|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
sunny2 napsal(a):
Jeeeej, Laufey aj Kamchi majú nové fotečky
juchuuu, sú prekráááásne...
A my dnes máme 5 mesiacov bla blaa kedže zatiaľ Sárinke nerastú zuby, tak rastú mne
kua, keby ste vedeli aké mám opuchnuté dasno nad osmičkou. normálne sa mi aj tak "odlupuje"
takže sa tým deťom vôbec nedivím ked plačú a sú protivné. Ufff, ale hádam to prejde.
Jej, Sunny, to tě lituju. Já mám s osmičkama taky furt trable, ani jedna není ještě úplně venku. A kolikrát jsem musela naklusat k zubařce, aby mi tu opuchlou dáseň ufikla... 
Renky, pořád ti Klárka zvrací? a snědla něco?
Není tady

No me rostla osmicka v sestinedlei, uzila jsem si ji moc hezky... uf, to bolelo..
Není tady
Gabi dneska este nie ale zatial zjedna pidi porcicku ryzovejkase s bananom...teraz jej dam pidiporcicku mrkvy a bojim sa toho ze ju zapecie a bude mat problem so stolicou... uvidime
Gabrielle napsal(a):
sunny2 napsal(a):
Jeeeej, Laufey aj Kamchi majú nové fotečky
juchuuu, sú prekráááásne...
A my dnes máme 5 mesiacov bla blaa kedže zatiaľ Sárinke nerastú zuby, tak rastú mne
kua, keby ste vedeli aké mám opuchnuté dasno nad osmičkou. normálne sa mi aj tak "odlupuje"
takže sa tým deťom vôbec nedivím ked plačú a sú protivné. Ufff, ale hádam to prejde.
Jej, Sunny, to tě lituju. Já mám s osmičkama taky furt trable, ani jedna není ještě úplně venku. A kolikrát jsem musela naklusat k zubařce, aby mi tu opuchlou dáseň ufikla...
Renky, pořád ti Klárka zvrací? a snědla něco?
Není tady
Ahoj ahoj,
tak Sarince gratulujem k vyroci ....
to tak strasne leti, to je desny.... uz bych si prala dalsi miminko

Není tady

baji: jako fakt?????
Není tady
Kamchi nebranila bych se tomu... prece jen uz nejsem nejmladsi a je mi vazne lito, ze S. bude s nejvetsi pravdepodobnosti jedinacek, protoze rict Holandanovi o dalsim diteti, to by me asi

Není tady

bajajka: to by ti asi ani mozna neveril:)....dneska bych dala cokoli za to aby si nekdo na dnesek verunku pujcil, fakt me boli bruch a jsem na zachode snd co pul hodiny:(
holky je smecta hodne hnusna? jim uhli,ale jestli by mi treba nepomohla vic.
Není tady
ahojte 
kamchi mne smecta vzdy hodne pomoze a ako mavam problemy uz som si na nu zvykla a celkom mi chuti
je to taka neutralna chut a teraz mi v lekarni ponukali ze ci chcem s prichutou pomarancu ale tu som neskusala.
jo a filipek sa dava na kolienka a stale pohupuje je strasne smiesny a ma z toho radost ale ked sa chce niekam dostat tak sa placne na brucho a plazi sa potvurka mala, plazenie mu ide 100 percentne 
Upravil(a) stvorlistok (12. 7. 2008 15:06)

Není tady

listecku: pomuze i na ty krece v brise? to boleni? ten prujem tak nejak preziju,ale to boleni je neprijemny, jeste kdyz se mam venovat verunce, ponosit ji a tak... ja tu mam jen normos smectu, je to nejaky prirodni jil prej....
Není tady
Kamchinka napsal(a):
listecku: pomuze i na ty krece v brise? to boleni? ten prujem tak nejak preziju,ale to boleni je neprijemny, jeste kdyz se mam venovat verunce, ponosit ji a tak... ja tu mam jen normos smectu, je to nejaky prirodni jil prej....
kamchi mne pomahala aj na krce, skludnilo sa mi celkovo brucho...skus si ju dat je to cisto prirodne ako pises a neuskodi ti ... a co si nieco spatne zjedla?

Není tady
baji tak to mame rovnaku diagnozu 
obe chceme a neni s kym 
bajaja napsal(a):
Ahoj ahoj,
tak Sarince gratulujem k vyroci ....to tak strasne leti, to je desny.... uz bych si prala dalsi miminko
![]()
![]()
Není tady
renky mas sz 

Není tady

Listecku: ja nevim:( uz večer me bolelo bricho, byla jsem silene nafoukla, jeste ze nebyl tatka doma, mohla jsem si tu prdet jak jsem chtela:))) no a v noci krece, ze jsem nespala:(od pulnoci do asi pul pate, no a v pet madam vstala... takze bezva...
vis co mi ted pomohlo? vybublinkovala jsem si studenou colu a zkusila to, vzdy mi to pomohlo a je mi lepe... semtam mi tam zaboli,ale neni mi nevolno na zvraceni....
Není tady
Kamchinka napsal(a):
Listecku: ja nevim:( uz večer me bolelo bricho, byla jsem silene nafoukla, jeste ze nebyl tatka doma, mohla jsem si tu prdet jak jsem chtela:))) no a v noci krece, ze jsem nespala:(od pulnoci do asi pul pate, no a v pet madam vstala... takze bezva...
vis co mi ted pomohlo? vybublinkovala jsem si studenou colu a zkusila to, vzdy mi to pomohlo a je mi lepe... semtam mi tam zaboli,ale neni mi nevolno na zvraceni....
kamchi tak to je fajn ze ti je lepsie, jj to som pocula ze po lyzickach kolu pit a este by si si mohla kupit a pit caj brusinkovy ale cisto brusinkovy.. ten je na dezinfekciu trav.traktu a proti prujmu... ja ho teraz pijem co mi byvava zle z tych atb. drzim palce aby ti to co najrychlejsie preslo viem ako ti je ked filipek reval o dusu a ja proste musela sediet na zachode a on mal zrovna zly den
tak u nas uz prsi 

Není tady

a jak ma byt zitra?
Není tady
Tak u nas se to chysta na poradnou bourku, nastesti jsem stihla sebrat pradlo, ne jak minule, kdy se mi susilo a moklo na stridacku tri dny
Dneska jsem zkusila vzit S. na prochazku v golfacich, jen na chvili a tvarila se spokojene. Tak to snad v tom Holandsku jen s golfkama a satkama prezijem. Teda mozna bychom to prezily jen se satkama, ted uz vic nosim, nez vozim
na kocar je expert babicka 
tak a uz leje.....

Není tady

baji: ty musis byt tedy namakana, ja nesla malou v klokance do kramu jen a byla jsem hotova... ramena a zada me bolela silene:( ma pres sest kilo a to se pronese
Není tady
to ani ne, v tom satku se ta vaha pekne rozlozi, uz jsem koupila novy satek, pevny (zrovna se susi) a uz se tesim, jak ho vyzkousime a jak budu vazat S. na bok a na zada......a na zadech unesu osmnact kilo nekolik dni
vyzkouseno mnoha vylety v horach..... S. ma ted tak pet a pul kila, takze muze v klidu pribirat.....

Není tady
uz se nemuzu dockat, Reny, uz jsem ji nechala usit spacak 

Není tady
ahoj holky
Renky jak je malej? jeste blinka?
Není tady