6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Renky,to co je na fotkách je všechno ani rodiče,jen my,děti a svědci a bylo to supr,žádnej stres z mamimek,či tatínků,žádné chytré řeči babiček.....no prostě tohle byla fakt jen naše svatba jsem ráda,že jsem si tohle složení uhájila až do samého konce,protože jsem měla slabou chvilku,že alespon rodiče,ale pak jsem řekla,že ne a jsem tomu ráda.
Není tady
ale z obřadu se jelo na chajdu,kde už byl zbytek rodiny a přátelé se kterýma se slavilo dlouho do noci
Není tady
a takhle zvesela mě kluci vedli k akci ..........musím to dát větší,at jke to pořádně vidět
Upravil(a) masule (4. 8. 2008 21:25)
Není tady
Olááá paní Masule tak co jak byloooo?
Není tady
andulko,bylo fajne tuhle svatbu jsem si pěkně užila.....no byla už moje poslední,takže jsem musela
Není tady
Strašně moc ti to přeju
Byla jsi náááádherná
Není tady
tak a ještě kaple,kde byl obřad
Není tady
Máší...super fotky
Moc ti to seklo
Člověče, ty už máš tak velký kluky ?? Kolik jim je ??? Tos je počala ještě pod zákonem ??
To já mám podle tebe úplný kuřátka
Není tady
andulko díky moooc postavička už není co to bylo za mlada a účes mi taky kapku zmokl,ale mě to bylo jedno,byla jsem spokojená a štastná,že si beru chlapa,kterýho miluju a to mi úúúplně stačilo
Není tady
Pinky,pod zákonem né ale bylo to o fous staršímu bude ted 22.8. už 15let a mladšímu bylo v červnu 12.....jj je to mazec,už jsou neřádi oba větší než já ještě že mám Adelínku
díky za pochvalu
Upravil(a) masule (4. 8. 2008 21:35)
Není tady
ahoj Masul - moc ti to slušelo a ženichovi a dítkám taky
Tak ti přeju, at se máte stejně tak rádi po svadbě jako před svadbou
Není tady
Tak to bych jim tipla víc
Když se mrkneš na fotky našich hošanů, tak Honza ten starší měl 12let v květnu a je podle tvýho hošana úplněj prcek
Ty už máš kluky na ženění
Není tady
masule napsal(a):
Pinky,pod zákonem né ale bylo to o fous staršímu bude ted 22.8. už 15let a mladšímu bylo v červnu 12.....jj je to mazec,už jsou neřádi oba větší než já ještě že mám Adelínku
díky za pochvalu
Masul má stejně starý dítka jako já. Staršímu bude 15 ted 6.8. a mladšímu 12 - 24.8. Akorát já jsem už stará škola oproti Masuli
Není tady
No tak Maši to jsi udělala naprosto suprovně že máš "na stará kolena" ještě mazlíka a ještě k tomu holčičku
Není tady
Dusi a kolik ti je? Dyť Mašul má 34 to je mladice, né?
......vlastně puberťák......
Není tady
dušičko díky moc no já doufám,že se budeme mít rádi alespoň sto let hele pokud to u nás bude jako dotedka,tak budu spokojená.....zatím je to lepší,můj MANŽEL si ten chomout nějak moooc užívá
Není tady
Pinky napsal(a):
Tak to bych jim tipla víc
Když se mrkneš na fotky našich hošanů, tak Honza ten starší měl 12let v květnu a je podle tvýho hošana úplněj prcek
Ty už máš kluky na ženění
pinky,no představa,že bych mohla za 3 roky ženit kluka je šílená
Není tady
andulka napsal(a):
No tak Maši to jsi udělala naprosto suprovně že máš "na stará kolena" ještě mazlíka a ještě k tomu holčičku
andulko,to víš vyměnila jsem chlapa a holčička šla natotata
Není tady
Masul moc vám to slušelo, jsi nějak pohubla na svatbu nebo co hlavně abyste byli spokojení....
Není tady
Neboj Máši, dneska už to není v módě...to je my jsme to měli od komoušů v popisu práce Já se sice vdávala 1995, bylo mi 18, ale tehdy to ještě tak doznívalo
Teď mám 31 a tři děti na krku.....jen s tím rozdílem, že s jedním chlapem
Ale máš, pravdu..ještě že máme ty Adélky
Není tady
čeaknko díky prd pohubla,jsem taková pěkná macatá a druhá brada se vtírala snad na každou druhou fotku
Není tady
tuhle vám musím taky ukázat,konečně fotka,kde jsem s Adelí a dá se to uveřejnit
Není tady