|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jáááj, Baji, tak už som zase o niečo múdrejšia.
A idem spať, zase nebudem vedieť zajtra fungovať. Dnes som celý deň bola s malou doma, bolo otrasne.
Myslím počasie. Tak dobrú noc, pa zajtra
Není tady
co se deje nety???
Nety napsal(a):
Já bych ho začala tlouct i z druhý strany než má hlavu. Mám načatou novou lahev, máme zásoby. Ale nevim, raději už nebudu psát, to by nemuselo dopadnout dobře.
Není tady
No klokanky jsou nefyziologický, proto ji mám já a kolem věichni odpochodovali s dětmi u nás na cvičáku v klokankách, tedy v takových těch fórových...., malá je v ní spokojená bych řekla a pěkně se nosí - na břiše , na boku, je suprácká, já na ni nedám dopustit, má krásně zpevněná zádíčka, nikde není otlačená, nepotí se, pěkně sedí, akorát mne štve, že v ní asi do pěti let tedy nevydrží
Ale faktem je, že klokanku za 500 bych jí nepořídila. 
Jůůů, já su natankovaná, musim jít chrnět, zítra takového běhání....hrůůůůza
Nic se neděje, mám ančatou další lahev 
Není tady
haloo haloo 
u nas vykukuje slnko 
ak chcete hodila som na web video ako sa filipek plazi... mozte mrknut su tam dve http://klucina.myphotoalbum.com/view_al … irect=true
ale ten moj hlas si nevsimajte 

Není tady
stvorlistok napsal(a):
haloo haloo
u nas vykukuje slnko
ak chcete hodila som na web video ako sa filipek plazi... mozte mrknut su tam dve http://klucina.myphotoalbum.com/view_al … irect=true
ale ten moj hlas si nevsimajte
Jejda čtyřlí, ty máš ale šikulu 
Není tady
Všechny vás chci moc pozdravit, jak už jsem psala ve své diskuzi Ach ty příkrmy, tak nemám moc možností se dostat na net, tak aspoň takhle. Bohužel dočítat vás, by byla moje smrt
tak doufám, že je tady všechno na 1*
Mimouši rostou a tak
My máme trošku problémy se zaváděním příkrmů, Maťulka je odmítá, ale jinak je to šikulka, už umí chvilenku sám sedět a taky začíná žvatlat a takovéto vytoužené mama už jsem taky zaslechla 
Není tady
Jinak koukám, že snad všechna zimňátka stále drží prim v soutěži krásy, jedno hezčí než druhý 
Není tady
ahojte,
že já se poslední dobou vždycky trefím,když tu nikdo není 
4li,koukala jsem na video,Fíďa je naprosto skvelej
jak o nem můžeš říct,že je lenoch! vždyt leze rychlostí blesku,to ta moje můra by mu vůbec nestíhala,je to taková pohodářka
nekdy mi přijde,že víc nadává než leze
ale já to neřeším,vím,že když potřebuje,tak si doleze
to je jako s otáčením,ted se otočí sotva jednou do týdne a nekdy ani to ne,jen když potřebuje,jinak na to kašle
Hokky,za chvilku jdu na melíry,tak doufám,že nebudu na svatbě za kašpara
kadeřnice je moje kdysi příbuzná (sestřenice mého ex
) tak doufám,že jí nenaočkoval,at mi na hlave vyvede neco moooooc peknýho
ale my se kamarádíme dodnes a ani můj rozvod to nijak nenarušil,tak snad to bude v poho. Zítra nebo večer poreferuji
tak páček kočky.
Upravil(a) masule (24. 7. 2008 15:12)
Není tady
4li, divala som sa na video
Toto ja nepoznam, maly sa neplazil, len liezol. A vidim, ze bezpecnost nadovsetko 
Není tady
Jůůů, tady nikdo není, tak mám výkop.
brý večer, mám kávu, vodu, nalito vína, večeři žvýkám (současně snídani a oběd, nebyl ještě čas), prohlížím nostalgicky fotografie, které mám dnes čerstvě udělané, Dadačka ožírá chrastítka, pračka pere, vyprané záclony voní, nové povlečení je připravené, prostě idylkasamotné ženy v domácnosti. Jdu nakrmit dadačku, abych ji setřásla do postýlky
Všechny zdravíííím
Innuš, tak to sjte makáčí! malá sedí tak leda na mne, ale že by si sama sedla a chvilku vydržela, to ani nehrozí tedy.... 
Není tady
tak idylka samotne zeny s ditetem jo ? V tom pripade se mnou bydli asi fotbalova jedenactka nebo jsem uplne neschopna.... zaclony jsem prala naposledy pred vanoci, okna jakbysmet, dve dnes vyprane pracky uspesne zmokly na terase, lednice prazdna, kos na zehleni plny....aspon, ze S.L. a ja jsme spokojeny 

Není tady
u nas to stejny
a este chodim na skolenicka a davam bacha na stavbe na robosov....des
bajaja napsal(a):
tak idylka samotne zeny s ditetem jo ? V tom pripade se mnou bydli asi fotbalova jedenactka nebo jsem uplne neschopna.... zaclony jsem prala naposledy pred vanoci, okna jakbysmet, dve dnes vyprane pracky uspesne zmokly na terase, lednice prazdna, kos na zehleni plny....aspon, ze S.L. a ja jsme spokojeny
Není tady
ale no, nie vsetky drahe veci su lepsie ....
Nety napsal(a):
No klokanky jsou nefyziologický, proto ji mám já a kolem věichni odpochodovali s dětmi u nás na cvičáku v klokankách, tedy v takových těch fórových...., malá je v ní spokojená bych řekla a pěkně se nosí - na břiše , na boku, je suprácká, já na ni nedám dopustit, má krásně zpevněná zádíčka, nikde není otlačená, nepotí se, pěkně sedí, akorát mne štve, že v ní asi do pěti let tedy nevydrží
Ale faktem je, že klokanku za 500 bych jí nepořídila.
Jůůů, já su natankovaná, musim jít chrnět, zítra takového běhání....hrůůůůza
Nic se neděje, mám ančatou další lahev
Není tady
Ne všechny, ale dost často - pardon - je v tom opravdu rozdíl. To jsem si prohlédla v obchodě, jak jsou různé typy klokanek různě řešené - rspektive jak ty levné nejsou řešené vůbec - a nosítek taky, Takže tak :-)
No a největší sranda je dneska ta, že jsem sehnala model Dandě na svatbu za 150 Kč šatičky se svetýrkem komplet, za normální cenu bych ho nekoupila.... , byla skoro čtyřnásobná. Hodíms em fotku až to zmenšim. je to docela srandovní povídala Baji 
Upravil(a) Nety (25. 7. 2008 13:21)
Není tady
Neee ja jsem rikala, ze Dadacek je srandovni
jako ze je legracni mimco
A terasu sice mame ale neni nase
a je o dve patra vys...takze akorat na suseni pradla....

Není tady
Není tady
Není tady
Děkujeme. Jak u vás vypadají vody? tedy jestli tam máte taky velkou vodu.... 
Petr na Slovensku slušně vymokl, už jede celý nadšený domů.... 
Není tady