Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#976 3. 9. 2009 5:27

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N. 4.

Sel, bud fklidu, to mela byt legrace tummenupp Ono na tom sraziku me napadlo, ze si necham prece jen obnovit heslo, ale neboj, jako DA tu nebudu.

Jinak pekny den vsem nevernicim a nevernikum smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#977 3. 9. 2009 10:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

grater Ja som si ho náhodou obľúbila... Mohol by si vás striedať, ak by si to zvládol a neprepadol schíze.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#978 3. 9. 2009 13:01

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

grater Ja som si ho náhodou obľúbila... Mohol by si vás striedať, ak by si to zvládol a neprepadol schíze.

No, pokusim se to udrzet na uzde smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#979 9. 9. 2009 9:53

BB
♥♥♥♥♥♥-

Zdárek všichni ... storstark po delší době jsem sem zase koukla a co nevidím : Majdalenčino vlákno někdo oživil tummenupp ...   Maruško ... mohla by jsi teda čásek od čásku dát vědět, jak se ti daří ....   vissla 

Da ... kdesi výše píšeš, že jako kozoroh máš trpělivost přímo danou ... tak teda ... můj muž je kozoroh a co teda VůBEC nemá, tak trpělivost a vytrvalost! Ty mu někdo kdysi asi ouplně odstřihnul ...

Frigo, měli jsme kdysi krásného velikého rezavého kocoura a sousedka mi ho odlákala na šunku. Byla v důchodě a my pořád v práci ... šel holt za lepším. Ale byl krásnej a darebák to asi věděl big_smile  big_smile

Zet ... jak se ti cestuje ? Autko v celku  - bez škrábanců? Držím ti palce. Znám pár osůbek, které si  sice udělaly řidičák, ale nemají odvahu jezdit samy - bez instruktora - v tom dnešním blázinci .....

Držte mi palečky, za pár dní žením dítko, tak ať to dobře dopadne ... tedy, ať to alespoň ten den dopadne alespoň rámcově tak, jak si to  naplánovali  ....  mám z toho lehce zvýšenou peristaltiku střevní ... uf uf   styrka

BB

Není tady

#980 9. 9. 2009 21:07

morpheus
Babinet Klub
Web

Budweiser Bier : No to si pis ze mam trpelivost hlavne s moji pritroublou exkou, i kdyz by si kolikrat zaslouzila poradne naplacat na holou big_smile Ale jako trpelivy kozoroh ji trpelive posilam do prd*le a totac ji ignoruju, kdyz uz hooodne prudi big_smile kozenka jedna ... visslavisslavissla Jinak jak se mas ? Jsi se tu uz dlouho neukazala smile

Není tady

#981 12. 9. 2009 20:45

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj lidi :-),
jak se vede?

U nás dobrý - prcek nastoupil do školky, a ráno sice sem tam fňukne, nebo mi ho odtrhávají do nohy, ale do minuty je v klidu (poslouchám ze dvěřma...wink ) - první den jsem sice obrečela i já rodnagratergrater, ale co se dá dělat.... A odpol.chodí ze školky strašně důležitě cool - brouček můj hjarta. Ale jinak je můj synek gloria s reta v těle....dokonale dumbom.

BB - já začala jezdit hned druhý den po vyzvednutí řidičáku smile - pomaloučku, polehoučku, už jsem zvládla v létě cestu v délce 150km, na měsíc jsem si koupila dálniční známku a dala jsem jí zabrat smile - ježíškovi jsem napsala už teď o roční.... Ovšem to moje unavené autí...sem tam zlobí, a pochopitelně už má šlic rodna - cca po měsíci jsem si v podzemní garáži důvěrně popovídala se sloupem, resp. pravej bok....když mi přišel nějaký pán na pomoc a přeparkoval mi....tummenupp.

Jinak se máme ok - v práci dobrý, léto taky dobrý...chlap žádnej  - není nač si ztěžovat lollol

Mějte se všichni fajnnn:cool:

Není tady

#982 13. 9. 2009 9:01

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

koukám, že u všech pohodička.. 
BB - a ty to dítku nerozmlouváš ?  vissla 

Zet - s brekem dětiček, to tak bývá dost často. Zajímalo by mi, proč to ti prevíti s tím pláčem zkouší..

U nás dnes velký den.. tedy pro holčičku.. A na mně padla krapet chandra.. když si vzpomenu, jak jsem se snažila, aby se narodila krapet dřív, než byl termín, abychom slavily každá jindy...(dneska vím, že to byla pěkná kraviny.. ona má spoustu gratulantů a na mně už se zapomene.. jsem akorát na to, abych přichystala všechno na její oslavu)  a dneska je z ní taková velká potvora, která si půjde pro občanku....   a myslí si, že jí bude najednou patřit svět.. vissla     
a dneska budu  muset komunikovat s tchýní (  dumbom ) a do toho mi strááášně bolí zub, který dle zubní pohotovosti bolet nemůže..

