6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
neznáte někdo dobrou kadeřnici v Plzni?
Díky
Není tady
Marie Mošnová... Má kadeřnictví v bývalé Severce. Dokáže udělat slušný účes i ze "slámy" a nejni drahá... Chodila jsem k ní patnáct let, než jsem se odstěhovala... Před tím jsem taky lítala po Plzni, od jednoho kadeřnictví k druhému, ale u ní jsem byla moc spokojená...
(Jo a MuDr. má dovču...pak se ozvu)
Upravil(a) Hellga (10. 7. 2008 7:24)
Není tady
Ahoj Hellgo,
díky moc. Severku mám od práce kousek, tak to prubnu po prázdninách:)
Není tady
K nám na Sylván jezdí spousta ženských se ostříhat ,ale na můj vkus je to tam moooc drahé,ale chodí tam fakt hodně lidí...
Je to Prodigi nebo tak nějak za ostříhání s barvou(melírem)mám vlasy na ramena mi tenkrát řekli že se do 2 000,- vejdme tak jsem tam odtud vypochodovala.....
Není tady
no ja chodim do dominikansky salon in monika jirmarova, nemuzu si na ni stezovat je to super a konecne holicka, která pristoupila na hnedej melir do mych svetlých vlasu :-)
Není tady
díky holky
Keny, to je fakt slušná pálka, do toho bych taky nešla:(
Zuzziku, tak to je fajn uvidím co a jak. Chtěla bych jít tak na konci prázdnin. A kolik si tak účtuje?
Není tady
"U Máni", to je cca. za střihání, barvení a trvču 7 stovek...Já ji "ukecala", že mě to dělala najednou... Pravda, kroutila se, ale já jsem byla, jak kapající voda, povolila ona...
Není tady
mno ted sem byla u strihani jenom u jedny jeji kolegyne a platila sem necely 300 pac mi tam davala naky veci na my hoodne jemny a plihly vlasy aby aspon chvili drzeli je fakt ze to tak nak drzi tvar nez si hlavu umeju a ta moje dyz mi dela meliry jak blond tak hnedy + stríhani foukani tak davam cca kolem 700,-
Není tady
tak moc díky za spolupráci, docela mi překvapily ceny, jsou velmi přijatelné)
Není tady
Díky všem, které rády poradí a dávají tipy. Doufám, že toto fórum, bude fungovat ke spokojenosti všech.
Není tady
Já chodim už 5 let do kadeřnictví na Americkej (je to v baráku co je Vegetka) a jsem spokejená. Předtím jsem taky lítala od jednoho kadeřnictví ke druhýmu a až tady mi paní kadeřnice dokázala poradit jakej střih mi sluší a cenově to taky jde - za stříhání, foukání, barvu i melír platim kolem 600 stovek.
Není tady
hypernova na lochotíně,již roky,barva,proužky..650kč,mám mikádo,objedná do 2dnů
Není tady
Když jsem byla na mateřské použila jsem a dodnes používám - nepovolená reklama, odkaz smazán, je to holka co k vam prijedu az domu
Upravil(a) AndreaP. (27. 1. 2011 22:13)
Není tady
Ahoj,
já hledám kadeřnictví přes tenhle web - http://www.kdomestriha.cz/kadernictvi-plzen Najdeš tam recenze kadeřnictví a sama se pak můžeš taky pochlubit:-)
Není tady
Ahoj,
v Plzni bohužel žádnou osobní zkušenost s kadeřnictvím nemám. Já chodím do kadeřnictví Máneska v Praze. V Plzni bych hledala kadeřnictví tady: http://www.znamykadernik.cz/salony/plzensky
Není tady
Ahojte. Mám dobrou kadeřnici v Plzni zde:
https://kadernictvi-plzen.eu/
Není tady