29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
stál za nic
Není tady
no bezvadnej,civěla na filmíky a u toho se hezky přecpávala ..to zas bude,se budu na váze divit:dumbom:
Není tady
Celkem to šlo, u našich sice nic moc. Andrejka byla hodná, smála se na mě a povídala, takže když ji nic netrápí, je to krásný den.
Večer usnula hned, takže koukám na film a zároveň na babinet ....
Není tady
Dneska je nádherně a už se těším, až dovařím a pojíme, aby jsme mohli jít ven. Mám ráda sluníčko a dělá mi dobrou náladu a tak věřím, že si to s dětma užijeme.
Není tady
Dnešní den dá se takový nic moc. Snad se to večer spraví.
Sluníčko svítí- i když zubaté- tak den je hezký. Když jsem včera pročítala "Kuchyňku", tak jsem si uvědomila, že vánoce jsou za chvíli a začala jsem loupat ořechy.
Není tady
Dneska bylo docela hezky tak už bylo lépe.
Není tady
nádhera už od rána.Super snídaně,pak celodenní výlet s rodinou, pouštění akrobatických draků, oběd v restauraci, návštěva rodičů na chatě.
Není tady
Koukám, že si užíváte neděle.
Ale opravdu, i já si udělala tak trochu neděli - dopoledne jsem nachystala obídek (ražniči, takže to bylo rychle) a po obědě se vypravila s malou ven a venku bylo náááádherně!!!! Sluníčko, barevné stromy..... Sešla jsem se s kamarádkou a skvěle pokecaly ...
Jenže mě ta procházka tááááák zmohla - jsem unavená a ospalá, jak už dlouho ne ..
Takže to asi dneska brzo zapíchnu ....
Není tady