Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 11. 7. 2008 18:59

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Re: Jak přivést partnera k vyvrcholení při poloze "na koníčka"?

Kamchinko, když budeš hodně předkloněná, tváří k partnerovi (v posteli), tak si budeš dráždit klitoris o partnerův penis a máš šanci orgasmu dosáhnout.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#27 11. 7. 2008 19:01

majkafa
Host

Kamchinko, ne, v mém případě se v těchle polohách jedná o vaginální orgazmus. smile

#28 11. 7. 2008 19:02

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:15)

Není tady

#29 11. 7. 2008 19:05

majkafa
Host

Já ho mám odjakměživa. smile

#30 11. 7. 2008 19:07

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:15)

Není tady

#31 11. 7. 2008 21:39

Kuba
♥♥♥♥---

Pro mě je na koníčka poloha, kdy se udělám nejspíš a nejsnadněji. Ale potřebuju k tomu sám určovat tempo tak, že ač na to ta poloha nevypadá, jsem v ní ten aktivnější.

Není tady

#32 12. 7. 2008 11:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt Aj to som zažila tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#33 12. 7. 2008 11:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kamchinka napsal(a):

Majkafa: no ja jsem na tu zidli dost mala:)nasedla bych a uz nesesedla:) no a majkafa neni to treba tim ze si nejak tres klitoris?

U mňa to asi tak je. Keď sa predkloním, bývam dosť rýchlo hotová. wink U mňa asi ide práve o ideálnu kombináciu dráždenia znútra i zvonku. Obľúbená poloha. stolt Hoci čím som staršia, tým viac objavuem aj ďalšie a ďalšie obľúbené... big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 12. 7. 2008 20:16

Sirius
Host

Selima napsal(a):

Kamchinka napsal(a):

Majkafa: no ja jsem na tu zidli dost mala:)nasedla bych a uz nesesedla:) no a majkafa neni to treba tim ze si nejak tres klitoris?

U mňa to asi tak je. Keď sa predkloním, bývam dosť rýchlo hotová. wink U mňa asi ide práve o ideálnu kombináciu dráždenia znútra i zvonku. Obľúbená poloha. stolt Hoci čím som staršia, tým viac objavuem aj ďalšie a ďalšie obľúbené... big_smile

Však počkej, co toho objevíš po sedmdesátce. dumbom To chlapy po padesátce též objevují...nacpanou lednici...mám ještě čásek. tongue

#35 13. 7. 2008 19:49

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

J.......... když sedí na židli a já sedím na něm, nohy mám na zemi. To se dějí zázraky. smile

Tak to je přesně ta poloha, která mi vyhovuje nejvíc, ale to, bohužel, s přítelem nepraktikujeme, je po operaci bederní páteře a tahle  poloha pro něj není moc vhodná. Ani klasicky na koníčka.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#36 14. 7. 2008 7:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Tak to je přesně ta poloha, která mi vyhovuje nejvíc, ale to, bohužel, s přítelem nepraktikujeme, je po operaci bederní páteře...

Holt my, starší pánové, už většinou býváme po lecjakých operacích, žejo... big_smile ... např. já už mám za sebou žaludek a žlučník... big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#37 14. 7. 2008 8:25

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo, šuplíček  vissla tongue tongue tongue  big_smile  tummenupp , jde všechno najednou a hlavně si můžeš určovat směr, rychlost, dráždit sebe i partnera, akorát mě z toho bolej kolena  rodna To pohupování v bocích zužitkuje každá, co dělá orientální tance, a navíc to krásně stimuluje prokrvení pánve a zvyšuje to vzrušení...

Je pravda, že se nesmí moc přemýšlet, než jsem se naučila mát se ráda i se svými  přebytky, tak jsem u toho myslela, jak na mě zapůsobila léta, porody, gravitace a pohodlnost a tím pádem to nebylo spontánní , ale křeč....

