29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak já si vzala Lexaurin jen jednou za život...- v den rozvodu..- vůbec jsem ho na sobě nepociťovala..---tak nevím. pár jich doma mám, ale příjde mi nebezpečné ho někomu dávat, pokud nevím o tom člověku, v jakém je stavu....
Nezlob se, ale pokud ho tak usilovně sháníš, tak by sis měla promluvit raději s doktorkou....... třeba potřebuješ opravdu změnit léky, protože jsi jej brala dost dlouho......
Není tady
Já jsem v situaci, kdy mám šťastnou rodinku, dceru v 9 třídě s jedničkama 4 letého chlapečka, sluníčko moje, manžela na kterého se můžu kdykoli obrátit s čímkoli , práci která mě moc baví,můžu dělat doma, zpívám v kapele a hop, na dno jsem padla a zůstala ležet v dětském pokojíčku s atakou! Bylo mi tak zle, že jsem se nemohla ani postavit na nohy, chtěla jsem totiž mít vše jako mají moje kamarádky.Uklizeno, navařeno, věnovat se dětem, starat se o vše a najednou jsem zjistila že mi vadí i papír na stole, chloupek na zemi a jsem strašně unavená, začala jsem to totiž přehánět.Na hraní se mi začalo dělat špatně a další příznaky panických atak.Bohužel mě obvodní léčila na žlučník, ani mě neposlouchala, že to mám neurozu žaludku.Trvalo to půl roku a to už jsem nebyla schopná nastopit do autobusu, manžel už se na to nemohl dívat a když jsem na váze viděla 55 kg místo 63, bylo mi jasný že musím něco udělat sama a ne čekat na obvoďačku! Manžel mě objednal k psycholožce a já na její doporučení hned nastoupila do nemocnice, na 2 měsíce jsem vděčná manželovi, že mě k tomu dokopal, sama jsem už nebyla schopna nic rozhodnout jak mi bylo zle.
Píšu to jen proto, že se to může stát komukoli, ne jen při něčem strašným co prožijete.
Problém mi vznikl loni v listopadu, do nemocnice jsem nastoupila až v červnu a dnes je říjen, beru AD v pohotovosti ATARAX a LEXAURIN. Můj problém je že k této poruše často patří i strach z léků a proto se vyhýbám všemu ATARAXU i LEXAURINU ale bohužel to někdy nešlo.Lépe mi začalo být až po navýšení AD z jedné tablety na 1 a 1/2 CITALECU, to je jediné co teď užívám.Není to uplně pryč ale od půlky září jsem silnější záchvat neměla, jen náběh a mírný projev. Jsem vděčná za každý den v klidu, nejhorší jsou večery, to už jsem unavená a je to horší.
Držím palečky všem co vědí o čem píšu, protože kdo to nezažil, neví o čem mluví!Moc mi pomohla paní Jaruška, která semnou byla na pokoji a měla stejný problém, mohli jsme si tam pomáhat vzájemně, moc ji děkuji i sestřičkám, které byly fakt super, píšu o nemocnici Liberec
Není tady