29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem čtenářům,chtěla jsem poradit nějakou dobrou knížku pro mladou ženu,na pobavení,povzbuzení,je v docela nepříjemné životní situaci a chtěla bych ji potěšit něčím,co by ji třeba pomohlo rozveselit, pobavit, možná i rozhodnout.......je toho hodně,ale třeba o něčem víte. Děkuju za odpovědi a tipy
Není tady
Ahoj malinkej,no to je těžké,tak jednoznačně odpovědět,když jen ty víš,co je její problém. No tak zkusila bych nějaké jednoduché čtivo českých autorek,které se s nadhledem zabývají třeba vztahy: Barbara Nesvadbová od té se teprve chystám číst Život nanečisto.., dále třeba není špatná Irena Obermannová..,pak snad Martina Formanová.. četla jsem Trojdílné plavky..co dalšího konkrétně Ti teď neporadím,ale něco v knihkupectví bys našla. Četla jsem toho hodně,ale nevzpomenu si,co bych ti tak ještě poradila. A pro pobavení,to teda nevím,snad jen co takhle něco od Haliny Pawlovské..,ta bere život docela s humorem.. No,snad ještě někdo něco lepšího poradí.
Cokoliv od Ermy Bombeckové, jestli chodí do knihovny tak to určitě budou mít. A co Betty MacDonaldová?
Není tady
Taky jsem chtěla napsat Simonu Monyovou. Zrovna teď ji vyšla nová kniha . Matka v krizi, ale na kontě má ještě víc jak deset dalších knih.
Betty MacDonaldová je klasika-úžasná,nikdy nezklame.
Zkus sehnat starší věc -Stanislav Rudolf - Moje paličaté IQ. Nebo cokoliv od Zdeny Frýbové
Není tady
Myslím, že Jirotkův Saturnin neublíží.. a ještě jeden starší humoristický román..nevzpomenu si na autora, ale kniha se jmenoval Pan Kaplan má třídu stále rád...
Sirius napsal(a):
Myslím, že Jirotkův Saturnin neublíží.. a ještě jeden starší humoristický román..nevzpomenu si na autora, ale kniha se jmenoval Pan Kaplan má třídu stále rád...
Rosten, Leo
Není tady
Ota napsal(a):
Sirius napsal(a):
Rosten, Leo
No jasně...díky.