Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 21. 8. 2008 11:01

BB
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N. 4.

Frigo napsal(a):

BB - tak už to chápu ! lol lol lol  Takže ten můj nebyl nikdy nevěrnej.

Jessiko, to bylo spíš proto, aby se to tu trošku hnulo.

No jasně, chce to změnit úhel pohledu a je to !

Taky jsem se dočetla ( manža tvrdí, že moc čtu ... big_smile  ) že manželé tolerují ženě  maximálně 5 milenců ..... By mě teda  zajímalo, kdeže ti  telerantní  muži jsou ....  vissla

BB

Není tady

#52 21. 8. 2008 11:02

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

5 milenců za jak dlouho ? wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#53 21. 8. 2008 11:05

BB
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

5 milenců za jak dlouho ? wink

O tom řeč nebyla ..... lol     Jenom nechápu, že když 5 jo, tak toho šestýho už nee ? To už je snad skoro fuck .....    gloria

BB

Není tady

#54 21. 8. 2008 11:20

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Krásný den...sluníčko svítí, ptáčci zpívají... wink
Já jsem odpočatá, opálená, sloupaná smile, ale spokojená... Vůbec se mi nechtělo zpátky a v pondělí do práce grater

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#55 21. 8. 2008 12:04

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Jéééé Kvítko, ty už jsi doma ? Jak sis to užila ? Co chlapi ???? Nemyslím ty tvoje.

S těmi pěti milenci, to teda fakt nevim. Mně se to nezdá. Mám pocit, že jsou spíš tolerantnější ženský.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#56 21. 8. 2008 13:03

BB
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Jéééé Kvítko, ty už jsi doma ? Jak sis to užila ? Co chlapi ???? Nemyslím ty tvoje.

S těmi pěti milenci, to teda fakt nevim. Mně se to nezdá. Mám pocit, že jsou spíš tolerantnější ženský.

Kurňa, psali to na netu .... tak je to daný .... teď ještě aby to těm chlapům někdo řekl big_smile  big_smile  big_smile

Ahojky Kvítečko ! Depasitobyla?????? stolt

BB

Není tady

#57 21. 8. 2008 14:13

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

BB napsal(a):

Frigo napsal(a):

Kurňa, psali to na netu .... tak je to daný .... teď ještě aby to těm chlapům někdo řekl big_smile  big_smile  big_smile

Ahojky Kvítečko ! Depasitobyla?????? stolt

BB - on jim to někdo řekne a použíjí to proti nám.. cool

Není tady

#58 21. 8. 2008 14:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A to je 5 milencov PRED nimi, PO nich alebo POČAS? wink To je dosť rozdiel...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#59 21. 8. 2008 14:52

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Byli jsme na Krétě na 12 dní....sluníčko, moříčko, teplíčko a to papáníčko... tummenupp
Chlapi? Co to je?
Jsem se na žádnýho ani nepodívala...moji 3 a má máti mě úplně zaměstnávali.

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#60 21. 8. 2008 15:36

BB
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

A to je 5 milencov PRED nimi, PO nich alebo POČAS? wink To je dosť rozdiel...

Selimko, ty jsi teda šťouralka big_smile ...  vůbec netuším, kde jsem to četla, prohledávala jsem gůgla až na stranu 13 a tam jsem to vzdala ....  prolétla jsem to totiž jedním očkem a pro sebe vyhodnotila jako naprostou hovadinu .... nemám náladu řešit ani jednoho .....  málokdy člověku stojí za vzniklé potíže .....    takže se omlouvám, ale původní text nedodám ....  ten článek o tom sexu s bývalými jsem našla  ( protože jsem ho nehledala, že .... lol  )  .... kdybych náhodou při hledání receptu nebo jízdního řádu narazila, tak  ti ho zkopíruju  gloria

BB

Není tady

#61 21. 8. 2008 16:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja len, že už narazila na mužov, ktorí nevedeli prehltnúť ani 5 PRED sebou... zrejme očakávali, že budem v 35 panna nepobozkaná(no, Panna som, ale trochu inak wink ).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#62 21. 8. 2008 21:25

