19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Věčně diskutovaná otázka - HOLÍTE SE ??
Není tady
Tak já se holím a ne jen v obličeji, ale i v podpaí a zastříhávám a zaholuji si chloupky kolem přirození - nelíbí se mně, pokud mně lezou ven ze slipů, opravdu to není hezký, chlupaté nohy nemám, tak proč by něměly lézt chloupky ven.
Není tady
No, vzhledem k tomu, e jsem chlupatý po celém těle, omezuju holení pouze na vousy (částečně) a podpaí... Ale ta otázka asi směřovala na dámy, e?
Není tady
jasně e ano, musím říci, e kdy vidím na starých fotkách chlupy pod paí, musím se opravdu smát, na nohy a podpaí pouívám depilátor a na intimnějí místa krém.
Myslím, e ta otázka u dávno nepatří jenom enám.
Není tady
Jasně e jo.Chlupy mě obtěují!
Není tady
Ano, a mám kamarádku která tak nečiní a v létě kdy si dá tričko na ramínka mi to není sympatické. A chlupy váně nejsou příjemné.
Není tady
no určitě, chlupatá bych u dneska nevylezla, a to jich nemám moc, ale prostě v podpaí, nohy a samozřejmě kolem kalhotek to musí být - to se holím dámským el. strojkem a konečně nemám pupínky tak jak od iletky, je to super. a hlavně nasucho.
Není tady
A chlpy sú v neposlednom a mono v prvom rade nehygienické....
Není tady
Ted jsem se uprimne zasmala. Pripomnela jsi mi totiz svou otazkou jdenoho pana na plovarne, ktery byl chlupaty od palcu az po usi, vcetne zad a nahore mel plesatou hlavu ))
Není tady
Já se holím tak jak asi větina en, nebo spí kombinuji holení, depilační krém a epilaci, co je otrava a u asi půl roku se rozhoduju jakým způsobem to sjednotit
Není tady
add Zofie
SUPER rehtam se jak blazen. To je celkem zajimava teorie
a
Není tady
Dita.L napsal(a):
Ted jsem se uprimne zasmala. Pripomnela jsi mi totiz svou otazkou jdenoho pana na plovarne, ktery byl chlupaty od palcu az po usi, vcetne zad a nahore mel plesatou hlavu
))
no - to je jako ten vtip od ípa: proč jsou někteří chlapi pleatí? protoe hezký xichty potřebují dostatek místa...
jinak - taky se holím, kromě vlasů vecko
Není tady
Ahoj, moná by bylo zajímavé dát do placu otázku " Neholím se. Vy také? A proč? Dnes mi přijde, e se holíme vechny a pánové nás konečně začínají také následovat. Pracuji ve firmě, kde je větina muů a musím říci, e v létě jsem byla překvapena, kolik kuků od nás ( vzhledem k naemu oboru můeme chodit do práce ve volnějím oblečení a tudí při zdviené ruce je vidět pod tričko) si holí podpaí.
Není tady
no jasně....kombinace holení adepilace el.strojkem.....a musím dodat e i mí dva synátoří si vyholují podpadí...
Není tady
Můj přítel je krom zad chlupatej vude - asi by vypadalo divně, kdyby si oholil třeba jen podpaí. Jednou se musel kvůli lék. vyetření oholit v intimních partiích a smála jsem se mu asi tejden . Ale je to čistotnej muskej, take mi to nevadí.
Není tady
Kdy by se oholil celej chlap vude ,tak by se asi za dva dny ukrábal a chtěla bych ho vidět jak se holí ob den. Jinak já se holím, beru to jako samozřejmost Jaké máte zkuenosti s depilačnímy voskovymi páskami, zarazilo mě ,e je na nich napsáno, e nejlépe to funguje, kdy máte chlupy dlouhé půl cm. To mám být do té doby jako opice jen aby to fungovalo?
Není tady
Holím si nohy, podpadí a okolo kalhotek. Poslední tři roky mám přítele, který má rád "bobra" take se zastřihávám ale neholím na intimních místech. Dřív jsem měla "čárku" .o)
Depilátor Braun a předtím jsem se holila iletkou, ale tu jsem nedávno vyměnila za dámský holicí strojek Braun Silk a Soft který lze pouít na vechno a k iletce bych se u nevrátila ani za nic! Take Braun depilátor + Braun dámský holicí strojek - má i hlavici na zastřihování chloupků.
Není tady
Ahoj, ja jsem zenska a holim se skoro vsude, je to docela fuska, hlavne v lete.
Holim se holicim strojkem, v lete si holim nohy ziletkou, jsou pak hladsi.
Chci se zeptat, jake je to s tim depilatorem... boli to hodne nebo ne a jak dlouho to vydrzi?
Ahoj,já se holím taky a vude.iletkou.Loni jsem pod stromek dostala depilátor,byla jsem moc ráda,protoe jsem si ho moc přála.Jaké vak bylo mé zklamání,kdy mi po depilaci začaly chloupky zarůstat pod kůi.Straně mě to svědilo a pak mi tam vyskákali pupínky.Depilace mě moc nebolela.Tak jsem se vrátila ke klasice-iletce.
Není tady
Já se taky holím. Ikdy teď jsem rok s nikým nechodila, tak jsem to v intim. partiích flákala (přes léto jsem přirozeně pravidelně holila - nesnáím, kdy vylézají z plavek chlupy). Ale teď u se zase holím, obden, iletkou na sucho. Nohy si holím Braunem - i s kořínky, pak mám skoro na měsíc zase pokoj. Kdysi kdy se to jetě na starém Babinetu probíralo, tak některé holky psaly, e si i v intimních partiích rvou chlupy i s kořínky. To je docela síla ... Abych se přiznala, tak jsem to taky zkusila - bolest ... tak ílený to nebylo, ale radi obden iletkou
U chlapa přirozeně očekávám, e bude taky vyholený ... v podpaí
Chtěla jsem vás poprosit o radu, u mám doma X let holicí strojek Braun. Lze tam nastavit sílu vytrhávaných chlupů: + a - Jene návod jsem pochopitelně hned někde ztratila a teď nevím, jestli jsou ty silnějí chlupy označeny + nebo - .
Není tady
Moná měla být otázka poloená spí jinak: Holíte se, protoe je to módní trend a být neoholen = out a vyřazení ze společnosti, nebo se holíte, protoe pak máte lepí pocit ??
Můj případ je ten první. Nesnáím, kdy chloupky začínají zase růst a já si připadám jako krabka na brambory, a u v podpaí, na nohou či mezi nohama. Proto holení nemám ráda, ale donutily mě současné trendy.
Není tady
Ela.. napsal(a):
Moná měla být otázka poloená spí jinak: Holíte se, protoe je to módní trend a být neoholen = out a vyřazení ze společnosti, nebo se holíte, protoe pak máte lepí pocit ??
Můj případ je ten první. Nesnáím, kdy chloupky začínají zase růst a já si připadám jako krabka na brambory, a u v podpaí, na nohou či mezi nohama. Proto holení nemám ráda, ale donutily mě současné trendy.
Já osobně se trendy vůbec neřídím,ale holím se proto e mám lepí pocit vadí mi kdy mě čouhají chlupy ze slipů a podpádí se přes chlupy patně nanáí antiperspirant.
Není tady
Ela.. napsal(a):
Otázka zní tak, jak zní. Zajímá mě to jen statisticky, kolik lidí.
Důvody, proč to kdo dělá nebo ne a cjaký má názor na opačnou skupinu, mě nezajímají - to je kadého věc.
Proto zní otázka takto
Není tady