1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Chtěla bych se zeptat, zda u někdo máte zkunost s tím, e byste během braní antibiotik (na angínu) dostaly zánět. Poslední tři dny mám celkem silný výtok hlavně mě to ale svědí( Zítra dobírám poslední práek, jene v sobotu u jedeme na dovolenou. Před dvěma lety se mi stalo to samé, po dobrání antibiotik to samo zmizelo. Tak co teď s tím, mám jetě letět na gyndu nebo doufat, e to zase přejde?
Není tady
Jo, to se stava docela často. Antibiotika rusi prirozene PH pochvy. Kup si v lekarne Gynopevaryl, je bez receptu a zabira... tedy aspon u me.
Není tady
Nabídka v lékárně je iroká, bez předpisu můe dostat jetě Canesten (mast + tabletu do pochvy), Jenamazol, Fungicindin, Rosalgin ... podívej se na internet nebo se zeptej přímo na místě.
Kdy hned potom odjídí na dovolenou, kup si s sebou raději něco náhradního, kdyby první varianta nezabrala. Někdy je to k zbláznění, tak hodně těstí.
Není tady
To nebude zánět, to bude nerovnováha imunitního systému z ATB - candida asi , ihned jogurt, tím nic nepokazí !!!
Není tady
Díky moc za rady, vechno zkusím
Není tady
To ty antibiotika vymlátily vechny správné potvůrky, které tam mají být. Mě se osvědčil Femigel - s TeaTree olejem - je to gel v tubě. A taky Fermalac kapsle, v tom jsou ty správné bakterie na znovuosídlení přísluných partií
A jogurt taky, v něm jsou taky ty správné bakterie.
Není tady
...ale bez marmelády !
Není tady
... a vlákniny, čokolády a oříků...
a hlavně kromě marmelády by v něm taky neměl být krob a cukr a konzervanty a podobné svinstvo.
Není tady
Jarda-Vlk napsal(a):
kristla napsal(a):
... a vlákniny, čokolády a oříků...
a hlavně kromě marmelády by v něm taky neměl být krob a cukr a konzervanty a podobné svinstvo.ta vláknina je tam asi omylem, e?
No to já jen, aby si někdo nekoupil jogurt s ovesnýma vločkama!
Není tady
Akorát se jetě zeptám co přesně s tím jogurtem děláte? Hlavně jak dlouho ho necháte působit?
Upravil(a) henrietta (11. 7. 2008 9:21)
Není tady
Buď na tampon, nebo stříkačkou (bez jehly...) nebo nějak svépomocí nanést a nechat působit. A jak dlouho? No jak dlouho vydrí... pár hodin určitě.
Ale pro jistotu si na dovolenou kup v lékárně i něco z těch ostatních doporučených přípravků, a u přírodní nebo chemii, přece jen tam by se to shánělo asi sloitěji.
Není tady
Tak u mám ten Femigel. Natěstí u mi to začíná odstupovat samo, tak to jen podpořím. Jogurt zkusím navečer:o)
Není tady
jetelík napsal(a):
Nabídka v lékárně je iroká, bez předpisu můe dostat jetě Canesten (mast + tabletu do pochvy), Jenamazol, Fungicindin, Rosalgin ... podívej se na internet nebo se zeptej přímo na místě.
Kdy hned potom odjídí na dovolenou, kup si s sebou raději něco náhradního, kdyby první varianta nezabrala. Někdy je to k zbláznění, tak hodně těstí.
Masti na zánět nestačí, je potřeba dostat poevní prostředí do rovnováhy, tedy jedině ty čípky. Dalí varianta je třeba bílý jogurt - dovnitř :_)
Není tady
Mám dobré zkuenosti s kapslemi Boraxu, ale ty jsou na předpis, nechápu, proč.
Není tady
tohle mám pravidelně po kadých antibiotikách...zabírá mi gynopevaryl...je bez předpisu normálně k dostání v lékárně.... tři tablety plus matička cena cena do 200 kč
Regi ty kapsle Boraxu mi nic neříkají... jsou luté vetí?
Není tady
Občas se mi stalo, e ty bobule na zavádění nezabraly. Take na pár dní omezit (lépe vynechat)sladké a pít kopřivový čaj. To zase pomáhá mně. natěstí, protoe někdy to byla hrůza.
Není tady