Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 15. 7. 2008 20:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: CHAT: Batolátka jara 2007 XVIII.

ahoj Megg hjarta
tak u vás pršelo jo? nebo je to jen výmluva gloria u nás na severu bylo docela hezky. reta

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#52 15. 7. 2008 20:41

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Cauky Megg, tak jak valcite s Terousem u vas?

Není tady

#53 15. 7. 2008 20:42

Dášenka13
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česká Lípa
Web

Čauky Megg, co pití??? Nějaké pokroky?
MMCH mám na kozách afty sad a bolí to jako prase.....

http://lb4f.lilypie.com/CJVPp1.png
http://dasenka13.rajce.idnes.cz/
3 roky: 17kg a 104 cm:)

Není tady

#54 15. 7. 2008 20:43

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ahoj Dášenko
já a svatozář? to ne, ale prostě za těch pár let už mě fakt točí.
Verunka je taky šikulka hjarta , Marky neumí ani lízat lízátko, normálně ho nedrží za tu tyčku, ale obráceně a hryže tu tyčku. Ona je ale masová no. gloria

Upravil(a) dusička (15. 7. 2008 20:45)

Není tady

#55 15. 7. 2008 20:44

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Dášenko - ty afty mᚠod malé vid? ty jo, co fialka ? nepomáhá?

Není tady

#56 15. 7. 2008 20:44

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dusi tak lizatko bere terka na stridacku lol nejdriv lize lizo a pak to otoci a ozuzla klacik lol kupuju ji to lizatko z lipa, to je fakt dobry

Není tady

#57 15. 7. 2008 20:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

A co Marky miluje a nesmí vidět - zubní pastu, to řve jak tur, když ji nedostane, samozřejmě že se jí někdy snaží ukořistit, hlavně když je po ránu s klukama - ty pro ní udělaj všechno a ona jí pak nedá z pusy, rozhryže a nejradši má, když teče pasta. zvířátko

Není tady

#58 15. 7. 2008 20:48

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dusi jako ze kouse tu tubu a nebo ji davaj kluci normalni pastu nebo tu detskou???? Terka ted jak ji rostou stolky tak vubec nechce abych ji cistila zoubky, tak to jen tak solichame a prdim na to, berem to jedna dve a hotovo lol ale jinak drzela a pastu mi z kartacku vzdycky rychle odsala, mame tu od Welledy a je docela dobra

Není tady

#59 15. 7. 2008 20:49

Megg
♥♥♥♥♥♥-

Holky nene, jéééé Dáši ahojky tongue, u nás fakt pršelo, ale jenom asi půl hoďky, tak jsem se pak na to vyrhla a umyla to dvouokno u malé, abych to měla z krku a pak mohla další dny pokračovat, až bude spát. Dneska spala jenom 3/4hodiny dumbom a usnula před chvilinkou, je ubulená a nervní, lezou asi zuby, večer měla 38 teplotu, má dásně nateklý... no dala jsem NUROFEN a usnula, naštěstí. Zatím máme jenom jedničky a dvojky zuby. Trojky jsou prej nejhorší... dosud jsem o zubech ani nevěděla gloria
Jinak u nás všechno v pohodě, až vylezou zuby, bude ještě líp.
Duši z tchána si nic nedělej, taky jsem nepochopila ty autíčka a pěkně by mě to vytočilo dumbom holt každej je nějakej a buď ráda,že s ním nebydlíš v jednom baráku cool
Dáši pití dumbom pokračujeme ve lžičkaření vesele dále... koupila jsem toho Kubíka play i tu flašku s membránou ale Pinky měla pravdu, malá to nenatáhne sad
Švédi krásný fotky, Terinka je takovej malej lotřík, vždycky se těším, až se od někud vrátíte abych mohla juknout par

Není tady

#60 15. 7. 2008 20:52

Megg
♥♥♥♥♥♥-

Holky a chtěla jsem se zeptat, už dáváte prckům jíst všechno jídlo?? Já jsem dávala zatím jen omáčky+maso+přílohu, sem tam nějakou sklinku nebo polívku, ale jinak nic moc...
Jo a nanuka ani zmrzlinu malá vůbec nechce, ale když jí dám kus řízku do ruky, tak to si s tím ví rady hned a zvládne to i osmi zubama lol tummenupp