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#983 14. 9. 2009 13:07

BB
♥♥♥♥♥♥-

Frigo ... nee .. jednak  jsem ráda, D. je naprostá pohodářka - když, tak bych to měla spíš rozmluvit jí, protože toho našeho štíra je taky někdy dost ...  , a i kdybych nebyla ráda - stejně by to nemělo cenu....  copak děti poslouchají rodiče? lollollollollol

DA - v zásadě pohoda. Nejvíc mě zlobí tchýně, protože ta najela na nejjednodušší režim : " za všechno může snacha, protože je cizí " ....  snažím se nebrat si to osobně,  babka  třeba  špatně slyší a když vidí, že se bavíme a ona to neslyší, tak nás obviňuje, že se jistě bavíme tak potichu jen proto, že ji pomlouváme, někde něco ztratí a obviní mě, že jsem jí to NASCHVÁL schovala ( kdo jiný, že ... ona je osoba pořádná, syn by jí to nezaložil a vnuk taky ne .... tak kdo zbývá ???? dumbom  ) a dalších tisíce takových - nemá to řešení, to je spíš povzdech  ...

MARUŠKO - kde vězíš? Poslala tě zlá macecha pro Vánoční stromeček ? big_smile big_smile

BB

Není tady

#984 20. 10. 2009 21:32

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Zdravím nevěrníky, nevěrnice a .....prostě a pussa
tak nějak nestíhám a tak moc nepíšu. Dneska jsem náhodně po pár měsících jukla.

BB,
tobě jsem psala mail, sms, ale nevím jestli ti to došlo, neozvala ses. Tak nevím kam to šlo. Ozvi se. Pro stromeček jsem nebyla, půjdu až v prosinci na lesní jahody lol

Zet,
po DPH písnu, teď fakt nestíhám.

hezký pozdrav všem

Maruška lol

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#985 22. 10. 2009 22:14

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

áááá Maruška si potřebovala odfrknout od toho věčného sexovánííí..... tak sem aspoň nakoukla... gloriagloria
jupííí

Maruško, přestaň se vymlouvat na práci.. konečně ... stejně všichni víme, jak to je..  reta
(doufám, že do Prahy brzo nepojedeš a až pojedeš, tak už dávno zapomeneš na mé dorbné provokace kapitulation

BB - jak dopadla svatba ?

Není tady

#986 23. 10. 2009 21:32

BB
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Majdalenko, jsem ráda, že jsi se tu ukázala. Mejlík mi v poslední době od tebe nepřišel a smska taky nee. Písnu ti pak do sz mobil - nemáš-li jiné  číslo.  Tedy - jestli to nebylo od tebe ... včera ráno mi totiž přišla od někoho smska : Jsem ve vaně ... přidáš se?  ... v rámci toho, že jsem fofrovala, tak jsem  nereagovala...  jen manža koukal, kdo  mi to píše po ránu ... dumbom

Frigo, svatba byla skvělá a hezká a veselá, kupodivu se nikdo s nikým nepopral big_smile big_smile a ani neměl snahu. Od té doby jsme  děcka viděli jen jednou. Ale jsme v pohodě, teď mají jiné zábavy - až budou potřebovat hlídat, tak se určitě ukážou častěji .... tedy, zatím není nic ani ve výhledu, ale já zatím ještě taky nemám moc času, tak se nám to tak pěkně skloubilo....   to( kupodivu) spíš manža pořád otravuje s vnoučatama - máme to nějaký obrácený big_smile big_smile big_smile

BB

Není tady

#987 24. 10. 2009 11:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

BB, tak to je super. Hlavně, aby si nchtěl pořídit vnoučátka jinde..  vissla 
U nás je taky pohoda.. tedy kromě těch denodenních nezvaných návštěv .. usch  se kterými nějak nic nenadělám. Byla jsem u známého právníka, ten mi nabídl, že sepíše návrh na pravu styku na 2x do měsíce, jak je obvyklé v našich krajích, ale to jsem zavrhla, neb bych už mohla tohle udělat jen s holčičkou.. mladýmu bude příští týden 18 a ten by nic takového nenapsal.  Takže to nemá význam.  Tak můžu být akorát protivná a hnusná, což mi moc neba, ale účinek to většinou má.. vypadne dřív.

Dneska jsem měla úžasnou noc.. ta naše úžasná kočička se opět začla mrouskat (po měsíci.. a to jsem si myslela, že tohle absolvujem jen 2x do roka) a něčím jsem jí musela šíleně naštvat, protože mi probralo nějaké horka.. ta potvora se mi vyčúrala na záda. Myslela jsem, že to se mnou šlehne..  Včera jsem převlíkla postel.  Tak jsem převlíkla znova a nasadila jí domácí vězení.. smí akorát do kuchyně a do předsíně.  Vřískala pekelně, naštěstí je holka pryč, tak neřvala a mladej spí s budíkama na uších.  Prostě paráda.
Tak doufám, že mám zas průsery vybrané na dlouho dopředu a nebudu jak Maruška, která je přitahuje permanentně.

