29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Alebo keď sa na ten jeden deň ocitneš na pustom ostrove... to by sa možno stalo MNE.
Není tady
Hej, aj to by sa mi v pohode mohlo stat
Není tady
eset napsal(a):
ako chlap by som si určite chcela vyskušať orál, najlepšie od dvoch žien, to sa mi zdá neskutočne lákavé.
a kolik by jsi počítala, že budeš mít penisů ?
Není tady
Jessika napsal(a):
eset napsal(a):
ako chlap by som si určite chcela vyskušať orál, najlepšie od dvoch žien, to sa mi zdá neskutočne lákavé.
Jess, na to přece stačí jeden, pánové jistě budou souhlasit
Není tady
Jessika napsal(a):
eset napsal(a):
Paneboze, nechces mi snad povedat, ze nevies o co ide
Není tady
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
eset napsal(a):
Paneboze, nechces mi snad povedat, ze nevies o co ide
Není tady
Jessika napsal(a):
eset napsal(a):
jeden - ako každy chlap
Není tady
Já to mám taky, občas chuť přefiknout pěknou babu, ale nemám potřebu, být při tom chlap
Není tady
mashanka napsal(a):
Já to mám taky, občas chuť přefiknout pěknou babu, ale nemám potřebu, být při tom chlap
![]()
Aha - takže bisexualita?
Není tady
Mashanko, už mě dlouho nikdo tak po ránu nepobavil
Krátké, upřímné a výstižné.
Není tady
hm...jeden den HO mít...hezká představa...nevím jestli bych HO vužila s babou - ale onanii bych vyzkoušela stoprocentně!!!! myslím že u chlapů to musí být super...párkrát "zatáhneš" a je to
mnooo.....ale vlastně - ještě mě napadá - kdybych byla na den chlap...tak bych chtěla přefiknot nějkaou kočičiku třeba ve výtahu, nebo v kabince obchodu nebo po pracovní schuzce
- a pak...dělat jako že nic
Upravil(a) adra (16. 7. 2008 7:19)
Není tady
v jednom japonskem sci-fi mela vetsi cast populace "kybermozek", ktery jim umoznoval se synchronizovat s jinymi a pri sexu si tak mohli vymenit tela...skoda, ze se toho nedoziju...
Není tady
"myslím že u chlapů to musí být super...párkrát "zatáhneš" a je to lol lol lol "
Adro, ale nesmí klesnout , což vám ženskejm nehrozí..
Není tady
Ota napsal(a):
"myslím že u chlapů to musí být super...párkrát "zatáhneš" a je to lol lol lol "
Adro, ale nesmí klesnout, což vám ženskejm nehrozí..
Otíku.... a Ty bys nechtěl.... jeden den JI mít?
Není tady
Mikeši, kdysi jsem říkával, já jí mít, tak jsem luxusní slečna a tím pádem, za vodou
Je fakt, že mě kolikrát napadlo, že holkám odpadaj ty nervy se ztopořením..ale zas ty jiný problémy bych nechtěl. A bejt babou, tak jsem lesba, chlap mě nevzruší
Není tady
Ota napsal(a):
Mikeši, kdysi jsem říkával, já jí mít, tak jsem luxusní slečna a tím pádem, za vodou
Tak tohle si říkám taky.... já bych byl ku.va k pohledání...
Není tady
Tak tohle si říkám taky.... já bych byl ku.va k pohledání...
No vidíš, sehnali/y bysme ještě jednu a mohli/y mohli/y založit hampejz
Není tady
No je to zajímavá představa a myslím z pohledu Vás ženských i nás chlapů......
Jen jsme stále sví,protože myslíme po svém (ženské žensky a chlapi chlapsky)...Nějak se né a né nám všem vybavit ta představa pohledu z druhé strany....
Teda lidičky,takhle krásně se slzami smíchu v očích-po přečtení všech příspěvků jsem se už dlouho nezasmál....
A je to slabé slovo-spíš bych napsal "Zařehtal jak závodní kůň".....
Taky bych do toho šel.....!!! Ale asi bych v ten den svedl půl města....Teda,co by mi z ní večer zbylo?Asi díra jak do garáže!!!
Není tady
to se podá...a stáhne zpátky
Není tady
adra napsal(a):
to se podá...a stáhne zpátky
![]()
To se už psalo v knížce Rytíř Smil, stačí potřít citrónem a bude zas jak prvnička
Není tady
Mikeš napsal(a):
mashanka napsal(a):
![]()
Aha - takže bisexualita?
To úplně ne, jen malinko
Není tady
Ota napsal(a):
Mashanko, už mě dlouho nikdo tak po ránu nepobavil
Krátké, upřímné a výstižné.
Vždyť od toho jsme tady, abychom se rozveselili, ne ?
Není tady
co to znamé mashanko malinko ???
jestli to tak náááhodou nemán taky ježiš
Není tady
Jéé to je super téma.
Taky bych chtěla + navíc přitažlivé tělo, humorný přístup k životu, lehce lehkovážný přístup k sexu, svoji představivost, zkušenosti potřicátníků. A mít ještě možnost si pamatovat, jak jsem si to užila a vůbec tím pochopit kousek mužského prožívání. Jeden den by byl málo, aspoň pár dní a pár sexů s více partnerkami a užít si pocity, které chlapi mají, když jsou tak skvělí, že jsou označováni za úžasné milence. Vidět svět z druhého břehu.
Ota napsal(a):
Adro, ale nesmí klesnout, což vám ženskejm nehrozí..
Vieš, ako rýchlo mi klesajú prsia? Titanic hadr! Ani to nestíham sledovať!
Není tady