|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ideme vas pozdravit.. u nas su hrozne noci, budi sa co tri hodiny na jedlo a okolo siestej uz vstava definitivne som z toho na hlavu.. takze rano uz cakam kedy pojde spat a dospavam doobeda s nim
strasneee noci, a to uz dlho vstaval len o stvrtej rano a teraz o jedenastej vecer, o druhej, o piatej... hrozneeee pomoooooc
renky uz mi bolo lepsie dva dni a ale od vcera som tam kde som bola, klby kosti si mozem spocitat pretoze ma bolia asi vsetky
renky drzim palce aby sa klarka co najskor uzdravila 
u nas je novinka, filipek ma prerezany dalsi, zub tentokrat lavu hornu jednotku
a druhu hornu jednotku ma nateklu...dolne natekle trojky este nevysli... takze uz mame 5 zubov a tri natekle 
Upravil(a) stvorlistok (10. 7. 2008 23:17)

Není tady
Dobre ranko,
tak S. uz dneska spala lip, ale nerada bych to zakrikla.... ted dela saskarny pod hrazdickou
a venku je krasne, skoda byt doma
jen neco udelam do prace a pobezime ven....

Není tady
ahojte Babinetky. no, u nás bol tiež spánok o čosi lepší. síce som vstávala rovnaký počet krát, ale už som si tentokrát bola istá, že sa nebudí hladom
našla som ju zakaždým na brušku, tak som ju len posunula na bok, lebo stále dvíhala hlavu. a spinkala pekne dalej. teraz leží v postielke pod kolotočom. tiež pobežíme von, ale tak za 40 minút papká, takže ešte počkáme...
Baji pekný deň vám želám.
4li, dúfam, že budeš v pohodičke. a s tým spaním je to asi ozaj vo vzduchu

Není tady
Renky to dúfam
už sa začína tak "štelovať", že je napoly na brušku a napoly na boku. Tak uvidíme, čo z toho bude.
Uff, asi ste všetky vonku, my sme sa odtiaľ práve vrátili, je tam pekelne teplo... no a za chvíľku idem dať variť cukynu a zemiak. Myslíte, že môžem dať aj kombináciu cukyna-ryža?
No a ešte jeden dotaz - ked dám Sáre polievku, mám dať za tým aj akože druhé jedlo? napr. tú cukynu alebo brokolicu. A koľko toho mám dať? potom už ale určite nedám mlieko, že? stačí zapiť vodičkou alebo nejakou šťavou? da-ku-jeeem...

Není tady
Sunny klidně ji zkus dát po polívce i něco navíc. Zbytek můžeš zamrazit.Já dávám k zelenince čaj a další mlíčko dostane dřív.
Není tady

venku je silene, silene, silene, byla jsem si pro leky u doktora a prijela jsem domu vyrizena, v tom vedru se mi chtelo zvracet:( Verunku hlidala kamaradka, tak to nejak zvladly holky... 
Není tady
Laufey, k zelenine jej ešte aj ja dávam mliečko, zatiaľ sa mi nezdá, že by zjedla celú porciu, takže jej to mlieko treba.
Kamchi, ja som bola vonku aj s malou, zaspala mi v kočári, tak som sa s nou prechádzala, hlavne po tieni, ale akonáhle sa zobudila, utekali sme domov. von pôjdeme zase až večer....
a ako Verunka spala?
Není tady
Taky mám pocit,že jí ta zeleninka na moc dlouho nezasytí. Na dvě hodinky maximálně.(sní cca malou skleničku a 50ml čaje )
Není tady
No, ja vôbec neviem odhadnúť koľko toho zje, lebo jej to varím doma. ale predpokladám, že je to cca celá fľaška, možno trištvrte. teraz sa ešte dotlačila 165 ml mlieka. nechááápem
ale pri posledných lyžičkách zeleninky už začala mrnčať. a všimla som si, že ked jej dávam aj zemiak (bud samotný alebo so zeleninou), tak pri konci už jej to nechutí, lepí sa to nejako na ňu
a normálne ju akoby naťahuje. môže to byť tým škrobom v zemiaku? žeby tým ako to chladne tuhol?
Laufey a čo povieš na kombináciu cukyna-ryža?
Není tady

sunny: stejne, vzbudila se 2x na jidlo
Není tady
Sunny,taky jen tak odhaduji. tý jo 165ml to mi vypije jen v noci.
Cuketa+rýže klidně
.
Není tady
Kamchinka napsal(a):
vzbudila se 2x na jidlo
to je celkem v normě ne? 
Není tady
tak super, zajtra to bude mať s ryžou. a asi skúsim na desiatu dať jablčko.
Kamchi, mne sa zobudila asi 5 krát, ale povedala som si, že dudlík nedám, len som ju jemne prevalila na polobok - polobruško a spinkala dalej. tak som zvedavá ako to bude túto noc. Normálne som si čítala feng-šuej a odstránila čo som vedela

Není tady

Laufey: no co se da delat - asi je to v norme:).... i kdyz prospana noc by byla fajn:)))
Není tady