Není tady

#988 25. 10. 2009 13:16

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo nazdar. Tak kdyz tu mluvis o kockach, tak v patek, jak odjizdela moje exka na slovensko, nezavrela skrin a kocour ji tam vlezl. Ja si to nevsimnul, skrin jsem ji zavrel a sel spat. Rano me vzbudilo mnoukani a skrabani, koukam, odkud ty zvuky mohou jit a oni ze skrine, otevru a kocour vybehnul ven, prvni cesta na WC, potom napit a potom k misce s granulema a nakonec ke me, najezeny jak dikobraz smile Jo, s kocickama to je radost wink

Není tady

#989 25. 10. 2009 14:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

DA ahojky a na hadry ve skříni nic neudělal ?  Divné.. ta naše potvora nesnáší ani košík s čerstvě vypraným prádlem a to ji nmusím s tím košíkem ani zamknout. 
Že mi ráno budí tak, že mi olizuje ruku, na to jsem si zvykla, ale proč se mi vychcala na záda, to je pro mně záhadou. Děti se v pokoji zavřou, takže má jen přístup ke mně a místo aby byla ráda, tak provede tohle.
Je tak nevyzpytatelná..  Tak teď má domácí vězení.. smí jen do kuchyně a do předsíně.  Ale je to spíš fuška pro mně.. být stále ve střehu.

Není tady

#990 17. 12. 2009 23:09

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj lidi, zdravím v čase advetním :-)

Jen hlásím, že se máme se zlatíčkem hjarta dobře.
Dnes jsem ukončila jeden "vztah" - já normálně 2 měsíce randila - vtipný co? lol. Nicméně sice fajn a hodnej chlap, ale já tam necítila to jiskření, a i mě ve více věcech nevyhovoval a být s někým jen proto,že by byl dobrý otec mi přišlo holt málo :-(... Takže jsem se ani vnitřně ani navenek nestihla začít považovat za zadanou a už jsem zase volná :-) - jen mě mrzí, že jsem mu ublížila....a upřímně těm lidem co někoho stále opouští vůůůůbec nezávidím....není to jednoduchý.... a nedá se to poddat dostatečně decetně. Tak snad mi chlapec odpustí....

Tak a teď mám konečně čas začít připravovat vánoce :-)

A taky mám dnes roční výročí adopce mého autíčka hjarta - takže si konečně zajezdilo na sněhu....a sem tam to kouzne, ale jezdí dobře veteránek můj :-).

Všem krásné svátky plné hjarta storstark cool lyssna sova a vůbec všecho čehož si žádáte

Zdraví Z.

Není tady

#991 22. 12. 2009 9:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

také všem přeji krásné vánoce a silvestra bez úhony... storstark

Zet, ten pravej přijde, uvidíš !  tummenupp

Není tady

#992 22. 12. 2009 11:06

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

Nazdar Frigo ! Rad Te vidim holka smile Ty jeste zijes ??? vavavavava Ja uz myslel ze se Ti nedejbuh neco stalo, zmizela jsi nekde ...ani nevim kde a uz jsem chtel prolezat vsechny prazske hrbitovy, zda tam nahodou nenajdu napis na krizku FRIGO - Spi sladce ... nebo tak neco smile Doufam, ze to beres jako ftip, ze ano ? pussa

Není tady

#993 22. 12. 2009 16:21

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo napsal(a):

Nazdar Frigo ! Rad Te vidim holka smile Ty jeste zijes ??? vavavavava Ja uz myslel ze se Ti nedejbuh neco stalo, zmizela jsi nekde ...ani nevim kde a uz jsem chtel prolezat vsechny prazske hrbitovy, zda tam nahodou nenajdu napis na krizku FRIGO - Spi sladce ... nebo tak neco smile Doufam, ze to beres jako ftip, ze ano ? pussa

DA, samozřejmě, že to beru jako srandu... lol lol  i když mi pár týdnů nebylo zrovna jupí a už jsem přemýšlela, jestli se raději uchlastám než nechám sežrat rakovinou.. Naštěstí i přes ty děsy, co mi vyládali nebo spíš nevykládali doktoři zatím vše ok..  zatím..  (nakonec nepotvrdili.. raději nepřipouštím, že "to" nenašli) Ale postrašilo mi to docela hodně.   A na to uchlastání mám nakročeno.. vissla 
Co ty a nová baba ?

