|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Prosím o radu - hlavně teda přítomné dámy
Když se milujeme s partner, má mě rád nahoře, ale v této poloze ho nedokážu přivést k vyvrcholení, prostě mi to tak nějak nejde
Hrozně mě to mrzí, ale asi se neumím dobře pohybovat nebo nevím jak na to. Jak na to jdete vy? Dá se to nějak natrénovat?
Není tady
Já jsem to nikdy trenovat nemusela a šlo to uplně normálně jako při jakékoliv jiné poloze.
V ostatních polohách se partner udělá? - Pak by tu bylo jedno možné vysvětlení:
Asi mu nějací kamoši nakukali, že největší borec je ten, který vydrží š.u.k.a.t dlouho, a tak když
zjistil, že v této poloze se mu to daří oddalovat, tak tuto polohu prohlásil za svou oblíbenou a tebe
tím prostě jen hloupě a zbytečně trápí...
(kdybych chtěl být zlomyslný, klidně bych mohl napsat, že prostě jen musíš divočeji rajtovat
)
Není tady

Mně se osobně líbí pozice, když žena se nahoře otočí zády a nahne se jakoby nad partnera (jakoby pozice při mostu). Tuhletu pozici opravdu dlouho nevydržím, i když se snažím 
Není tady
Další možné vysvětlení je třeba tohle - možná zespodu vidí na tvé bradě nějaký chlup,
anebo že máš křivý nos... (co já vím) a to ho tak zmrazuje, že se neudělá a neudělá....

(jak známo přemýšlení nad čímkoli se s orgasmem moc dobře nesnáší...)
Rada: Zavaž mu oči šátkem. 
Upravil(a) Slavek17 (11. 7. 2008 11:58)
Není tady

pomoci rukou 
Není tady

Ja by som poradila urobiť SA, to pomáha urobiť JEHO... aspoň teda ja mám takéto skúsenosti. A keďže táto poloha je vzrušujúca pre MŇA
, tak zvyčajne 
Není tady

Slavek17 napsal(a):
Další možné vysvětlení je třeba tohle - možná zespodu vidí na tvé bradě nějaký chlup,
anebo že máš křivý nos... (co já vím) a to ho tak zmrazuje, že se neudělá a neudělá....
....
Slávku, ty si pako , tohle ja fakt skvělé vysvětlení , po kterém se bobulka požene na koníčka

Upravil(a) Jessika (11. 7. 2008 12:08)
Není tady
V jiných polohách když už jde o to vyvrcholit, určuje tempo on. Tady bych to měla být spíš já a v tom je právě problém, mám pocit, že nevím jak na to. no jasně, nedostatek zkušeností, to vím taky..
Není tady

bobulka napsal(a):
V jiných polohách když už jde o to vyvrcholit, určuje tempo on. Tady bych to měla být spíš já a v tom je právě problém, mám pocit, že nevím jak na to. no jasně, nedostatek zkušeností, to vím taky..
tak ti holt nezbývá než zkoušet
to je ale příjemný trénink, ne 
Není tady
jak píše Slávek17 - asi to bude v tom "divočejším rajtování".. :-)))
Není tady

Není tady
Mne se tahle pozici vic libi vizualne nez mi prinasi fyzickeho uspokojeni.
Ale krome slavkova divočáckého receptare me napada jeste tohle:
- menit rytmus
- smer a uhel (to se blbe vysvetluje, ale v podstate zalezi na tvaru poch.vy a pen.isu a jak dobre do sebe zapadaji) a najit ten "spravny" uhel, ktery pozitivne stimuluje partnera
- zaroven partnera hladit na koulích
Není tady

Já se taky neudělám, když je partnerka nahoře.... za těch 20 nebo kolik let se nám to takhle povedlo jen jednou a je z toho Mikeš Junior

Není tady

Jak už taky padlo, je dobrý si pomáhat rukou. Tzn. u rajtování zároveň honit 
Není tady
děkuju všem za rady - určitě vyzkouším! :-)
Není tady
sakra!!!!
jsem přišla pozdě už je vše vyřčeno (skoro) 

Upravil(a) adra (11. 7. 2008 13:05)
Není tady
Milá Bobulko, můj partner tuto polohu miluje a já také...dosáhla jsem při ní svého prnvího orgasmu
Určitě tam jde o techniku pohybů.. Partner tomu říká "šuplíček" a jde o to, že jakoby na jeho penisu "nenadskakuješ", ale děláš spíše pohyby pávní zezadu dopředu nebo ještě lépe se jakoby zezadu dopředu vlníš... nevím, jestli jsem to řekla srozumitelně, ale snad alespoň trochu jo
No a pošimrat u toho kuličky je už jen takový bonus... 
Není tady
Barca138 - "šimrám" ráda, ale partnera to spíš lechtá, takže této kratochvíle si moc neužiju :-)) Jinak děkuju za radu!
Není tady
Bobulka: tak nešimrej a šuplíčkuj
Hodně štěstí..
Není tady
adra napsal(a):
sakra!!!!
jsem přišla pozdě už je vše vyřčeno (skoro)
Jak "skoro"? :-)
Není tady
Nicolas napsal(a):
Ale krome slavkova divočáckého receptare
Jsem to vzala zezádu a přemýšlela jsem, jak ty, Nicolasi, víš, jak to dělali u Slavkova. Jestli nejsi třebáá reinkarnovanej Napolejón.
Než mi to došlo. 

A mě by zajímalo, jak to udělat, abych se já u této polohy udělala.... když tady nekdo psal, ze to byl prvni poloha, kdy dosáhla orgasmu...
Není tady
Já mám vrchol v této poloze kdykoliv chci, za chviličku. Jde to tak nějak samo. 
Skvělý pro mě i pro partnera je, když sedí na židli a já sedím na něm, nohy mám na zemi. To se dějí zázraky. 
Nebo na posteli, když na něm pouze nesedím, ale stoupnu si na chodidla. Může zešílet. Já taky. 
Upravil(a) majkafa (11. 7. 2008 18:45)

Majkafa: no ja jsem na tu zidli dost mala:)nasedla bych a uz nesesedla:) no a majkafa neni to treba tim ze si nejak tres klitoris?
Není tady