|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Se mnou je to takhle!
Už 10tým rokem pracuju na částečný úvazek(6h denně) ve firmě o cca 120 zaměstnancích.Mám částečný invalidní důchod, kvůli kterému mě tenkrát na místo přijali.
Protože by sme s mužem chtěli miminko, které už roky nepřichází, tak již 3/4 roku podstupuju umělé oplodnění. Ted naposlwedy, kdy druhej pokus nevyšel sem marodila celkem 4 měsíce.To bylo ovšem poprvý v životě, kdy sem dýl marodila a taky podotýkám, že moje práce je v mžiku zastupitelná! Po návratu do práce, sem byla převedena na o moc náročnější fyzickou práci a vzhledem k mému zdravotnímu omezení to prostě nemohu dál zvládat! Jsem totálně vyčerpaná po prvních pár dnech a myslím, že tímto vražedným tempem se mi nemoc může rapidně zhoršit!Nechci, aby to vyznělo jako že dělat se bojím, ale mám opravdu obavy ze zhoršování mý nemoci, páč je nevyléčitelná a stresem a lety se zhoršuje!
Šéf pro to ovšem pochopení nemá a ještě po návratu z nemocenský mi řekl, jak prej si to představuju, že jako budu chodit měsíc do práce a nebo prej jak??? Řekla sem mu, že mu to těžko ted řeknu, že je to možný a že bych taky prosila si vybrat nákou dovolenou (mám ještě celých 25dní) a on mi řekl- že sem byla 4 měsíce doma a chi dovolenou??? No chápete to??? Takže dovolenou mi určo taky celý prázdniny nedá(máme dceru 14letou, takže bude doma kvůli mý situaci).
Dále podotýkám, že mám fixní plat 7000kč takže to dělá asi 6,5 čistýho.
Myslíte, že tohle mám dál snášet a snažit se to vydržet až do září, kdy jdu do dalšího pokusu umělého oplodnění? Děkuju všem za podporu!

Není tady