Upravil(a) Regina (14. 7. 2008 13:15)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#38 14. 7. 2008 13:13

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Regina napsal(a):

Jo, šuplíček  vissla tongue tongue tongue  big_smile  tummenupp , jde všechno najednou a hlavně si můžeš určovat směr, rychlost, dráždit sebe i partnera, , akorát mě z toho bolej kolena  :rodna:To pohupování v bocích zužitkuje každá, co dělá orientální tance, a navíc to krásně stimuluje prokrvení pánve a zvyšuje to vzrušení...

Je pravda, že se nesmí moc přemýšlet, než jsem se naučila mát se ráda i se svými  přebytky, tak jsem u toho myslela, jak na mě zapůsobila léta, porody, gravitace a pohodlnost a tím pádem to nebylo spontánní , ale křeč....

Jeste si ztezovat na to, ze bolí kolena. To je ale drzost! dumbomdumbomsmilesmilesmilesmile

Není tady

#39 14. 7. 2008 13:14

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nico, nejsem dvacítka big_smile, holt něco za něco!

Není tady

#40 14. 7. 2008 14:00

Santala
♥♥♥♥♥♥-

pevný stehení svaly, změny v rychlosti pohybů, změny úhlů a hlavně mu naznačit, že v této ploze nemusí "zadržovat " orgasmus lol

Hned jak to jde, šup" sem s tím tummenupp

přeci jen, 20 min v této pozici a v pohybu - vydržíme málokterá lol

Upravil(a) Santala (14. 7. 2008 14:02)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#41 14. 7. 2008 14:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Občas nevydrží ON... wink stolt

Brita

Není tady

#42 14. 7. 2008 14:14

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

No já poslední tři na koníčka k vrcholu nepřivedla a mě nikdy nikdo, halt jsme každý jinačí a jinak rostlý, tak si zašuplíčkujte a dodělejte se jinak, ne? Kde je problém? Než hodinu rajtovat, to už není šuplíčkování, ale generální invetůra a žádná sranda.

Není tady

#43 14. 7. 2008 14:17

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sel, stolt tummenupp , nechápu, jak se chlap nemůže v téhle pozici "udělat"

Není tady

#44 14. 7. 2008 14:22

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

No líbí se mu, ale nevzrušuje ho až zas tak moc. Já se zas udělám jen a pouze dole (teda není mi ještě sedmdesát, ale dosavadní desetiletá praxe je taková). A ne že se mi to jinak nelíbí, ale prostě postavení svalů, vazů, sliznic a planet v té chvíli fyzicky nedovoluje vyvrcholit. Tak třebas to chlapi mají taky tak, ne?

Není tady

#45 14. 7. 2008 15:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela S. napsal(a):

No já poslední tři na koníčka k vrcholu nepřivedla a mě nikdy nikdo, halt jsme každý jinačí a jinak rostlý, tak si zašuplíčkujte a dodělejte se jinak, ne? Kde je problém? Než hodinu rajtovat, to už není šuplíčkování, ale generální invetůra a žádná sranda.

stolt Veľká pardubická bez víťaza, len so samými porazenými... grater kapitulation

Brita

Není tady

#46 14. 7. 2008 19:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Holt my, starší pánové ............

Mikeš, že tě hubajzna nebolí, "dědku" lol lol lol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#47 15. 7. 2008 15:16

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Regina napsal(a):

Sel, stolt tummenupp , nechápu, jak se chlap nemůže v téhle pozici "udělat"

Souhlas stolt , opakovaně taky máme s partnerem opačný problém.... není na mě schopný počkat rodna big_smile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#48 15. 7. 2008 15:19

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mozno by ste pochopili, keby ste boli chlapi, ale kedze nieste, tak len nechapete tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#49 15. 7. 2008 15:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

My sme väčšinou bývali obaja "rýchlejší ako smrť"... tongue Nebezpečná pozícia... dietkotvorná.

Brita

Není tady

#50 15. 7. 2008 15:46

majkafa
Host

lolstolt

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí