|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Teeda holky vam to slusi, to je parada 
uz se tesim, az se s vama taky srazime....

Není tady
Nemam NIC
ale v sobotu jedu do Prahy, tak tam to s nakupama rozbalim
hlavne potrebuju nejaky svetrik, ma tam byt 16stupnu... to bude dost maso v tech zabkach a bez bielizne.....

Není tady
Noo v kostele
a pak v takovych tech stanech a venku, ale nevim, jestli nezmeni plan, kdyz je ta predpoved tak zoufala.....

Není tady
Doufam, ze me Holandan zahreje 

Není tady
bré ranko,
holky díky za přání 
Adelí má asi nějakou předsvatební nervozu,protože měla ráno zvýšenou teplotu
doufám,že se nám z toho do zítra nevyklube něco horšího,šoupla jsem jí hned čípek a odpolko dám ještě jeden,pro jistotu
Miláček se svou druhou dcerou jel nakupovat a vyzvednout poslední věci (pivo,víno.....),tak mám chvilku klidu
jinak semnou pěkně cloumají nervíky,ani nevím proč,vždyt už jsem svatbu jednou zažila
tak nevím co blbnu,ale včera večer kapku u nás hádka,no dneska už dobrý,ale nějak se to nakupilo a muselo to ven
tak snad nezrušíme svatbu

Není tady

Máší..ty se vdáváš ???
Tak hodně štěstí
do dalšího života
a že by ještě jednu holčičku ?? 
Bajajo...mrkla jsem na vaše fotky na webu, protože mě malá Sofinka zaujala hned na metříku a musím říct, že krásnější miminko jsem snad ještě neviděla
Je absolutně dokonalá 

Není tady
pinky,jj vdávám se. Díky za přání.....druhou holčičku neeee,ale do další pětiletky máme v plánu klučíka
tak mě Adelinka chrní,drahouš se vydal na tábor pro ty moje puboše,takže jsem sama a celkem se nudím
to jsem absolutně nepředpokládala,že den před svatbou se budu "kopat do zadku"
tak doufám,že i zítřek bude takhle pohodový 
Není tady
Masulko tak na zítra tfuj tfuj prskám samé štěstí, menší vedro ale bez deště, ať se vám to vydaří a těším se na nějaké fota a zážitky 

Není tady
Po delší odmlce opět zdravím všechny zimňátka
U nás má tatínek dovolenou, takže toho s Dádou využíváme a snažíme se pobýt všichni pohromadě. Jinak jsme byli na kontrole u dr. a z původního plánu 2.hexy je nakonec vyšetření na kardio - nějak se jí nezdálo srdíčko, tak uvidíme. Očkování prý stačí až v půlce srpna. Jinak náš synek má krásných 8340g
a to se teda pronese 

taky jsme začali s příkrmy, něco jde lépe něco hůře asi jako všude
Jsem z toho vedra úplně hotovsoň, takže končím a přeji všem dobrou noc a zároveň samozřejmě i gratulace všem mimískům ať už dopředu či zpětně 

Není tady
Pinky dekujem moc 
Tak MASULKO - at Vam zitra sviti slunicko nebo prsi, na pocasi az tak nesejde, hlavne, at oba reknete ANO a mate se porad hodne radi a jste spolu stastni.....

Není tady
Masulko - i já přeju hodně štěstí, budu na tebe zítra myslet

Není tady
Masulko taky držím palce na zítra,ať to zvládnete bez zbytečných stresů a nervů a hlavně přeju HROMADU ŠTĚSTÍ 

Není tady
Ahojte. Já fakt vůbec nestíhám, tak jenom na skok. Musím Mašulce popřát co nejhezčí počasí, klídek, málo nervů a ať Vám to spolu klape
a vůbec ať se Vám celá svatba vydaří
a nezapomeň dělat fotky!!!!
Jinak doufám, že všichni na všech frontách zdraví, spokojení a v nejlepší kondici. My jsem v klidu, máme před sebou 20.8. půlroční kontrolu spojenouhned i s 3. hexou, taky máme skoro už třetího zuba dole, horní ani jeden ( aspoň mě zatím nermůže moc kousat
) a taky máme 7,650kg. Tak tolik ve stručnosti, musím se loučit a jdu makat. Holky mějte krásný víken, Mašulí, ještě jednou přeju , ať se Vám to vydaří
Pápá
Není tady
Masul aj my prajeme vsetko naj naj naaaaj lepsie do spolocneho zivota
a nech ta muzicek nosi len a len na rukach ako na obrazku

