29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sunyata napsal(a):
ja jsem se z te prumerne skupinky vytesnila, protoze nevlastnim BMW, ale Audi TT.
Do jaké škatulky se dávají, dívky jezdící shnilou Felicíí
Není tady
Klubko napsal(a):
sunyata napsal(a):
ja jsem se z te prumerne skupinky vytesnila, protoze nevlastnim BMW, ale Audi TT.
Klubajs díky za záchvat smíchu, který jsem měla při přečtení tvého příspěvku
Není tady
Klubko napsal(a):
sunyata napsal(a):
sry, tak takové NIDKY nebudou mít penis
Není tady
Jessika napsal(a):
Klubko napsal(a):
sunyata napsal(a):
sry, tak takové NIDKY nebudou mít penis
![]()
Jj, bez naroku
Není tady
*
Upravil(a) adra (18. 7. 2008 10:08)
Není tady
*
Upravil(a) adra (18. 7. 2008 10:09)
Není tady
nějak mi zlobí PC takže:
Oxi napsal(a):
adra napsal(a):
PetrHl napsal(a):
oba dva příspěvkyale no tak kluci, proč se berete tak vážně ??
To ty nas beries tak vazne, ako mozes vediet, ako sa berieme my?
ted jsi mi to teda natřel ... BI
Není tady
Zacala si tvorit nebo?
Není tady
? nerozumím...
Není tady
No ... predsa tie hviezdicky
Není tady
neee. ... odeslalo se mi to dvakrát a ještě pod špatný příspěvek..chtěla jsem reagovat ne Tebe ale nevšimla jsem si že už naběhla čtvrtá stránka.... a mezitím naběhli další příspěvky....
Není tady
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
Klubko napsal(a):
Do jaké škatulky se dávají, dívky jezdící shnilou Felicíísry, tak takové NIDKY nebudou mít penis
![]()
Jj, bez naroku
Teď jsem to nepochopila? Můžete dovysvětlit, téměř blondýně?
Není tady
Klubko napsal(a):
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
sry, tak takové NIDKY nebudou mít penis![]()
Jj, bez naroku
Teď jsem to nepochopila? Můžete dovysvětlit, téměř blondýně?
Vysvetlenie je jednoduche: just a joke
Není tady
Jessika napsal(a):
Na psychologickém se probírá žena X muž... jaksi obecně, ale padlo tam pár námětů ohledně chlapského sexu...
Baba.jaga vyjádřila touhu v kůži muže o.j.e.t přepychovou babu... v odpověď jí bylo řečeno od Tercily, že jí to nikdy nenapadlo...
To já se přiznám, že mně to napadlo vždycky (když přijde řeč na "kdyby").
Chtěla bych to !!!
A v TEN den bych udělala všechno, abych ulovila ženskou, která by mi dala...
(mmch,občas jsem při schůzce s chlapem měla pocit, že je to právě z výše uvedeného důvodu přeměněná ženská)
A co vy, dámy, která z vás by do toho šla ?
Taky bych do toho šla
a myslím si, že jako ženu znalou sama sebe a některé ostatní ženy by nebyl vůbec žádný problém chovat se tak, abych dostala to co chci. všechno je totiž strašně jednoduchý. stejně jako věci, co se někdy jeví šíleně složitý a nedostupný. jen najít to správné tlačítko
Není tady
Jeden den ho mit??Tak od rana do obeda bych si s nim jenom hrala no a pak bych sehnala nejakou zenskou,ktera by si s nim hrala misto mne
Není tady
Zajímavá diskuze -teda mě to nikdy nenapadlo ,být chvíli on,ale....když už by se to mohlo stát tak bych brala se přehodit se svým mužem!On já a já on!
Upravil(a) dzifdayly (11. 8. 2008 11:40)
Není tady