Není tady

#61 15. 7. 2008 20:53

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Megg teda neznam souvislosti vaseho piti, ale Terous chlamta bud s flasky z brckem, nebo tim uzaverem co dela mattoni sporty nebo aquila beauty, ten nekapajici, nebo jupika, kdyz ji ho otevru, to nastesti neumi, pac by to bylo vsude a nebo pije z hrnicku uz normalne a taky se naucila z flasky, takze pred ni musime schovavat na chate lahve od piva, pac dela vosu lol

Tak se tes na pristi fotky, pac zitra s Terinkou vyrazime do Jiznich Cech k Luciaskovi a Nikolce reta

Není tady

#62 15. 7. 2008 20:54

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Megg napsal(a):

Holky a chtěla jsem se zeptat, už dáváte prckům jíst všechno jídlo?? Já jsem dávala zatím jen omáčky+maso+přílohu, sem tam nějakou sklinku nebo polívku, ale jinak nic moc...
Jo a nanuka ani zmrzlinu malá vůbec nechce, ale když jí dám kus řízku do ruky, tak to si s tím ví rady hned a zvládne to i osmi zubama lol tummenupp

Jak vsechno???? Co nedavas? Ja teda davam asi vsechno, nenapada mi, co by nejedla, jen cocku zatim nechce. Sklenicku nepozre uz dlouho a vecerni kase taky neee, tak max. 1x za mesic, takze uz to nekupuju. Dneska mela k veceri parek se syrem a brambor. Nanuka mi take odmitala a ja ji ho ani nenutila, ale na chate proste zvlcela, takze to neresim vissla
a zubu mame taky jen osm plus jedna nariznuta stolicka

Upravil(a) Svedka (15. 7. 2008 20:56)

Není tady

#63 15. 7. 2008 20:55

Megg
♥♥♥♥♥♥-

No Švédi buď ráda, že neznᚠsouvislosti našeho pití/nepití... protože Terouše napájím jen ze lžičky, s jakoukoliv flašou si hraje a nepije... no hrůůůza dumbom
Na fotky se samože těším hjarta

Není tady

#64 15. 7. 2008 20:57

Megg
♥♥♥♥♥♥-

No myslela jsem jako vepřo knedlo, ražniči, nebo koprovku atd... lol

Není tady

#65 15. 7. 2008 20:57

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Megg - a zkoušela si obyčejný brčko. Marky chce pít jen z flašky, z hrnečků sice umí, ale nechce. ALe brčko jí baví. A jestli malé rostou zuby- hele - nejdřív rostou stoličky (4) pak teprv špičáky.
Svédi - kluci jí daj celou pastu - zavřenou dumbom nejvíc jí chutnala odol - je pálivá.

Není tady

#66 15. 7. 2008 20:58

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Aha a co ze jako nepije???? Presla si na jinej dudlik, nebo co tomu predchazelo? Me terka nechtela pit z lahvicky s dudlem, tak jsme koupili flasku s brkem a vychlame 2 - 4 330ml denne, coz je super, s dudlem dala sotva 50ml za den hmm

Není tady

#67 15. 7. 2008 20:58

Megg
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

A co Marky miluje a nesmí vidět - zubní pastu, to řve jak tur, když ji nedostane, samozřejmě že se jí někdy snaží ukořistit, hlavně když je po ránu s klukama - ty pro ní udělaj všechno a ona jí pak nedá z pusy, rozhryže a nejradši má, když teče pasta. zvířátko

Duši to naše malá zase nesmí vidět moji peněženku dumbom 10x denně z vyndávám peníze a ona si s ní pak hraje... otevírá a zavírá zip furt dokola a dává karty do různých přihrádek, klidně půl hodiny dumbom

Není tady

#68 15. 7. 2008 20:59

Dášenka13
♥♥♥♥♥♥-
Web

Duší, já fialku nekoupila, koupila jsem nějakou mygáru to je stejný jen ne fialový a pálí to jako sviňa.
Megg, já dávám všechno jídlo gloria, páč vařit každýmu zvl᚝ se mi nechce...., tolik nekořením. Minule jsem nestíhala vařit, dala jsem malý sklínku a odpo jsem si koupila langoša a ona mi ho čorla a sežrala skoro celej rodna, potvora mlsná.