Upravil(a) stvorlistok (2. 8. 2008 13:22)

Není tady
Masulka, tak ako? dúfam, že si povedala AAAAANOOOOO.....
už to máš asi za sebou, tak prajem, nech to je to najlepšie, čo si mohla v živote spraviť a nech ste spolu len a len šťastní
A inak sa hlásim po dlhej dobe. Stav nezmenený, stále sme bez zubov, akurát mne bolo akosi blbo, musela som ostať u našich. Vracala som, motala sa mi hlava, silno bilo srdce, nevládala som dýchať... no jednoducho kalika
ale už je to lepšie. Sára práve zistila, že ked kopne do kvetináča, hýbu sa lístočky
tak idem dávať pozor, aby to na ňu nespadlo.
Není tady
Masulko přidávám se k holkám a přeju všechno nejlepší k tvojí dnešní svatbě, hodně lásky, štěstí a taky rodinné pohody- doufám, že všechno klaplo na jedničku
Jinak naše novinky - byly jsme tento týden v poradně a máme 65 cm, 6,60 kg, za sebou třetí hexu a zoubek pořád žádný 
Mějte se tu krásně, do úterka sem ještě mrknu, pak frčíme za babi a dědou na chaloupku..............
Není tady

Ahoj všem, jen chci pozdravit, byla jsem dva tydny na chate(tyden s tatkou, a tyden s moji mamou) a ted jsem s ni jeste na morave u pribuznych. takze jeste tyden nebudu... docitat vas asi nebudu, to smysl nema, 40 stran nezvladam:)
Jinak Mašulko - vše nej a hodně tolerance, trpělivosti a lásky¨....
a ostatním krásný letní den....
Není tady
Pěkný večer zimňátka 
Baji,prosím,jak jsi spokojena s tou židličkou Chicco?
Taky po ní toužíme a už ji máme skoro objednanou 
.Filípek miluje šnečky 
Není tady
ahoooooj,
hlásí se vdaná paní
holky ze
všem dekuji za přáníčka
noooo,svatba byla naprosto suprová (jsem v nedeli prohlásila,že bych se takhle klidne vdávala každý týden
) sice nám pršelo,když se šlo na obřad,ale byla to jen přehánka,takže v poho. Všem našim detem to mooooc slušelo,Adelínka byla hodnoučká a ženich s nevestou naprosto nepřehlédnutelní
dneska snad budou fotky na cédu,tak sem určo neco hodím,ale jinak opravdu naprostá pohodička a klídek,žádnej velkej trapas (jen jsme se nejak zapomneli s miláčkem políbit a po "ano" jsme se leteli podepsat,svedci i matrikářka na nás hned volali,že prej jako ješte polibek
)
Jsem sice utahaná jako kote,protože včera se ješte uklízela chaloupka a všechno okolo,ale jsem naprosto spokojená a štastná,miláček už vymenil jmenovky na schránce a zvonku
takže sousedi zjistili,že byla svatba
Ráno jsem si říkala jak je prima mít čistou hlavu a nemuset myslet na to co mám kde dneska zařídit,zamluvit či vyzvednout
u nás to zase vypadá na pařák,tak asi vypadneme na koupálko,no ješte uvidíme....tak zatím kočky a ješte jednou díky moc 
Není tady
Dobré ráno!
Mášo, to je super,že se vše vyvedlo!Gratulujeme! 
Není tady
heri1 napsal(a):
Pěkný večer zimňátka
Baji,prosím,jak jsi spokojena s tou židličkou Chicco?
Taky po ní toužíme a už ji máme skoro objednanou.Filípek miluje šnečky
Heri, ja jsem spokojena moc 
S.tam byla jen na zkousku, jeste jen kojim, ale zidlicka vypada fakt bytelne a to dvojity polstrovani
i polohovani je jednduchy a ma velikej ten tac, takze ja jsem zatim neasla zadny kaz 

Není tady