1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
stál za nic
Není tady
no bezvadnej,civěla na filmíky a u toho se hezky přecpávala ..to zas bude,se budu na váze divit:dumbom:
Není tady
Celkem to lo, u naich sice nic moc. Andrejka byla hodná, smála se na mě a povídala, take kdy ji nic netrápí, je to krásný den.
Večer usnula hned, take koukám na film a zároveň na babinet ....
Není tady
Dneska je nádherně a u se těím, a dovařím a pojíme, aby jsme mohli jít ven. Mám ráda sluníčko a dělá mi dobrou náladu a tak věřím, e si to s dětma uijeme.
Není tady
Dnení den dá se takový nic moc. Snad se to večer spraví.
Sluníčko svítí- i kdy zubaté- tak den je hezký. Kdy jsem včera pročítala "Kuchyňku", tak jsem si uvědomila, e vánoce jsou za chvíli a začala jsem loupat ořechy.
Není tady
Dneska bylo docela hezky tak u bylo lépe.
Není tady
nádhera u od rána.Super snídaně,pak celodenní výlet s rodinou, poutění akrobatických draků, oběd v restauraci, návtěva rodičů na chatě.
Není tady
Koukám, e si uíváte neděle.
Ale opravdu, i já si udělala tak trochu neděli - dopoledne jsem nachystala obídek (raniči, take to bylo rychle) a po obědě se vypravila s malou ven a venku bylo náááádherně!!!! Sluníčko, barevné stromy..... Sela jsem se s kamarádkou a skvěle pokecaly ...
Jene mě ta procházka tááááák zmohla - jsem unavená a ospalá, jak u dlouho ne ..
Take to asi dneska brzo zapíchnu ....
Není tady