29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
adra napsal(a):
co to znamé mashanko malinko
???
jestli to tak náááhodou nemán taky ježiš
To nie je chytľavé, neboj... Určite nie cez PC.
Není tady
Když ono to není jen o tom párkrát zatáhnout a hotovo. Někdy je to pěkná fuška, když člověk není správně nalazen
Není tady
KALIK napsal(a):
Když ono to není jen o tom párkrát zatáhnout a hotovo. Někdy je to pěkná fuška, když člověk není správně nalazen
Niekedy mam pocit, ze vacsina zien je v tomto negramotna. Fakt maju nejake mylne predstavy Ale hlavne ze pindaju na chlapov aj ich vnimanie zenskeho tela.
Není tady
Oxi, nesouhlasím, i muži mají díky po*nům zkreslené představy, co a jak má žena sex prožívat včetně masturbace....
Není tady
Oxi napsal(a):
KALIK napsal(a):
Niekedy mam pocit, ze vacsina zien je v tomto negramotna. Fakt maju nejake mylne predstavy
Ale hlavne ze pindaju na chlapov aj ich vnimanie zenskeho tela.
tak jako vím, že nebudu ani jeden den "chlap na zkoušku", tak zrovna tak vím, že kdyby to šlo, tak bych si to nadiktovala tak, abych mohl a dokázal v sexu všechno, co se ukazuje v p.o.r.n.u
a že v tomto případě to není běžná reailta, tao víme...
p.s. Kaliku, tohle si klidně přát můžu ("chlap na zkoušku")
Není tady
Vono je fakt, že chlapi maj lepší soustředění a nenechaj se moc rozptylovat věcmi, jako že není vymalovanej strop a že v supermarketu určitě účet spočítali špatně, přeci to nemohlo tolik stát
Není tady
Jess, přej si co chceš, ale pak se ráno nediv
Není tady
KALIK napsal(a):
Jess, přej si co chceš, ale pak se ráno nediv
ok, jedině , že TY budeš v ten den ženská
Není tady
Oxi napsal(a):
KALIK napsal(a):
Niekedy mam pocit, ze vacsina zien je v tomto negramotna. Fakt maju nejake mylne predstavy
Kaliku já to samozřejmě vím..s tím "zatáhnutím" - byl to trochu for...vím - tedy se svých zkušeností že to tak snadné není...mno tedy z vypravení....byloto napsáno s nadsázkou....
a Ty Oxi, proboha co s Tebou se to děje?? at tu kdykoliv kdokoliv napíše VSEOBECNE NECO NA MUZE...tak Ty hned křičíš...já ne já ne!!!! ach jo...s Tebou je fak bžunda!!!
Není tady
Vacsina niesu vsetky
Není tady
A ked uz by ste boli na 1 den chlapom, chceli by ste byt jednovajecne dvojcata?
Není tady
No mít ji, tak se budu chovat jako průměrná mladá holka:
- šla bych na kástink na p*rnoherečku,
- přivydělávala si jako prostitutka,
- spala bych s chlapama a holkama,
- svedla každýho chlapa na kterýho bych měla chuť,
- jezdila bych v BMW,
- přítele bych si našla levou zadní, musel by mi udělat vše, co mi na očich uvidí a ještě bych ho podváděla a tahala z něj prachy a pak ho odkopla až by omrzel,
- na Babinetu bych svedla mikeše s manželkou, nicolase, oxiho, feurii, adru, račici, ...
atd.
To by byl rajský život
Upravil(a) shiden (17. 7. 2008 20:40)
shiden napsal(a):
- šla bych na kástink na po*nčku,
- jezdila bych v BMW,
- přítele bych si našla levou zadní, musel by mi udělat vše, co mi na očich uvidí a ještě bych ho podváděla a tahala z něj prachy a pak ho odkopla až by omrzel,
- na Babinetu bych svedla mikeše s manželkou, nicolase, oxiho, feurii, adru, račici, ...
atd.
To by byl rajský život
To je dnes mládež, co Shidene?
Není tady
Oxi napsal(a):
A ked uz by ste boli na 1 den chlapom, chceli by ste byt jednovajecne dvojcata?
To zcela jistě ne!
Není tady
Oxi napsal(a):
Ktorykolvek, ked nemozes, napriklad zo zdravotnych dovodov
Oxi, ty nejezdíš na červenou?
Být den ženská tak chci potkat krásnou lesbu, anebo raději dvě najednou
Není tady
Oxi napsal(a):
KALIK napsal(a):
oba dva příspěvky
Není tady
shiden napsal(a):
- jezdila bych v BMW,
atd.
To by byl rajský život
Ty vado, shiden. Mlada jsem, ale ani jedno z toho na me nepasuje.
Ale vidim, ze zase nejsem prumerna.
Není tady
Tak toto vlastne dokazuje, ze populacia starne. Pretoze minimalne podla poctu BMW beha po CR malo priemernych mladych bab
shiden, ak by si fakt bol priemerna mlada baba tak u mna mas smolu, tak si nefandi
Není tady
ja jsem se z te prumerne skupinky vytesnila, protoze nevlastnim BMW, ale Audi TT.
Není tady
shiden napsal(a):
- jezdila bych v BMW,
atd.
To by byl rajský život
šidéne....
tomuhle jsem se fakt upřímně a od srdce zasmála...
dobrý start do nového dne
Není tady
PetrHl napsal(a):
Oxi napsal(a):
KALIK napsal(a):
oba dva příspěvky
ale no tak kluci, proč se berete tak vážně ??
Není tady
Oxi napsal(a):
Tak toto vlastne dokazuje, ze populacia starne. Pretoze minimalne podla poctu BMW beha po CR malo priemernych mladych bab
shiden, ak by si fakt bol priemerna mlada baba tak u mna mas smolu, tak si nefandi
myslíš... ??
Není tady
adra napsal(a):
O ničem takovém nevím.
Jen osvěta
Není tady
adra napsal(a):
Oxi napsal(a):
myslíš... ??
Nemyslim, viem.
Není tady
adra napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Oxi napsal(a):
Niekedy mam pocit, ze vacsina zien je v tomto negramotna. Fakt maju nejake mylne predstavyAle hlavne ze pindaju na chlapov aj ich vnimanie zenskeho tela.
oba dva příspěvky
To ty nas beries tak vazne, ako mozes vediet, ako sa berieme my?
Není tady