|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Renky napsal(a):
netaku ake nositko mate???
http://koralek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=4606
my máme tuhle klokanku
Není tady
jooo tak masinka jo.... teda at uz je ten Luda doma a my v Rotterdamu, jinak se zacnu bat 

Není tady
vy s tymi satkami ste ma tak nahlodali ze zacinam o nom uvazovat..
ale dneska som cele poobedie robila indiansku babicku, filipek nechcel spat len v nositku a akonahle som ho premiestnila do postielky tak plac a nespal
tak aby som si nevypestovala zavislaka 

Není tady
Renky napsal(a):
este furt???? kua to isiel na mesiac???
Nety napsal(a):
Hele Renky, vy tam máte povodně a mně tam někde plave partner
Vrací se v sobotu, asi bude pěkně nadrženej, kdybyste holky chtěly, tak přijeďte 

Není tady
Styrli, udělej mu na tý helmičce anténky - tykadélka ! 
Není tady
Ctyrli tak to je skvely, ze se mu tam libi

Není tady
bajaja napsal(a):
jooo tak masinka jo.... teda at uz je ten Luda doma a my v Rotterdamu, jinak se zacnu bat
SODOMA GOMORA !
Není tady
no neboj neboj...ja by som tiez nebola ta prava
a vynimocna
....
inac sunny pride bud. tyzden s manzelom ..hmmmm tak to nevie co robi 
bajaja napsal(a):
Není tady
Nety napsal(a):
Styrli, udělej mu na tý helmičce anténky - tykadélka !
hele srandicky srandicky a ako sa poznam zajtra budem robit kraviny a tykadielka na helmu
nene ziadne take 

Není tady
Renky napsal(a):
hmmm dobry mila pani 4listkova
dobry dobry nasa buduca rodinka 

Není tady
v sobotu boooze to je daleko 
Nety napsal(a):
Renky napsal(a):
este furt???? kua to isiel na mesiac???
Nety napsal(a):
Hele Renky, vy tam máte povodně a mně tam někde plave partner
Vrací se v sobotu, asi bude pěkně nadrženej, kdybyste holky chtěly, tak přijeďte
Není tady
Renky a Baji, vdaka za odkazy... asi si to teda požičiam z toho Prešova.
No a ešte mi povedzte aký je rozdiel medzi nosítkom a klokankou?
Renky, no neviem či prídem aj s manželom. v každom prípade ma zavezie, ale asi pôjde domov natierať zárubne

Není tady
bezne tam byva zakusnuty v tych popruhoch a vzdy ked som ho cvakla tak pustil usta a vacsina fotiek vyzera hentak 

renky idem nahrat video nech vidis ako sa lozi v novych chranicoch
za chvilu si o mne budete mysliet ze som padnuta na hlavu ked tak filipka obalujem
ale dneska uz sa parkrat helmicka vyplatila lezie po parketach zrazu si rozmysli ze sa otoci na chrbat a buch ho, je mu jedno ze ma pod sebou kolecka od stolicky 

Není tady
Ale s tykadlama by byla fakt husta
Jo Renky, to mas pravdu, ta jedina a prava a vyjimecna jsem pro nej totiz JA.... jeste mu dam sanci, aby n ato prisel sam, pak mu to do te hlavy natlucu

Není tady
Já vím, že je to sem daleko, anštěstí, nevím, ejstli by takový stádo ustál, vy sjte hrozná smečka ženskejch 

Není tady
to by si mi neurobila 
sunny2 napsal(a):
Renky, no neviem či prídem aj s manželom. v každom prípade ma zavezie, ale asi pôjde domov natierať zárubne![]()
Není tady
4li tak to si este uzijes ked sa bude po vsetkom splhat ...to je des
stvorlistok napsal(a):
bezne tam byva zakusnuty v tych popruhoch a vzdy ked som ho cvakla tak pustil usta a vacsina fotiek vyzera hentak
http://img176.imageshack.us/img176/9460/1005131qh3.jpg
renky idem nahrat video nech vidis ako sa lozi v novych chranicochza chvilu si o mne budete mysliet ze som padnuta na hlavu ked tak filipka obalujem
ale dneska uz sa parkrat helmicka vyplatila lezie po parketach zrazu si rozmysli ze sa otoci na chrbat a buch ho, je mu jedno ze ma pod sebou kolecka od stolicky
Není tady
Já bych ho začala tlouct i z druhý strany než má hlavu. Mám načatou novou lahev, máme zásoby. Ale nevim, raději už nebudu psát, to by nemuselo dopadnout dobře.
Není tady
sunny2 napsal(a):
Renky, no neviem či prídem aj s manželom. v každom prípade ma zavezie, ale asi pôjde domov natierať zárubne![]()
Sunny, podle tech "skol noseni" se klokanky pro deti nedoporucuji, nejsou fyziologicky....
tady jsou zasady jak se ma spravne nosit a jak ne....
http://www.nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=14
http://www.nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=32

Není tady