6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsme z Čech i Moravy tak si večer zkusíme zrekapitulovat ná den. Co se nám podařilo a co se nám podaří třeba zítra. I jaké jsme měli počasí. Snad někoho to téma zaujme.
Není tady
A jse si jistá, e rekapitulace Tvého dne je zrovna ideální dávát do sekce Hádej, hádej?
Kdo tam bude, co hádat?
Není tady
Dnení den je celý uprený a zamračený.
Není tady
Macex napsal(a):
A jse si jistá, e rekapitulace Tvého dne je zrovna ideální dávát do sekce Hádej, hádej?
Kdo tam bude, co hádat?
elaine zřejmě hádá, kolik lidí toto téma najde
dnení den v Praze je větrný a studený... pret přestává, ale je fakt svi.snká zima
Není tady
Jessika napsal(a):
Macex napsal(a):
Kdo tam bude, co hádat?elaine zřejmě hádá, kolik lidí toto téma najde
dnení den v Praze je větrný a studený... pret přestává, ale je fakt svi.snká zima
a u nás na Vysočině vysvitlo sluníčko
Není tady
vzhledem k detivému počasí,nic moc
Není tady
u nas na floride horko a uboureno
Není tady
Vím, e to tady nepatří, ale neumím to přemístit. Jinak můj den byl pracivní na zahradě. Sluníčko zubaté.
Není tady
Za nic.
Není tady
o
Upravil(a) elaina (8. 8. 2008 13:08)
Není tady
Stál za nic.
Není tady
Vidím, e oblačnost ustupuje. V Praze u Jessika hlásí ústup detě, na Vysočině selaviii hlásí ústup mraků a u nás na Moravě(východ) jetě stále oblačno. selaviii zafoukej trochu směrem k nám, a se ten postup oblačnosti trochu urychlí, díky
Není tady
Taky se přídávám a prosím o troku větí zafoukání, aby na Moravě bylo ráno líp díky
Není tady
Včerejí hrozný - necelé 4 km vlakové netěstí. Dnení prozatím za starou bačkoru - lije,lije a lije. Take do večera to asi neskončí.
Není tady
selaviii málo foukala, nějak se ten dé u nás zastavil a nechce jít pryč.
Jinak já mám dneska pohodu. Babičky se podělily o mé dvě děti - spravedlivě, kadá jednoho a já si v klidu vařím a půjdu si uvařit kafíčko.
Milovanému pracujícímu manelovi zanesu ven čajíček aby se mu líp pracovalo. Dělá venku nějakou boudu na náhradní díly od auta a u si udělal před 4 dny kvůli tomu úraz. Serval si nehet na malíčku na pravé ruce. Úplně se mi zvedl kufr , kdy mi to říkal. To by nebylo nic neobvyklého, kdyby to bylo občas, ale jetě teď se mu hojí jizvy, kdy si oklivě pořezal obě ruce a museli mu tu pravou dokonce operovat. Je to takový můj neika. Raději ho půjdu zkontrolovat s tím čajem.
Není tady
ké by u nás aspoň jeden den prelo, je tu veliké sucho. Vdycky spadne jenom pár kapek.
Není tady
Opět stojí za nic.
Není tady
selaviii napsal(a):
ké by u nás aspoň jeden den prelo, je tu veliké sucho. Vdycky spadne jenom pár kapek.
a já si zas přeju přesný opak, a jetě 14 dní neprí, máme sundanou střechu
Není tady
i přesto, e bylo dnes oklivo, večer se to trochu uklidnilo. Zalito máme. Večer jsme s manelem a dětma jeli kamarádce popřát ke 30 narozeninám a dostali jsme tam grilované prasátko!!! To byla mňamka!!!
Take ten večer byl moooc příjemný.
Není tady
za 14 dnů nashle !
Upravil(a) elaina (13. 8. 2008 20:08)
Není tady
Tak někdo,jako třeba elain, má fajn den,protoe u balí a určitě se u moc těí na zítra a my,co jsme se u vrátili se těíme z takových dnů,jako my třeba dnes. Manílek měl volno,tak jsme vytáhli dětičky na výstavu mini-uni a cestovali aspoň takhle..,pak jsme se s dětičkama vydali do sklepa straidel,kdy synátor-skoropubo,u měl z toho spí srandu,dcera z těch zvuků,nebyla moc odvázaná. No a stihli jsme jetě nějaké oblíbené obchůdky,jeliko mana má zítra narozky..jen mě mrzí,e jsme u nestihli levné knihkupectví,tak přítě. A jinak vylezlo i sluníčko,bylo teplo,take celkově den to byl povedený. A za chvíli pomalu je na čase jít Tak hezký den,zítra vem!
PS:Oprava-zas ty chyby,u bych měla končit..
Upravil(a) REŇAS (13. 8. 2008 22:21)
Dnení den jako i ty ostatní stál za nic:-(((((((((((((((((((((((
Není tady
Dnení den nic moc,celý den jsem lítala po doktorech,mám zánět ledvin,take antibiotika
Není tady
Dneska jsme málem vyhořeli, ale jinak to bylo super!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
estnácti hodinová směna......ALE PŘEIL JSEM.