|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
no, někde cestou sem...ale ještě na Slovensku. nebo tam ještě spí? mám v tom hokej 
Není tady
dobry vecer 
vysoka voda je pri spisskej som pozerala dnes...
netaku uz mam rozmyslene tykadla ako urobim

Není tady
nety dadacka je teda supermodelka
na koho sa podoba? ze by na teba? 

Není tady
Renky napsal(a):
no z coho?
neprezradim ked sa k tomu dostanem urobim a vyfotim... 
renky bola by sranda klarku a filipka vyfotit spolocne v chranicoch a v helme, to by boli tym 

Není tady
no helmicku mat asi nebudem...pac sa mi neozvali
ale chranice
uz sa na ne tesim...
stvorlistok napsal(a):
Renky napsal(a):
no z coho?
neprezradim ked sa k tomu dostanem urobim a vyfotim...
renky bola by sranda klarku a filipka vyfotit spolocne v chranicoch a v helme, to by boli tym
Není tady
jeee renky krasavica..vidim ze basti krupky aj filipek po novom ma v nich zalubu
ale ma ich v ustach za par sekund a chce dalsiu
pozeram ze mate puzzle ten nas prdola ma najradsej kraje a chce ich zuzlat 
a ako pekne uz sedi klarka, u nas ked ho tak dam tak pada ako hnila hruska

Není tady
Renky napsal(a):
zastavia sa aj u Milana a Zitky?
Tam jsme byli týden předtím noclehovat, tam zase až pak s malou jen my a nebo nevím, jestli nebude dřív ta svatba a nepojedou oni sem. Kluci jedou přes olomouc, ne přes Brno.
jůůů holky, já doted uklízela !
Jsem zvědavá na ta tykadla, ale že doooost! To bude něco famozního, a já jdu vyndat další pračku.
No, ona je podobná někdy mně a někdy Petímu. Teď mne všichni štvou, páč říkají, že jde hrozně do Petra, no a když jsem se na ní dnes koukla, asi mají pravdu. Ale pořád je tam vidět i dost ze mne, je to takovej myšmašdadačáckej 
Ako hnilá hruška, to je výborný
to jsem až uronila slzu smíchy... dobrý!
Klářištík dobrá, jak se cpe, to by jí šlo, bobříkovi :-) 
Není tady
Smaženou cuketu a zapečené kotlety se sýrem, šunkou a smetanou. To je jediné, co mne v tom horku napadlo díky tomu, že jsem to vymyslela už včera 
A já mám teď nudle, protože se to ještě neuvařilo. SE (= Nety) ještě nemělo čas a sílu.
Upravil(a) Nety (26. 7. 2008 14:16)
Není tady
ahojte,
jdu vás v rychlosti pozdravit 
Nety,tedy Dadáček je krasavice
Renky,tedy Klárinka se taky pěkně cpe
Adelí by taky nejradši měla pořád něco v papule.
jinak jsem asi před hodinkou "vyhodila" kluky na tábor a bude týden klidu,pak perný víkend a pak zase týden klídeček
takže letím uklízet,protože mi v pondělí přijede hodně vzácná návštěva na kterou se s Pavlíkem moooooc těšíme,tak abych nebyla za bordelářku
mějte se kočky 
Není tady
jojoooo a u nás byl řízeček s bramborem....poručil si ho mladší syn,že prý když odjíždějí 
Není tady
Holky Vy si vyvařujete.Já vařím jen Šárce.Sobě namažu chleba
.
Aničkám přeji vše nejlepší k svátku!
To mi připomíná,že jsem dostala tento týden k svátku králíka (asi abych se měla o koho starat
)
Renky přesně takhle šplhá naše Šári na stůl a všechno,co tam najde, strká do pusy
a já celý den běhám za ní a zezadu jí chytám
.
Není tady
Tak dneska sme Laufey spadli iba raz...uz pomaly K. prichadza nato, ako zist ked sa ostavi...ze si musi klaknut a potom na styroch dalej...bolo to o drzku ako padala..
Netaku teraz zacina na Markize Hannibal - Zrodenie zla....akze sa idem bat...papa
Není tady
Ahojte holky,
tak jsme zpátky z dovolený a přiznám se, že jsem docela ráda, že jsme doma. Bylo to náročný 3 rodiny a 5dětí, ale bylo to fajn
A nejhodnější ze všech byla Andulka a nejzlobivější byl Otakárek 
4li ta helma a chrániče jsou super a Filípkovi moc sluší a to video je úžasný 
Renky Klárinka je šikula a moc hezounká, ale to jsou všechny zimňátka
, chci se zeptat od kdy se dává bílej jogurt a ty křupky co baští Klárka????
Masulko, teda tobě se to krátí
já myslím, že návštěvě bude jedno jestli máš naklízíno, hlavně, že vás uvidí, néééééé 
Laufey opožděně vše nej k svátku
a Aničce od Račí taky vše nej... k svátku 
Pěknej večer
Není tady
Jogurt jitus od 8mesiaca...a krupky neviem zacali sme tento tyzden...kupene ale v bio obchode...problem je ze v normalnych obchodoch su prisolene a tieo ee...
Andulka je taky Anicka??? tak aj jej vsetko naj 
Není tady
Ahoj holky, tak jsme zpátky z dovolené, včera jsme po osmi hodinách cesty dorazili domů.Anička cestu tam i zpět zvládla na jedničku - tam jsme jeli v noci, takže to skoro celý prospala a zpátky ráno, ale i tak dobrý. Byli jsme v Alpách ještě se dvěma rodinama, co mají po jednom dítěti a naše Anička byla bezkonkurenčně nejuřvanější dítě
Jinak počasí naprd - 3 dny propršelo a bylo kolem desíti stupňů, nicméně i přes to jsme každý den podnikli nějakou tu tůru ať už s kočárkem nebo s klokankou, takže jsme se nenudili.
Nestíhám dočítat, jsou nějaké novinky????
Jinak děkujeme za přání ke svátku a přejeme dodatečně Aničce od Jíti taky vše nejlepší...............
Není tady