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ja len, že už narazila na mužov, ktorí nevedeli prehltnúť ani 5 PRED sebou... zrejme očakávali, že budem v 35 panna nepobozkaná(no, Panna som, ale trochu inak wink ).

já takýýý... doživotně.. lol

Není tady

#63 21. 8. 2008 22:27

Sally
♥♥♥----

já věděla, že jsem to taky četla smile

http://www.novinky.cz/clanek/146526-muz … tneru.html

Není tady

#64 21. 8. 2008 23:51

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky smile
Kvítko - a zase začíná všední život co? wink

Tolerance - mě jeden ostřílený proutník na mou otázku, jak by se tvářil, kdyby i jeho paní měla milence...odvětil, že to ani náhodou, jsem ješitnej chlap a tak by mi vadilo, kdybych se o ní, o nějakou ženu vůbec měl dělit...ale u milenek jim stálý partnery toleruji..nic jiného mi nezbývá lol - nevím jestl jsem se měla smát lol, nebo ho umlátit dumbom wink - takže asi tak....ale s tou dlouhověkostí by měl člověk něco udělat  wink, jen co zjistím co je to ten sex tongue - jen doufám, že to není jen oddělení na babinetu wink

BB - taky mi uniká proč zrovínka ten 6tej by měl vadit, když by třeba konečně stál za to tongue

Dnes je to 2 roky co to u nás prasklo....a já si na to vzpomněla až někdy hluboko odpol. a to jen proto, že jsem v práci na nějakou smlouvu psala datum smile, jinak bych to snad uplně zahrála do autu.....Nicméně před těmi 2 lety jsem si myslela, že už budu trochu jinde, na druhou stranu, je super, že se mám jak se mám tummenupp - už i ty osamělý večery zvládám...trpím samomluvou  lollol - jen tak dál a skončím za plotem wink

Mějte se krásněěěěěě

p.s. Darky Vás Všechny moc zdraví, prý se mu někdy zasteskne,ale řekl si, že už sem chodit nebude.....asi má svý dny wink

Není tady

#65 21. 8. 2008 23:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Selima napsal(a):

já takýýý... doživotně.. lol

stolt Aj ja, a nikto ma o TENTO venček nepripraví...

Brita

Není tady

#66 22. 8. 2008 9:08

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Sally napsal(a):

já věděla, že jsem to taky četla smile

http://www.novinky.cz/clanek/146526-muz … tneru.html

tak už je mi to jasný !!!  naprosto..
ještěže si jich víc jak pět nepamatuji.. vissla  Ale asi je to jedno, neboť se mi na to nikdo neptá.
Jen mi trochu zaskočil ten můj pán na sex. On může mít manželku, ale kdybych já měla ještě někoho,
tak by mu to evidentně vadilo.

Zet, tak mu vyřidiď, že je to škoda.
U nás je to teď už čtyři roky, hrozná doba.  Už bych ho zpět nebrala, ale stejně je mi někdy večer smutno, když není s kým pokecat. Včera mi děda přivezl děti z brigády a oni se akorát převlíkli a vypadli někam na tah.
Poprvé jsem na ně nečekala a vytuhla jsem, jen tak jedním uchem jsem vnímala, jak se mladej stará o ségru, aby se ve vaně neutopila.  vissla   Ale bylo to milé. Vím, že když bych nefungovala, asi se o ní postará, aniž by se řezali jako koně, což je u nich celkem obvyklé.

Není tady

#67 23. 8. 2008 0:34

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Frigo - vyřídím. My se s bráchou taky dost hádali, a největší kámoši jsme byli, když jsme měli jít spát wink
Mě taky bejvá smutno po tom večerním pokecu, ale už jsem si na tu svou samomluvu zvykla dumbom, je pravda, že v práci na mě koukali posledně poněkud nepatřičně.....A jinak jak čas postupuje uplně se zbavuji myšlenky na to s nějakým chlapem žít a hospodařit ...jak to vidím kolem sebe roll  - i když třeba jsou vyjímky big_smile - stále jsem naivní rodna

Jen se ještě pochlubím svým geinálním synáčkem....má po svém tatínkovi a po mé mamince jednu úžasnoooou vlastnost a to odvádění hovoru od tématu....je pravda, že zatím s ním neřeším nic světoborného,ale dnes jsem z něj prostě chtěla dostat, že to autíčko je žlutý jako sluníčko....a když bylo stále modrý, zelenýýý, čevený - tak jsem chlapečka nakrkla a odbyl mě tento týden už minimálně po desátý tím, že suše prohlásíl "V sobotu bude pršet mami" - no a je pár minut po půlnoci a prší smile ..nevím jak ráno, ale teď jo big_smile - a tuto větu mi hlásí už od pondělí hjartasmile

Tak snad nezmoknete tongue

Není tady

#68 23. 8. 2008 7:00

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Zet, oni se nezdají, ale pochytí samé lepší věci od lidí okolo. Kolikrát jsme si s kamarádkama říkali, že nás neposlouchaj, ale pak se za pár dní taky přihnali s nějakými řečmi, co jsme plácli my.  Ale stejně to jsou zlatíčka.
Tak jsem se zbavila ještě na týden chlapečka a nejspíš jen do dneška do večera nemám ani berušku. Sice jsem doufala, že přijde až v neděli, ale suše mi včera oznámila, že teda rozhodně s tatínkem až do neděle nebude. tillfreds
A zas to pomalu začne. Achjo. Sice se na ně vždycky těším, ale pak mi hned vytočí nějakou blbinou typu "v sobotu bude pršet" lol

Není tady

#69 29. 8. 2008 20:36

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Nazdárek všichni....lol koukám, že je tady skutečně pusto a temno. Asi to není tím, že by se nic nedělo, ale nějaký nechucus cokoli psát, co? Já se patlám v práci, nikde nic hotovo. Si někdy připadám jako cigán...stále robím a nic kloudného neurobím big_smile
S těmi milenci jsem se pobavila. Abych řekla pravdu, 5 milenek za manželství není tak neobvyklé, ale 5 milenců...hmmm....buď jsem z jiné planety a nebo v okolím mám samý žárlivce. Nikdo netoluruje manželce ani jedneho grater

Zet,
koukám, že máme výročí skoro nastejno. 23.8.2007 to nabylo právní moci. tenkrát si pamatuji jak dnes, že jsem seděla venku se šáněm v ruce a přesně o půlnoci ho bouchla a pila už jako svobodná žena. Bylo mi moc fajn a cítila jsem úlevu od těch okovů. Přešel rok....a já bilancuji. Přinesl mi hodně změn, hodně dobrého, ale i hodně zlého. Samota, večery, víkendy...to vše mě ubíjí. Ex šťastně žije se svou novu paní, zahrnuje jí dárky a vším, čím kdysi zahrnoval mě a na mě leží břímě, které nevím jestli utáhnu. Jen se dívám na to, jak je teď bez nás ohromně šťastný. To bolí....ale život jde dál, musíme pozvednout hlavu a doufat, že jednou bude lépe. Hodně štěstíčka

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#70 1. 9. 2008 10:03

simply.net
♥♥♥♥---

Ahoj holky, čas běží, co....to jsou už tři čtyři roky, co jsme to řešily akutně...
Frigo, Maruško, tesknění povoleno, ale navrhuju skvělou terapii - Mamma Mia v kině. Absolvovala sjem dvakrát a je to lepší než drogy. My jsme jedni z mála ze staré sestavy koukám pořád po manželsku spolu a pokud jsou problémy, tak nemají co dělat s nevěrama, ale z jiných zdrojů. Taky jsem měla nedávno depresivní období, ale teď jak je léto, jsem blaženě umlácená ze zahradničení, kola, popíjení na zahrádce a život je docela fajn. Pubertální dcera mně sice občas dá sežrat jak jsou rodiče nemožní, ale pak zas jde a uvaří kafe, tak si nestěžuju. Jo a mamka ( tchýně ) je jak to tak vypadá z nejhoršího v nemoci venku. Začal školní rok, děti mají takový ten napůl šílený výraz v oku a nám brzo začnou tiky, škoda že je po prázdninách:-)

Není tady

#71 5. 9. 2008 23:21

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj lidé dobří smile jak se Vám daří smile
Kooonečeně skončily ty otravný prázdniny co ? lollol

Mějte se krásněěěě

Není tady

#72 7. 9. 2008 10:46

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Zet, co malej ve školce ?

Simply, o čem film je ? Alespoň trošku naťukni.
Moje dětičky jsou naprosto vysmátí a šílené výrazy mám spíš já.  Na dotaz, jaké sešity potřebují, že jedu nakoupit, mi odpověděli, že jim každýmu stačí jeden velkej blok, že  sešity jsou zbytečné.  Holčička má nového učitele na matiky, tak se trochu děsím. Její hlášky, že je to exot jako tatínek (oblečený v šusťákových teplákách a tričku s přihlouplým potiskem), vytékajícími slinami z levého koutku..,  mi ke klidnému spaní nepřispívají. Děsím se, aby na něj nebyla držkatá.

Není tady

#73 8. 9. 2008 9:22

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky všem,

tak nám začal školní rok a prcek má každé ráno jinou chorobu,jen aby nemusel do školky.No a puboš je naprosto vyzívanej a letos má maturovat.

Maruško,   také se plácám od ničeho k ničemu a občas padne smutek,ale už to není tak hrozné,jako dřív.Bohužel mne stále svírají starosti,jak to vše utáhnu,ale zatím to jde.Musím se s vámi podělit o historku,jak jsem měla jet s jedním milým převozníkem na víkend do Rakouska a já na to prosím úplně zapomněla a zapsala si to do diáře o týden déle,takže ani nevím,zda jsem o štěstí přišla a nebo unikla trapasu.Prázdniny jsem se flákala na chaloupce a teď řeším,kdo mi pořeže 5 kubíků dřeva co jsem nakoupila.

Zet, co malej ve školičce??

Frigo,  můj prcek má také hlášky a to tvojí berunku ani nezná.

Simply,  jo tiky,tak ty už mi včera žačaly,když jsem psala pubošovi první omluvenku.

Není tady

#74 8. 9. 2008 12:13

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Reni, jsi měkká... hezky bych ho hnala do školky choroba nechoroba. cool

Není tady

#75 8. 9. 2008 12:52

BB
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky Simply ..... není už to 4 roky ? Teda u mně joo .... a mám pocit, že tebe jsem tu potkávala ve stejnou dobu .... ale letí to. Jasně si pamatuju ten pocit, jak jsem chtěla zpátky ten " nudnej stereotyp"  ... člověk je srandovní .... v podstatě pořád hledá, co by vlastně doopravdy chtěl....  lol
Tak aby náhodou netrval, tak mě teď nadzvedla jedna  slečna, která o manžu dost usilovala před 20 ti lety ... vůbec nezjišťuju, jesli úspěšně .... tak mu teď napsala, že by ho hroooooozně ráda viděla a mooooc se chce sejít ......  trubka mi to  dal pořečíst   dumbom .....

Já teď spíš řeším  babču (tchýni) .... ta, jak jsme se sestěhovali tak velice ožila ( před tím imrvére v depresích na lexaurinech s vidinou svého nafouklého mrtvého těla v osamnělém bytě .... bála se spát, aby neumřela ve spánku a my ji třeba nenašli po týdnu .....  roll  ) , včera jsme se vrátili z dovolené, babka v bombarďákách a podprdě roztažené žehlení přes celý  obývák a  že si připadá jako "domácí paní" ....  dumbom  ... někdy mám pocit, že by mě nejradši vyšoupla ... a nebo by mě tam možná strpěla ... to jenom za účelem  mého servisu, protože zásadně nic nevaří ( normálně to zapomněla  roll ) , uklízet nic nemůže ( z vysavače ji bolí kyčel,  utírat nic nemůže páč " má páteř " ,  nádobí jen ve vodě .... má prý citlivou kůži, když se rozhodne umýt dveře, tak se na to obleče málem do neoprénu ......    )  jediné, co dostala za úkol , když jsme byli na dovolené .... udržovat vhkou moji bonzajku ...... bohužel ... asi  nepřežije  ...... dokázala ji za týden usušit ....  chuděrka  bonzajka ..... ještě , že jsme psa dali k mamce ....

Kde já bych nabrala čas na milence .... byť jednoho ? To by musel mít den 60 hodin.....  Normálně mám pocit, že nic nestíhám ...

BB

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí