|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Kamchinko, když budeš hodně předkloněná, tváří k partnerovi (v posteli), tak si budeš dráždit klitoris o partnerův penis a máš šanci orgasmu dosáhnout.
Není tady
Kamchinko, ne, v mém případě se v těchle polohách jedná o vaginální orgazmus. 

...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:15)
Není tady
Já ho mám odjakměživa. 

...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:15)
Není tady
Pro mě je na koníčka poloha, kdy se udělám nejspíš a nejsnadněji. Ale potřebuju k tomu sám určovat tempo tak, že ač na to ta poloha nevypadá, jsem v ní ten aktivnější.
Není tady

Aj to som zažila 
Není tady

Kamchinka napsal(a):
Majkafa: no ja jsem na tu zidli dost mala:)nasedla bych a uz nesesedla:) no a majkafa neni to treba tim ze si nejak tres klitoris?
U mňa to asi tak je. Keď sa predkloním, bývam dosť rýchlo hotová.
U mňa asi ide práve o ideálnu kombináciu dráždenia znútra i zvonku. Obľúbená poloha.
Hoci čím som staršia, tým viac objavuem aj ďalšie a ďalšie obľúbené... 
Není tady
Selima napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
Majkafa: no ja jsem na tu zidli dost mala:)nasedla bych a uz nesesedla:) no a majkafa neni to treba tim ze si nejak tres klitoris?
U mňa to asi tak je. Keď sa predkloním, bývam dosť rýchlo hotová.
U mňa asi ide práve o ideálnu kombináciu dráždenia znútra i zvonku. Obľúbená poloha.
Hoci čím som staršia, tým viac objavuem aj ďalšie a ďalšie obľúbené...
Však počkej, co toho objevíš po sedmdesátce.
To chlapy po padesátce též objevují...nacpanou lednici...mám ještě čásek. 

majkafa napsal(a):
J.......... když sedí na židli a já sedím na něm, nohy mám na zemi. To se dějí zázraky.
Tak to je přesně ta poloha, která mi vyhovuje nejvíc, ale to, bohužel, s přítelem nepraktikujeme, je po operaci bederní páteře a tahle poloha pro něj není moc vhodná. Ani klasicky na koníčka.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Tak to je přesně ta poloha, která mi vyhovuje nejvíc, ale to, bohužel, s přítelem nepraktikujeme, je po operaci bederní páteře...
Holt my, starší pánové, už většinou býváme po lecjakých operacích, žejo...
... např. já už mám za sebou žaludek a žlučník...

Není tady
Jo, šuplíček
, jde všechno najednou a hlavně si můžeš určovat směr, rychlost, dráždit sebe i partnera, akorát mě z toho bolej kolena
To pohupování v bocích zužitkuje každá, co dělá orientální tance, a navíc to krásně stimuluje prokrvení pánve a zvyšuje to vzrušení...
Je pravda, že se nesmí moc přemýšlet, než jsem se naučila mát se ráda i se svými přebytky, tak jsem u toho myslela, jak na mě zapůsobila léta, porody, gravitace a pohodlnost a tím pádem to nebylo spontánní , ale křeč....
Upravil(a) Regina (14. 7. 2008 13:15)
Není tady
Regina napsal(a):
Jo, šuplíček
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, jde všechno najednou a hlavně si můžeš určovat směr, rychlost, dráždit sebe i partnera, , akorát mě z toho bolej kolena :rodna:To pohupování v bocích zužitkuje každá, co dělá orientální tance, a navíc to krásně stimuluje prokrvení pánve a zvyšuje to vzrušení...
Je pravda, že se nesmí moc přemýšlet, než jsem se naučila mát se ráda i se svými přebytky, tak jsem u toho myslela, jak na mě zapůsobila léta, porody, gravitace a pohodlnost a tím pádem to nebylo spontánní , ale křeč....
Jeste si ztezovat na to, ze bolí kolena. To je ale drzost! 

Není tady
Nico, nejsem dvacítka
, holt něco za něco!
Není tady
pevný stehení svaly, změny v rychlosti pohybů, změny úhlů a hlavně mu naznačit, že v této ploze nemusí "zadržovat " orgasmus
Hned jak to jde, šup" sem s tím
přeci jen, 20 min v této pozici a v pohybu - vydržíme málokterá 
Upravil(a) Santala (14. 7. 2008 14:02)
)Není tady

Občas nevydrží ON...

Není tady
No já poslední tři na koníčka k vrcholu nepřivedla a mě nikdy nikdo, halt jsme každý jinačí a jinak rostlý, tak si zašuplíčkujte a dodělejte se jinak, ne? Kde je problém? Než hodinu rajtovat, to už není šuplíčkování, ale generální invetůra a žádná sranda.
Není tady
Sel,
, nechápu, jak se chlap nemůže v téhle pozici "udělat"
Není tady
No líbí se mu, ale nevzrušuje ho až zas tak moc. Já se zas udělám jen a pouze dole (teda není mi ještě sedmdesát, ale dosavadní desetiletá praxe je taková). A ne že se mi to jinak nelíbí, ale prostě postavení svalů, vazů, sliznic a planet v té chvíli fyzicky nedovoluje vyvrcholit. Tak třebas to chlapi mají taky tak, ne?
Není tady

Daniela S. napsal(a):
No já poslední tři na koníčka k vrcholu nepřivedla a mě nikdy nikdo, halt jsme každý jinačí a jinak rostlý, tak si zašuplíčkujte a dodělejte se jinak, ne? Kde je problém? Než hodinu rajtovat, to už není šuplíčkování, ale generální invetůra a žádná sranda.
Veľká pardubická bez víťaza, len so samými porazenými...

Není tady

Mikeš napsal(a):
Holt my, starší pánové ............
Mikeš, že tě hubajzna nebolí, "dědku"

Není tady
Regina napsal(a):
Sel,
![]()
, nechápu, jak se chlap nemůže v téhle pozici "udělat"
Souhlas
, opakovaně taky máme s partnerem opačný problém.... není na mě schopný počkat

Není tady
Mozno by ste pochopili, keby ste boli chlapi, ale kedze nieste, tak len nechapete 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

My sme väčšinou bývali obaja "rýchlejší ako smrť"...
Nebezpečná pozícia... dietkotvorná.
Není tady