29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na psychologickém se probírá žena X muž... jaksi obecně, ale padlo tam pár námětů ohledně chlapského sexu...
Baba.jaga vyjádřila touhu v kůži muže o.j.e.t přepychovou babu... v odpověď jí bylo řečeno od Tercily, že jí to nikdy nenapadlo...
To já se přiznám, že mně to napadlo vždycky (když přijde řeč na "kdyby").
Chtěla bych to !!!
A v TEN den bych udělala všechno, abych ulovila ženskou, která by mi dala...
(mmch,občas jsem při schůzce s chlapem měla pocit, že je to právě z výše uvedeného důvodu přeměněná ženská )
A co vy, dámy, která z vás by do toho šla ?
Není tady
neumím lovit a svádět jako ženská, natož jako chlap....i kdybych měla péro jako kládu a postavu jak Apollo Belvederský, tak bych furt myslela jako ženská
Jess, nesvádí mě to.... jediná věc, co by mi imponovala, že bych se někomu LÍBILA, ale jak by na mě ženská sáhla JINAK, tak bych hanebně utekla
Možná bych mužného zjevu využila, abych pomohla nějaké zamindrákované holce, aby se dala dohromady a nemyslela si, že vnější krása je to nejdůležitější na světě.
Upravil(a) Regina (14. 7. 2008 8:16)
Není tady
Jasně, Regi... ty jsi tu moji otázku pochopila ouplně jináč a taky správně... pojednáno spíš psychologicky
Vlastně se z toho vyplývá další otázka - ne, zda byste jako chlap chtěly zkusit sex pomužsku, ale proč byste vlastně chtěly být jeden den chlap...
Já teda jen kvůli tomu sexu
Není tady
Ta představa je zajímavá a určitě mě někdy už napadla....
Chtěla bych to zkusit....kdyby to šlo , ale stejně jak píšeš....den být chlapem jen kvůi sexu
Není tady
Já taky...........?
Není tady
Taky už mě to mockrát napadlo !
Moooc bych to chtěla zažít " z druhé strany"
Problém "ulovit holku " by asi nebyl, zvlášť, když by mi zůstal ženskej mozek
Není tady
Santala napsal(a):
![]()
Moooc bych to chtěla zažít " z druhé strany"![]()
Problém "ulovit holku " by asi nebyl, zvlášť, když by mi zůstal ženskej mozek
tak to by neplatilo - když na jeden den penis, tak s ním budeš i myslet
sry, pánové...
Není tady
Jessika napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
Moooc bych to chtěla zažít " z druhé strany"![]()
Problém "ulovit holku " by asi nebyl, zvlášť, když by mi zůstal ženskej mozektak to by neplatilo - když na jeden den penis, tak s ním budeš i myslet
![]()
![]()
sry, pánové...
aha
Není tady
Tak to už mě taky mockrát napadlo. Klidně bych do toho šla. Zkusit si to na chvíli ale zase potom vrátit do původního stavu Nakonec si myslím, že bych z toho měla určitě zajímavý poznatky který by se daly docela dobře využít potom ne? Každopádně bych si to určitě zkusila
Upravil(a) Yvetta (14. 7. 2008 12:36)
Není tady
Mňa to tiež hrozne láka.. teda - zožiera ma zvedavosť... neukojiteľná. Neviem, či lov samotný, skôr to okolo... a ten sex zažitý z druhej strany.
Není tady
Já se taky hlásím. S mužem bychom to oba chtěli poznat a občas se snažíme si to navzájem popsat, ale to asi nejde.
Já bych možná ani babu nesháněla, ale celý den se zaobírala jen a jen sám sebou. Juj!
Není tady
Tak vidim, ze nejsem sama . Toz se taky hlasim do klubu.
Není tady
Jasně, kdbych byla chlap, tak to kosím hlava nehlava
Tomu nikdy neřeknou, že je
Není tady
Jasně taky bych do toho šla. Nejdřív asi to zkoumání svého dárečku - onanie( jak psala Daniela) ale pak bych to vyzkoušela s ženskou. Abych měla i toto porovnání. Jenom nevím s tím mozkem...určitě s mužským, protože se svým bych na babu nevlezla, ale pak to zkopírovat do toho mýho ženskýho, abych později mohla porovnávat. Nojo,... ale co když by se mi po tom stýskalo ?
Není tady
Podľ amňa máme všetci v osobnosti aj mužské, aj ženské prvky... proste by jedny zosilneli a durhé zoslabli. Inak, na danú tému odporúčam skvelý film Proměna/Switch, v ktorom k.u.r.e.vn.ík koliaci ženy zaradom zomrie a za trest sa octine v očistci sebe vlastnom - vráti sa na zem ako žena. Super. A musí sa vykúpiť, samozrejme...
Není tady
Jeden den JI mít? ... Proč ne?!
... Bavit se představami je ale možná i lepší, než skutečnost... Kdo ví?
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Jeden den JI mít?
... Proč ne?!
... Bavit se představami je ale možná i lepší, než skutečnost... Kdo ví?
jasně... a proto nejsme hermafroditi
Není tady
Jessika napsal(a):
Vlastně se z toho vyplývá další otázka - ne, zda byste jako chlap chtěly zkusit sex pomužsku, ale proč byste vlastně chtěly být jeden den chlap...
Já teda jen kvůli tomu sexu
Já bych zase chtěl bejt ženská.... ne na jeden den, ale nafurt... a nejen kvůli sexu...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Já bych zase chtěl bejt ženská.... ne na jeden den, ale nafurt... a nejen kvůli sexu...
A najlepsie cela chlpata, ze? (lebo sestra je chlpata len trosicku medzi nohami a kolko jej platia ... )
Není tady
ako chlap by som si určite chcela vyskušať orál, najlepšie od dvoch žien, to sa mi zdá neskutočne lákavé.
Není tady
Jak to tak čtu, asi to fakt nebude o POCITECH v hlavě, že
Není tady
Ja by som nechcel byt jeden den zenskou, pretoze pri mojom stasti by to bolo urcite v den, kedy by som si nemohol zasukat
Není tady
Oxi napsal(a):
Ja by som nechcel byt jeden den zenskou, pretoze pri mojom stasti by to bolo urcite v den, kedy by som si nemohol zasukat
Oxi a to je kterej den ?
Upravil(a) Santala (15. 7. 2008 14:13)
Není tady
Ktorykolvek, ked nemozes, napriklad zo zdravotnych dovodov
Není tady