Není tady

#69 15. 7. 2008 21:00

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Megg - k tomu jídlu. Snažím se tak nějak - nedávám jí třeba čínu, nebo párky (i když sem tam když opejkáme tak ho dostane). Místo toho jí udělám její polívku. segedín jsem jí taky třeba nedávala, a když dělám knedlo-vepřo, tak jí vyberu libový maso a uvařím jí k tomu bramboru a rozpatlám. Do omáček ted nedávám žádný ochucovadlo - jako je masox.

Není tady

#70 15. 7. 2008 21:00

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dusi tak Markytka je trochu sadlo maslo terorist lol hustyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy smile ja ji teda palivou nezkousela ani dat ochutnat, si myslim, ze by rvala

Megg koprovku jime bezne cca od roka, knedlo zelo vepr bez zela, to vytahuje snad az ze zaludku zpatky lol co nemela jsou karbanatky, cevabcici a takovy ty smazenosti, to ji vetsinou nedavam, smazenemu ji setrim, i kdyz v tydnu mela obalovany kvetak s bramborem a jak ji smakoval

Není tady

#71 15. 7. 2008 21:01

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Megg napsal(a):

dusička napsal(a):

Duši to naše malá zase nesmí vidět moji peněženku dumbom 10x denně z vyndávám peníze a ona si s ní pak hraje... otevírá a zavírá zip furt dokola a dává karty do různých přihrádek, klidně půl hodiny dumbom

jo tak penezenka je u nas taky doooost oblibena

Není tady

#72 15. 7. 2008 21:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Megg napsal(a):

dusička napsal(a):

My máme špejsl peněženky, nastrkala jsem tam pár papírků a lístků od autobusu a z koupaliště a klíče, rozepíná a zapíná zipy, vyhazuje atd, ale ta moje jí prostě nemůže přijít vůbec na oči. Ztratila mi potvora klíče, někam je mrskla a já je nemůžu najít.

Není tady

#73 15. 7. 2008 21:01

Megg
♥♥♥♥♥♥-

Svedka napsal(a):

Aha a co ze jako nepije???? Presla si na jinej dudlik, nebo co tomu predchazelo? Me terka nechtela pit z lahvicky s dudlem, tak jsme koupili flasku s brkem a vychlame 2 - 4 330ml denne, coz je super, s dudlem dala sotva 50ml za den hmm

Švédi já jsem to tady už rozebírala včera a nechci s tím už otravovat. Malá z flašky nikdy čaj nepila, jen mlíko a to jí naštěstí vydrželo do dneška. Čaj jen lžičkou, všechny dostupné flaše a hrnky vyzkoušeny a nefunkční dumbom vissla - s brkem do toho bublá, ostatníma štěrchá a tlemí se jak blázen, no kdybych jí nedala napít, tak by asi ani nechtěla... no vopruz vopruzovatej dumbom

Není tady

#74 15. 7. 2008 21:02

Dášenka13
♥♥♥♥♥♥-
Web

Peněženka je u nás oblíbená hračka big_smile, k jídlu měla už i segedýn, to měla před aftama, docela jí jel. Knedlo zelo ne a koprovku miluje big_smile.

Není tady

#75 15. 7. 2008 21:03

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dusi Marky neji nakrajeny brambory, ze ji to patlas? va Nebo proto aby ji to slo nabrat lzickou?

Jo a jeste k mliku, delam z neho normalne br. kasi i tu koprovku a zadna reakce, kdyz je neco na smetane, tak taky v poho, takze jen nic ostreho koreneneho, jinak ma od kazdeho trochu

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí