|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Selima napsal(a):
My sme väčšinou bývali obaja "rýchlejší ako smrť"...
Nebezpečná pozícia... dietkotvorná.
Ty dnes perlíš :-))))
Není tady
Selima napsal(a):
Daniela S. napsal(a):
No já poslední tři na koníčka k vrcholu nepřivedla a mě nikdy nikdo, halt jsme každý jinačí a jinak rostlý, tak si zašuplíčkujte a dodělejte se jinak, ne? Kde je problém? Než hodinu rajtovat, to už není šuplíčkování, ale generální invetůra a žádná sranda.
Veľká pardubická bez víťaza, len so samými porazenými...
![]()
tak, tak. Mne to moc nejde a pokud si to chci uzit do konce, tak musim presedlat na jinou polohu.
Není tady
Tak tak - šuplíčkování - nic se nemá přehánět, ono mít ho zalomenýho někam směrem ke kolenům a zároveň prožívat vášnivou depilaci není až tak nejvzrušivější. Možná zkusit to a ono a požadovat "zpětnou vazbu." 
Není tady

Regina napsal(a):
Sel,
![]()
, nechápu, jak se chlap nemůže v téhle pozici "udělat"
Až se někdy setkáme, ukážu Ti to

Není tady
Často se mí partneři udělali v poloze na koníčka, ale když jsem k nim byla otočená zády, ne čelem. A přitom jim ještě rukou stimulovala varlat a jeden z prstů zasunula na kraj řítního otvoru. ( ale pozor!!! Někteří jsou na to naopak hodně hákliví)
Není tady
Tak prosím, vysvětlete to někdo z toho mužského pohledu.....proč to nejde 
Já mám totiž zkušenost opačnou....je fakt, že já jsem svůj poznatek nepsala pro polohu, kdy on leží, ale spíš, kdy taky on sedí, opřený o sedačku, nebo v křesle....atakpod. Je v tom pro chlapa tak velký rozdíl? Asi možná jo, když má prsa přímo před očima, že

Takže proto možná doporučuji zakladatelce vlákna ho posadit, bude navíc stimulován i hodně vizuálně

Není tady

jj, obráceně na koníčka to je to pravé
Zadek je jedna z nejerotičtějších partií žen, proto je to tak zničující poloha 
Není tady
KALIK napsal(a):

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

žjová, vážne existuje 58 způsobů, jak přivést partnera k vyvrcholení na koníčkovi?
Není tady
KALIK napsal(a):
a nejde náhodou taky trošku o to, jestli je ten dotyčný spíš horňák či doňák?
u obojetňáků je to asi jedno 

Není tady
Mozno by sa malo delit na hornakov, strednakov a dolnakov 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Mně se líbí oboje, ale zadek asi o něco málo vede 
Není tady

tak jsem se poránu zasnila, MOC se mi líbí na pánech pěkně vymakanej zadek a stehna....ještě jak se teď nosí ty upnuté boxerky....hmm...
Není tady
Regina napsal(a):
tak jsem se poránu zasnila, MOC se mi líbí na pánech pěkně vymakanej zadek a stehna....ještě jak se teď nosí ty upnuté boxerky....hmm...
Mňam, mňam .... 
Není tady
... pěkně vymakanej zadek a stehna, na bříšku pekáč, záda do V, krásné svaly na rukou.........Uffff 
Není tady
teda trenýrky jsou fakt více sexy než slipy, ale ten zbytek už mít nemusím...
Není tady

Tobě stačí trenky? 
Není tady
nestačí, ale zase nemusí mít taaaaaaak svalnaté tělo, buchty na pekáči atd...
Není tady
Ze by sme jej poslali? 
Jo takový buchty na pekáči...kynutý a se meruňkama....mňááám...kam se hrabou trenýrky.
Není tady
tak pošlete 
Není tady
U nás na vsi žádní chlapi vymakanej zadek a stehna neměli a nějakej pekáč už vůbec ne. Ani hvězdy místního fotbalového mužstva ne.
Leda tak pořádnej pivák. A všichni to byli chlapi jako lusk.
Jediny mužský vymakaný zadky byly ty na kolech, když kolem projížděli cyklisté ze Závodu míru.
Já to slovo pekáč vůbec do lonska neznal. A když mi řekla jedna mladá sportovkyně, kterou jsem opil, že ještě vloni zaběhla 200m za 25sec a že měla na břichu pekáč, tak z toho byl v rozpacích.
U nás na Moravě se před lety "pekáč" říkalo trochu nechutně uplně jiné části ženského těla...(tím myslím kun.dičku).
Není tady
Co jako poslat? Fotky našich pekáčů a vymakaných zadků?
Není tady
Nicolas napsal(a):
Co jako poslat? Fotky našich pekáčů a vymakaných zadků?
Trenky 
no já jsem pro obojí, trenky i fotky 

Není tady