Holky, mám nějakou smutnou náladu, přítel odjel na závody, Verunka spí, nikde nikdo, kamarádky odjely většina taky pryč, naši jsou na moravě
stává se vám to taky, že vám je tak smutno? těším se na další týden, kdy bude tatka s nami vic doma(bude po zavodech), dalsi vikend jedeme na dovolenku. Jo a dneska hlídala malou kamarádka, byla jsem něco zařizovat, asi 4 hodinky... jednu chvili prej mala rvala jak tur, a prisel tatka a byla ticho, pry celou dobu co tu byl dobry, jak odesel, zase rev... tak jsem rada, ze ho taky vnima lepe a nebreci jako na ostatni lidi:)
Není tady
Holky poradíte mi prosím
Už mne to přestává bavit že mi Davídek pije přes noc co 2hodiny 
Přes den vydrží i 4hodiny a to mu pak to prso musím cpát....v noci ale pije od půl noci do 8 do rána asi 6x....takže jsem ráno totálně KO. Myslíte že je to jeho povahou že si chce v průběhu noci jen podudlat prso?On totiž opravdu pije jen krátce. Už to tak táhnu víc jak 5měsíců....a vážně jsem už trochu nervozní aby to nebylo i rok
Jinak máme v 5 měsících/3korigovaných 7kg....takže přibývá pěkně mléka mám dost
Není tady
Andulko tak to ti neporadím. Sice kojím, ale v noci to tak často jako ty není, nicméně taky s tím bojujeme. Jsem četla, že v půl roce by mělo dítě vydržet bez jídla celou noc, ale to my asi nezvládneme. Pokud by jsi na to měla nervy, tak radí nedat nic a nechat vyřvat. Do 3 dnů by jsi měla mít klid. No já na to ale nemám. Něco jiného je nechat ji řvát přes den a něco jiného přes noc (pobudí celý barák a manžu, kt. by to psychicky nevydržel
)
Holky mám velkej problém, dneska jsem zjistila, že máme prasklý plastový rám u kolečka kočárku (kočárek je díky tomu hůř ovladatelnej a zatáčí na jednu stranu). Příští týden máme jet na dovolenou a potřebuju, aby byl kočárek v cajku. Když ho dám na reklamačku, tak to bude trvat měsíc a my náhradní kočár nemáme,jsem z toho totálně na mrtvici 
Koupila bych golfky, ale jedeme na hory a já potřebuju kočárek do terénu.........
Nevíte, kde se dají sehnat náhradní kolečka na kočárky peg perego a jestli se vůbec dají sehnat????
Samozřejmě v pondělí klušu do prodejny se domluvit co a jak.........
Není tady
Andulko u nas to malo priebeh taky, ze ked sa mi v 5 a pol mesiaci zacala klarka budit na papanie 6x tak som zaviedla prikrmy. Tiez som mala mlieka dost ale nezasytilo. Zacala som zeleninkou potom ked sme presli zeleninkou tak ovocie a po ovoci kasicka. U nas sa to zmenilo hned...uvidis u Teba aj tak o chvila musis prikrmovat. Niekto zacina aj od kasicky na veceru...
Není tady
Raci, zapomela jsem Ti vcera poprat k narozkam, tak vsechno nej, nej, nej

Není tady
Jeeeej, Laufey aj Kamchi majú nové fotečky
juchuuu, sú prekráááásne...
A my dnes máme 5 mesiacov bla bla
a kedže zatiaľ Sárinke nerastú zuby, tak rastú mne
kua, keby ste vedeli aké mám opuchnuté dasno nad osmičkou. normálne sa mi aj tak "odlupuje"
takže sa tým deťom vôbec nedivím ked plačú a sú protivné. Ufff, ale hádam to prejde.
A teším sa, lebo máme nové záclony aj závesy - žltkasté, do spálne a do detskej tiež. No, to nie je ani detská, zatiaľ je tam bordel, kúpeme tam malú a spávajú tam návštevy..
Rači, pokiaľ ja mám info, tak v predajniach Peg-perego dávajú na zapožičanie kočáre kým ten tvoj je v oprave. a myslím, že by nemal byť problém s rýchlou výmenou koliečok. V tomto je tá značka dobrá, tak skús tam, kde si kúpila. Dúfam, že budeš úspešná.
Kamchi, neboj, aj ja mávam občas také dni, hlavne ked ostávam sama. To je asi normálne. Takže dúfam, že to dnes ráno prešlo

Není tady
Renky, ako sa má Klárka? je to už lepšie?
Není tady

Renky, tak nakonec to dopadlo tak , ze me bylo blbe a behala jsem na zachod, bohuzel celou noc, v brise silene krece, doted:( pocity na zvraceni, tak jsem byla na pohotovosti, nevim co pri kojeni muzu a ne... tak mi neco pichla a jinak jen uhli a vodu a suchy rohlik:(celou noc jsem nespala a kdyz jsem spat uz mohla trochu, tak se probudila verca:( fakt bomba, tatka na zavodech... uzivam si ten vikend:(
tak nám bohuzel ani kase nepomohla a budi se porad dal... ale dvakrat, tak se to da...
sunny: jojo, trosku jsm to pozmenila... ty fotky... jinak blahopreju malé Sunnácké
k mininarozkám.
Není tady