6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Baji díky .Už je na cestě k nám .Taky kojíme,ale občes je Filípek v sedátku a to už je nám malé.Dívala jsem se na židličku v obchodě a dá se polohovat skoro do sedu,tak to zkusíme
Není tady
Pockej Heri, mam tady nekde fotku, tak ji vyhrabu
tak tady v lehu
a s modelkou
Upravil(a) bajaja (4. 8. 2008 13:40)
Není tady
Jů,sem s fotkou.Chceme vidět nádhernou holčičku s obrovskýma očima v krásné židličce se šnečkama .
Baji myslíš,že tam Fildu občas můžu dávat už teď,když třeba potřebuju umýt koupelnu?Doteď jsem ho tahala v sedátku,ale to už nám začíná být malé.
Není tady
Heri ja myslim, ze jo, akorat nevim, jak se ti bude ta zidlicka stehovat, prece jen lehatko je prenaseni schopnejsi...
divala jsem se jaky ma Filipek brejlicky, taky jsem Sofince jakysi koupila, ale porad si je sundava - hrozna legrace
A holcicka uz na vas kouka nahore
Upravil(a) bajaja (4. 8. 2008 13:52)
Není tady
Baji dík.
F. mi při nasazování brýli brečel (dávala jsem mu je ve stínu),ale pak jsem to zkusila na sluníčku a když zjistil,že mu s tím čímsi nesvítí do očí,přestal protestovat.
Není tady
Jé to je krááása .Modelka se nám dóóóst zamlouvá.Filípek se právě vzbudil a říká,že lepší probuzení si ani nemohl přát
Není tady
A normálně se ze Sofinky právě po*ral .Jdeme přebalovat.
Není tady
heri1 napsal(a):
A normálně se ze Sofinky právě po*ral .Jdeme přebalovat.
a to se bude chlapum dalsich petatricet let stavat porad
Není tady
baji ta mala je proste k sezrani...ja bych toho holandana nakopala... ...ma nejkrasnejsi miminko na babinete
...som zvedava ako to tam dopadne budem cela nervna ...drzim palce at sa uz zobudi
Není tady
tak pár fotak ze svatby
s miláčkem,že prý jen zapozujeme u pumpy...a on začal pumpovat jako blázen (tedy na pokyn fotografa ),proto se tak tlemí
všichni svatebčani
naše dětičky
už převlečení
moje kytka
Upravil(a) masule (4. 8. 2008 20:58)
Není tady
a takhle vypadalo naše autíčko
Není tady
Renky,jen ten starší je zrzounek a to už mu to hodně zesvětlalo
Není tady
no já jsem si sama sebe taky podruhý neuměla představit v bílé či smetanové,tak sem šla do barvy a nelituju toho,bylo mi v tom moooc fajn a mám pocit,že i k mému věku a spostě dětem to šlo
Není tady
Renky napsal(a):
ten kratkovlasy???
jj,to je on,když byl malej tak byl čistej zrzoun a já z toho byla celkem neštastná ale pak mě to přešlo
Není tady
tady jsme ještě svobodní,před odjezdem
Renky já měla tu blondýnku a Pavel toho zajíce v saku je to moje kamarádka,už od první třídy ZŠ a když jsem se vdávala poprvé,tak jí ještě nebylo 18,takže ted to měla prostě jasný a máme domluvu,že už žádná další svatba nebude,že jí to dává zabrat,to svědčení tak sem jí řekla,že to beru,protože už se vdávat nehodlám
Upravil(a) masule (4. 8. 2008 21:12)
Není tady
bude mi 34,ale nikomu to neříkej,at se to neproflákne
Není tady