Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 11. 7. 2008 10:03

Stana.beruskaa
♥------

Ekonomika + Čeština. Kam?

Existuje nějaká vysoká škola, kde bych mohla studovat ekonomiku + český jazyk? Vůbec se v těch školách a oborech a katedrách nevyznám, ani pořádně nevím, co to katedra je. Už bych se chtěla začít ale učit. Nejlepší by to bylo někde na Moravě.
Díky moc, jste moje jediná naděje. dudlik

Není tady

#2 14. 10. 2008 15:18

Chucky.x
♥♥-----

Re: Ekonomika + Čeština. Kam?

TAk na tuhle kombinaci mě snad napadá jen pedagogická fakula... ale přesně takto definovaný obor to nebude...   Protože jinak ekonomiku na ekonomické fakultě nějaké z univerzit a češtinu na filozofické fakultě...    Proč chceš studovat zrovna tuto kombinaci?

Stana.beruskaa napsal(a):

Existuje nějaká vysoká škola, kde bych mohla studovat ekonomiku + český jazyk? Vůbec se v těch školách a oborech a katedrách nevyznám, ani pořádně nevím, co to katedra je. Už bych se chtěla začít ale učit. Nejlepší by to bylo někde na Moravě.
Díky moc, jste moje jediná naděje. dudlik

Myslím na budoucnost, neboť v ní chci strávit zbytek svého života....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí