Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 15. 7. 2008 16:43

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: Přítelův telefon

Zase já mám se zjišováním dobré zkušenosti, já zjišoval teda až po rozchodu a jsem za to dodneška rád. Sice to víc bolelo, ale rychleji jsem se zase z toho dostal smile Hlavně jsem věděl, na čem jsem a nesnažil jsem se ze sebe dělat většího blbce v tom, že bych se snažil něco urovnávat smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#177 15. 7. 2008 19:14

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

S manželem jsem skoro 2 roky, a do telefonu jsem se mu nikdy nepodívala. Kámoška se náhodou podívala příteli do mobilu, a tak zjistila jeho nevěru. I když věděla, že to není správné mu lézt do telefonu, ale poslední dobou měla podezření na nevěru, a tak se musela přesvědčit.

Není tady

#178 15. 7. 2008 19:16

jancas
♥♥♥♥---

No, můžu ríct že mě se stalo to,že jednou,už je to dlouho můj přítel mi nakoukl do mobilu a našel sms mému dlouholetému kamarádu, kde bylo že bohužel nemůžu se s ním sejít protože musím jít rekonstruovat byt a že je mi to moc líto. Přítel to našel a byl ohen na střeše a přitom o nic nešlo. Mě ani nenapadlo ho podvádět, prostě jsem se měla sejít s kamarádem na kafe, nic víc a nic mín. přítel to pochopil úplně špatně a málem mě to stálo vztah sad dost mě to stálo přesvědčování a vysvětlování že to pochopil úplně špatně a že ten jediný je pro mě on a ne ten kamarád. už nidky do mobilu ani nekoukl big_smile ale do smíchu mi tehdy vůůůůbec nebylo

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#179 15. 7. 2008 20:47

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

jancas: To je vůl. Se bojím, že bych mu to vysvětlovala jednou a pak bych se pořádně nakrkla a přemýšlela, jestli s ním vůbec zůstat(za předpokladu neexistence dětí, to je pak rozchod raz dva), když dokáže šmírovat a ještě takhle vyvádět...to je pod úroveň... Tebe to stálo vztah! ... On se měl klepat, že se nas..tento...naštveš a pošleš ho do řiti!

Agata1: Já bych mu ještě jednou v klidu řekla, že se necítím spokojená, chci o tom mluvit, protože se rozvést nechci. Pokud ty mluvit nechceš, pak budu muset ze vztahu vycouvat. Jestli se ale už rozvést chceš, tak si to podej a hotovo. Jakýpak mluvení potom? Jestli víš, že už ses namluvila moc a žes dělala, cos mohla.... taky mᚠprávo na to zařídit se po svým, když protistrana nereaguje... Aspoň  já to takhle brala. Já mluvila, manžel souhlasil a sliboval, nic ale neměnil, zas jsem mluvila, dohodli jsme se na změnách...skutek utek´... no a tak ještě několikrát. On připomínky nikdy ke mně neměl, byla jsem "skvělá, nejlepší, moc hodná" atd. .... Nakonec jsem to po víc než jedenácti letech života s ním, po asi dvou letech mírného snažení o změny a po tři čtvrtě roce intenzivní snahy vzdala. Good luck!

Není tady

#180 16. 7. 2008 7:08

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Eva36 napsal(a):

jancas: To je vůl. Se bojím, že bych mu to vysvětlovala jednou a pak bych se pořádně nakrkla a přemýšlela, jestli s ním vůbec zůstat(za předpokladu neexistence dětí, to je pak rozchod raz dva), když dokáže šmírovat a ještě takhle vyvádět...to je pod úroveň... Tebe to stálo vztah! ... On se měl klepat, že se nas..tento...naštveš a pošleš ho do řiti!

ale no tak !!! jakej vul...dovedu si tu situaci živě představit...a tak rychlá se soudy bych Evi nebyla winkwink

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#181 17. 7. 2008 19:50

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Eva36 napsal(a):

hmm, moc zajímavé Evo, být to opačně, jistě bys zachovala chladnou hlavu a věřila jeho vysvětlení wink

Upravil(a) PetrHl (17. 7. 2008 19:54)

Není tady

#182 28. 9. 2017 13:40

komarkova
♥------

Existují různé způsoby jak odhalit nevěru http://detektivni-expert.cz/detektivni- … it-neveru/

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí