29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maruško, které hovadiny máš na mysli ???? Jo,pít jsem opravdu neměla co celý týden, zato dnes... to byla paráda. Nevíš, proč my tak strááášně bolela hlava ??
No, nejspíš právě tím týdenním půstem.
Není tady
Prďolo jen tak, prooostě hovadiny
Vůbec nechápu proč tě bolela hlava, ale je to divný, mě taky. Asi to bylo erupcema na slunci
že nás to ale postihlo chudinky obě...fakt nechápu
Musím končit, běhá tu soused po zahradě v tangách!
Není tady
a fotečku nepošleš ?
Není tady
Tak jak užíváte léta, nevěrnice? :-)
Já prodělala zánět středního ucha, dovolená v nedohlednu a nástup do práce za pár...
Není tady
ahoj Kvítko.. myslela jsem, že si někde užíváš na dovče Jsem ti chtěla napsat něco k tomu zánětu středního ucha... ale asi by mi tu vyloučili..
Není tady
No, obvoďačka mě léčila na zánět stř. ucha. Obě ordinace ORL u nás v díře mají dovolenou.
Mě ale úplně oteklo ucho, ztvrdlo, vypadala jsem jako mimozemšťan....A bolí mě okolo více méně pořád, týden po antibiotikách...
A hurááá, dovča bude - v sobotu směr Kréta...
Není tady
Kvítko, stačí nedělat vylomeniny... A hezky si užij dovolenou. Tam bych jela hned, je tam krásně.. teda jestli si to ještě pamatuji dobře..
I když, ono se to možná změnilo.. jsem tam byla před jednadvaceti lety.. Je to vůbec možné, že tak dlouho ještě žiju ??
Není tady
Jenže já žádné vylomeniny nedělám...
Pak ti poreferuju...manžílek se třepe, kolik ho ta sranda bude stát.... Tak jsem říkala, že je to naposled, tak ať si to užije...
Není tady
Už se těším..
Není tady
fšichni si užíváte to krásné leto ?
Není tady
Ahoj Frigo - já to mám tak, že všichni si užívají léto a vlahé letní noci a večery a tak já přece nebudu sedět u netu:D, kde je mrtvo
. Ale pravda je taková, že zlatíčko chodí pozdě spát, já mám po večer, když konečně usne dost práce, a když dosednu zpravidla kolem 23 hod k pc, kde nic tu nic
, aaa dnes jsem tu dříve, protože jsem ještě nepověsila prádlo
, neumyla nádobí, ale těch 20 min. co prcek spí, jsem měla nohy na stole a schroupla třetinu čokolády, kt. jsem si krutě 3 týdny odpírala
- a už se mučit nehodlám
.
By mě zajímalo, jak si užívají léto, ti co si ho užívají se vším všudy , nebo raději ne, jinak budu závidět
Jinak je léto ovšem fajn
Není tady
Ja si občas užívam leto, ale dovolenku vlastne nemám, pracujem a nete, a tak dosť často smrdím na Babi. Aj keď v poslednom čase väčšinou na iných vláknach, tu to nejako hibernovalo. Čo môže byť, pravda, aj dobré znamenie.
Není tady
Ahojte fšici! Já si užívám léto, pokud nejsem v práci, tak doma a dokolečka dokola do bezvědomí uklízím střídavě po betonářích a dlažebnících . koupat jsem se letos ještě nebyla ... ale to je asi moje chyba, koupaliště moc nemusím a přírodní nádrže jsou samá sinice .... takže možná na týden koncem srpence vyrazíme někam do slané vody ......
Maruško .... pošli fotečky z dovči , sím sím .... Vzhledem k tomu, že tu skoro nejsi, tak předpokládám, že se máš squelle a užíváš si ... a tudíž nemáš čas čumákovat u netu .... to je naprosto nejlepší .....
Tuhle jsem si byla zase skočit .... aby byla alespoň nějaká akce .... ne pořád jen řešit řemeslníky .... a bylo to ještě lepší, než posledně .... naprosto skvělý .... che ...teď mi v mozku vyskočil kousíček filmu naší Policejní akademie...... paní Synková , jak zasněně říká : Václave .... chtěla bych s tebou letět volným pádem ......... tlemím se tu u obrazovky, šéfík za rohem, doufám, že mě nezaskočí .....
Mějte se všichni krásně a užívejte léta .... Vánoce jsou za dveřmi !!!
Není tady
Selima napsal(a):
Ja si občas užívam leto, ale dovolenku vlastne nemám, pracujem a nete, a tak dosť často smrdím na Babi. Aj keď v poslednom čase väčšinou na iných vláknach, tu to nejako hibernovalo. Čo môže byť, pravda, aj dobré znamenie.
Já myslím, že už ten původní důvod scházení se pomalu vyprchá, takže asi trochu i to dobré znamení
BB - nestraš s vánocemi - i když pravda, že já včera přemýšlela jestli si mám tu troubu o kt. si píšu ježíškovi nemám pořídit už na pečení cukroví
Není tady
ZET, vlivem výprodejového šílenství mám už od konce června pocit, že už je po létě. Ještě když to nazvou jako sezónní výprodej ... tak to už slyším fičet větry ze strnišť , pak hned začátkem prázdnin začínají agitovat se školními potřebami a že " školní rok klepe na dveře " .... nějak se nám to moooc zrychluje ..... kdepak jsou ty časy, když jsme začátkem září obíhali papíráky se seznamem sešitů a potřeb
Není tady
BB napsal(a):
ZET, vlivem výprodejového šílenství mám už od konce června pocit, že už je po létě. Ještě když to nazvou jako sezónní výprodej ... tak to už slyším fičet větry ze strnišť , pak hned začátkem prázdnin začínají agitovat se školními potřebami a že " školní rok klepe na dveře " .... nějak se nám to moooc zrychluje ..... kdepak jsou ty časy, když jsme začátkem září obíhali papíráky se seznamem sešitů a potřeb
zas to má výhodu, že nevyplázneš tu pálku najednou, ale jdeš pro rohlíky a koupíš tu sešit, tu pravítko....
A že je tu mrtvo ? No, část lidí se přesunula někam jinam, část má moooooc práce (že jo Maruško.? ) a hlavně jsme si na tu situaci asi zvykli a po prvotním šoku už se vše jen opakuje.
Kam vůbec zmizel DA - ten to tu docela často rozvířil ???
Není tady
No, řekla bych ... že zaplaťpánbůh za to mrtvo .... není skvělý, když není na vlákně s tímto názvem žádnej průšvih k řešení ?
Není tady
ale sranda jako někdy bývala, by tu být mohla..
Není tady
Frigo napsal(a):
ale sranda jako někdy bývala, by tu být mohla..
tož nelez na vlákno nevěra , ale jinam
například na sexu to frčí
Není tady
Jessiko, tady to občas také frčí. Na sex nepolezu, nevím co to je..
Není tady
Taak, teď jsem se dočetla, že pětina dotazovaných při jakémsi průzkumu nepovažuje sex s bývalými za nevěru .... a pak taky, že když je muž sexuální borec doma, tak skoro nikdy nedmítne předvést svoje kvality i jinde, ač je doma spokojený a všechno funguje .... tak co řešit .... ?
Ať děláme, co děláme .... nic nenaděláme ...uf uf
Není tady
Frigo napsal(a):
Jessiko, tady to občas také frčí. Na sex nepolezu, nevím co to je..
jiné oddělení zde na babinetu ...
já jen, že sis stěžovala na málo legrace na place
Není tady
BB - tak už to chápu !
Takže ten můj nebyl nikdy nevěrnej.
Jessiko, to bylo spíš proto, aby se to tu trošku hnulo.
Není tady
BB - tohle je taky zajímavá informace:
"Polygamie prodlužuje život".
Tak to pak je naprosto jasné, proč chlapi zahebaj. Jen je otázka, jak je možné, že se ženy dožívají vyššího věku.
Není tady
as preto, že aj polyandria(mnohomužstvo) predlžuje život.
Není tady