29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dnešní den jsme strávila v posteli s teplotou přes 38 a virozou. :-(
Není tady
U nás včera venku teploučko, doma jsem měla zimu. Koukala jsem na super film Čekej do tmy, ale nějak mi jde špatně ČT2
Dneska od rána pod mrakem každou chvíli začne pršet
Není tady
Venku je zamračeno, bude pršet, a dnešní den bude opět stát za nic:-((
Není tady
topazio napsal(a):
Venku je zamračeno, bude pršet, a dnešní den bude opět stát za nic:-((
dtto praha...
no jo, před víkendem, co jinýho se dalo čekat
Není tady
Tedy dnesni den byl -Nadhera!!!Slunicko,azuro,pohoda.Byli jsme v lese na houbach,dalsi nadhera,hriby jako malovane,plne 2 kose no reknete,nebyl to dnes nadherny den?
Není tady
dneska jsem to dostala a manžel nás vytáhl na kolo, tak si dovedete představit, jak mi potom bylo. Moje kolo je v hrozném stavu, tak jsem se i nadřela. Ale aspoň že se to klukům líbilo.
Není tady
dneska bylo fajn. práce -> dobrá večeře -> za chvíli sprcha, peřiny a zítra do školy nebudu lhát - těším se tam - otázkou je, jak dlouho mi to po začátku šk. roku vydrží
Není tady
Zase špatnej den
, tak jsem čekala, že manžela pustí z nemocnice a ono zase nic
Upravil(a) topazio (1. 9. 2008 12:13)
Není tady
Tiina napsal(a):
Děsnej. Chtěla jsem se jet potápět, ale šéf mi nedal volno! Že prej mě tady akutně potřebuje! Je půl pátý a zatím k ničemu akutnímu nedošlo.
Tiino a kam by ses vypravila? někam po ČR? tak bacha na Pupáka...
... to máme včera jeden utonulý... v pátek jedna utonulá s dopomocí ...
Není tady
Jekej by mohl být,když prodávám v papírnictví.Lidi choděj dokupovat hlavně co neseženou v marketech.,ale i docela velký nákupy.Už aby bylo aspoň 10.září.
Není tady
dneska jsem se ráno klepala zimou, ale dala jsem se do úklidu domácnosti a vaření a koukala jsem, jak rychle se oteplilo
odpoledne půjdu do školky pro kluka a pak upeču štrůdl. A půjdu sbírat trnky.
Není tady
Jess někam na Slapy, nevím kam, teprve dělám kurz a místa vybírá instruktor. Ale naštvalo mě to, protože šéf mi tvrdil, že mě tady šíleně potřebuje, že tohle a tamto...hm...houby, klidně by se to tady taky beze mě jeden nepo....
Jo, co to je Pupák ?
Není tady
Tiina napsal(a):
Jess někam na Slapy, nevím kam, teprve dělám kurz a místa vybírá instruktor. Ale naštvalo mě to, protože šéf mi tvrdil, že mě tady šíleně potřebuje, že tohle a tamto...hm...houby, klidně by se to tady taky beze mě jeden nepo....
Jo, co to je Pupák ?
ty nevíš???
ale jdi... koukej doplnit vzdělání http://otakar.ic.cz/otakar.php?clid=simek%2F73
p.s. šéfové jsou takoví... šéfové, no...
Není tady
dnes mám takovej den,že bych dala v práci z fleku výpověd:-((
Zatím vydejchávám a vím,že to bude mít v práci dohry.
Uvidíme...................
Není tady
Tak akční, že pomalejší jedinec by měl několik dnů co dělat.
Všechno jsem zvládla, vypucovala jsem šrajtofli hloub než je dno, aleeee - finále stálo za to- viděla jsem svou týdenní vnučku. Jen škoda, že to bylo 50. procentí setkání, oko mi neukázala a celou dobu spinkala. Je prostě úúúžasná
Vydýchávat problémy pracovní ani nemám zatím kdy, než všechno najede zase do potřebných kolejí, musí zabrat všichni, kterých se to týká a kreatině se z toho chaosu průběžně připo.s.í.r.a.t.
Není tady
Včera jsem taky udělala hooodně práce. Škoda, že ty domácí práce jsou neviditelné a pokud jsou, tak jen dočasně. Kdyby to tak vydrželo aspoň 14 dní. Ale dneska se odměním. Oběd vařit nemusím, zbylo ze včera, jen polívku udělám. No a po obědě jedu ke kámošce a nechám si udělat nehty. Nehty jsem měla jen jednou na své svatbě a od té doby ne. Tak jsem zvědavá, jak si na ně zvyknu.
Není tady
Krásný, slunečný,pohodový u počítače, kde jsem chtěla dostat "metřík" pod své příspěvky, což se mi za celé odpoledne nezdařilo. Ale aspoň se mi povedl avatar. Večer čekám rodinnou návštěvu, tak poklábosíme.
Není tady
taky pohodový, celé odpoledne jsme se racháli v bazénu. Navíc mám narozky:)
Není tady
Všechno nejlepší!!!!!
Není tady
5ka napsal(a):
Všechno nejlepší!!!!!
díky!
Není tady
Dnešní den je fajn. Venku pěkně navíc uklizím takže se nenudím.
dnešní den stál za nic, venku je dost ošklivě, a navíc chvilkama prší
Není tady
Dnešní den je divný - je pošmurno, od rána jsem u sporáku, vařím a peču a teď zase vařím večeři, na nic se nemůžu soustředit. Včera bylo líp, slunečno, všechno mi šlo od ruky, vykopala jsem brambory, večer byl táborák....
Není tady
dnešní den stál opravdu za prd!!!!!
Není tady