|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
včera večer mi přišla tato krásná sms. bohužel jsem si jí všimla hodně pozdě, tak se omlouvám za zpoždění
: už
! pozvedněte sklenku, peterčátko je venku. váží 3500 g a měří 51 cm. od 18:47 se jmenuje Adélka.
celé rodince ještě jednou gratuluju a adélce do života přeju jen to nej
.

Tak přeci jen!
Obrovská gratulace k nedělní Adélce 

Není tady
Moc gratuluju!!! tak i Losi se nakonec dočkala 
Není tady

Losí
paráda...zrovna včera někdo zmínil,že ses podezřele dlouho neukázala,tak jsem ti chtěla psát,jestli nerodíš a ono jooo
Gratuluju moc a přeju do dalších dnů jen to nejlepší, Adélka je překrásná

Není tady

tady se rodí o 106 
Losí tak jsi se dočkala Adélky, gratuluji a přeji hodně zdravíčka štěstíčka a lásky celé Tvojí rodince

Není tady
Losíku, moc ti gratuluju k Adélce 
Losí
Panečku tady se to pěkně rozjíždí, moc gratuluji k princezničce!
Hodně štěstíčka a mlíčka
.

Není tady

Losí mocinky gratulujeme k dcerce Adélce 
Není tady
Losíku super zpráva, obrovská gratulace k nedělňátku Adélce a celé rodince jen to nejlepší do společného života

Není tady
Moc moc gratuluju mamčo, ať jste obě zdravé a šťastné a Adélka se má čile k světu.
Není tady
Losíku moc gratuluji k princezničce!!!! A celé rodince přeji hodně zdraví a štěstí 
Není tady
Losí, tak jsi se přece dočkala
Moc gratuluji k malé princezničce Adélce
a přeji jí do života hodně zdraví, štěstí a spokojenosti 
Upravil(a) Kacabka (7. 7. 2008 18:04)
Není tady