Není tady

#994 22. 12. 2009 18:49

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

DA, samozřejmě, že to beru jako srandu... lol lol  i když mi pár týdnů nebylo zrovna jupí a už jsem přemýšlela, jestli se raději uchlastám než nechám sežrat rakovinou.. Naštěstí i přes ty děsy, co mi vyládali nebo spíš nevykládali doktoři zatím vše ok..  zatím..  (nakonec nepotvrdili.. raději nepřipouštím, že "to" nenašli) Ale postrašilo mi to docela hodně.   A na to uchlastání mám nakročeno.. vissla 
Co ty a nová baba ?

Jo ? taxe uchlastame spolecne ano ? Pac uz me nebavi vubec zit, vsechny zeny jsou na hov** a cely svet je na hov** lollol Ne, trosku to zlehcuju a trosku kecam, nic neni tak spatne, prave naopak. Vubec netusim, co Ti je...ale pokud mas pocit, ze si potrebujes vypit a nemas s kym, jsem tu pro Tebe. No a co ja a moje baba ? No, ted nevim ktera, pac jich bylo vic a momentalne uz zadna neni. Pokazde, kdyz se baba zamiluje, ja utecu...Je to cele na houby .. hmm

Není tady

#995 22. 12. 2009 21:16

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Frigo - právě, když to má bejt ten pravej, tak si ještě chvilku počkám....a upřímně, když teď kolem sebe v tom předvánčím shonu vidím hádanice partnerských párů....vůůůbec mi neva, že jsem sama a udělám si podle svého, a díky autíčku si i vše dovezu, zavezu :-) tummenupp
A Tobě přeji, ať jsi zdravá jako řepa!!!!!!!!!!!!!!!!! hjarta !!! - protože co si budeme povídat zdraví je nejdůležitejší!!!

DA - třeba mám podobný problém s tím zamilováním wink, já myslím, že ne.... písnu mailík.

pa Z:

Není tady

#996 22. 12. 2009 21:29

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Zet.. mám asi stejný pocit..  Když bude .. tak bude. Když ne, tak pohodička.. Nikdo mi tu nenařizuje, co mam nebo nemám dělat, neprudí když si zapálim v obýváku (a mně to kupodivu ted ani neláká.. ) a podobné prkotiny.
Jen kdyby sem nechodil denně za dětmi ten šašek..   tak jsem spokojená úplně.

DA - díky... smile  ale je to v pohodě. Nicméně na tom popití musíme už konečně zapracovat..   Tak ty zbaběle prcháš od zamilovaných bab ?

Není tady

#997 30. 12. 2009 13:41

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Nazdárek všem lol
vánoce máme za sebou, jéža vám určitě nadělil kopu dárků a teď už jen přežít silvestr a máme to za sebou. Hurá!
Vánoce jsem oslavila s dětma a babičkou a Ex.....jen se zastavil na 3 hoďky a povečeřet s námi. po pár sklenkách aperitivu mi to bylo fuk. Silvestr oslavím sama doma u televize a doufám, že rychle usnu. Jinak se mám stále stejně....docela fajn...i když...no jo

BB,
SZ jsem nedostala a všechny maily se mi vrací. Tak mi písni číslo na mobil jestli fakt nemám špatné. Sice tě ráda mám, ale do vany bych si přidala někoho jiného lol

Frigo,
máš štěstí!!! Byla už jsem v Praze od té doby 2x, ale vždy chvátala. Unikla jsi jisté smrti lol ty provokatérko

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#998 3. 1. 2010 16:27

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Marie N napsal(a):

Nazdárek všem lol

Frigo,
máš štěstí!!! Byla už jsem v Praze od té doby 2x, ale vždy chvátala. Unikla jsi jisté smrti lol

je mi to jasné... už tě naháněl minimálně jeden  chlap, tak ses nemohla stavit ani na pět minut pří zpáteční cestě...na jedno cigáro..

Není tady

#999 11. 1. 2010 8:14

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

DA - něco na tvé oblíbené téma... chodci..    Taky teď, když se nedá auto ubrzdit, skáčeš těsně před ním na přechod ?  vissla   V pátek jsem musela konstatovat, že chlapi jsou fakt magoři.  Blížím se k přechodu.. fakt krokem, za mnou kolona.. další auto nalepené mně těsně na pr.del (asi jsem ho svou pomalou jízdou musela děsně štvát.. ale kdyby se na mně tak nelepil, možná bych trochu přidala..) a u přechodu vidim chlapa a 2 ženské.
Ženské zůstali stát a čekali co bude. A ten blb mi tam fak vlez !  Celý ten další kousek cesty k domu jsem přemýšlela, jestli chtěl spáchat sebevraždu nebo byl jen tak hloupej. No.. i kdyby chtěl spáchat sebevraždu, tak hloupej být musel, protože při té mé rychlosti by měl maximálně modřiny.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí