechtěla... no vopruz vopruzovatej
Není tady
Peněenka je u nás oblíbená hračka , k jídlu měla u i segedýn, to měla před aftama, docela jí jel. Knedlo zelo ne a koprovku miluje .
Není tady
Dusi Marky neji nakrajeny brambory, ze ji to patlas? Nebo proto aby ji to slo nabrat lzickou?
Jo a jeste k mliku, delam z neho normalne br. kasi i tu koprovku a zadna reakce, kdyz je neco na smetane, tak taky v poho, takze jen nic ostreho koreneneho, jinak ma od kazdeho trochu
Není tady