6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zase já mám se zjiováním dobré zkuenosti, já zjioval teda a po rozchodu a jsem za to dodneka rád. Sice to víc bolelo, ale rychleji jsem se zase z toho dostal Hlavně jsem věděl, na čem jsem a nesnail jsem se ze sebe dělat větího blbce v tom, e bych se snail něco urovnávat
Není tady
S manelem jsem skoro 2 roky, a do telefonu jsem se mu nikdy nepodívala. Kámoka se náhodou podívala příteli do mobilu, a tak zjistila jeho nevěru. I kdy věděla, e to není správné mu lézt do telefonu, ale poslední dobou měla podezření na nevěru, a tak se musela přesvědčit.
Není tady
No, můu ríct e mě se stalo to,e jednou,u je to dlouho můj přítel mi nakoukl do mobilu a nael sms mému dlouholetému kamarádu, kde bylo e bohuel nemůu se s ním sejít protoe musím jít rekonstruovat byt a e je mi to moc líto. Přítel to nael a byl ohen na střee a přitom o nic nelo. Mě ani nenapadlo ho podvádět, prostě jsem se měla sejít s kamarádem na kafe, nic víc a nic mín. přítel to pochopil úplně patně a málem mě to stálo vztah dost mě to stálo přesvědčování a vysvětlování e to pochopil úplně patně a e ten jediný je pro mě on a ne ten kamarád. u nidky do mobilu ani nekoukl ale do smíchu mi tehdy vůůůůbec nebylo
Není tady
jancas: To je vůl. Se bojím, e bych mu to vysvětlovala jednou a pak bych se pořádně nakrkla a přemýlela, jestli s ním vůbec zůstat(za předpokladu neexistence dětí, to je pak rozchod raz dva), kdy dokáe mírovat a jetě takhle vyvádět...to je pod úroveň... Tebe to stálo vztah! ... On se měl klepat, e se nas..tento...natve a pole ho do řiti!
Agata1: Já bych mu jetě jednou v klidu řekla, e se necítím spokojená, chci o tom mluvit, protoe se rozvést nechci. Pokud ty mluvit nechce, pak budu muset ze vztahu vycouvat. Jestli se ale u rozvést chce, tak si to podej a hotovo. Jakýpak mluvení potom? Jestli ví, e u ses namluvila moc a es dělala, cos mohla.... taky má právo na to zařídit se po svým, kdy protistrana nereaguje... Aspoň já to takhle brala. Já mluvila, manel souhlasil a sliboval, nic ale neměnil, zas jsem mluvila, dohodli jsme se na změnách...skutek utek´... no a tak jetě několikrát. On připomínky nikdy ke mně neměl, byla jsem "skvělá, nejlepí, moc hodná" atd. .... Nakonec jsem to po víc ne jedenácti letech ivota s ním, po asi dvou letech mírného snaení o změny a po tři čtvrtě roce intenzivní snahy vzdala. Good luck!
Není tady
Eva36 napsal(a):
jancas: To je vůl. Se bojím, e bych mu to vysvětlovala jednou a pak bych se pořádně nakrkla a přemýlela, jestli s ním vůbec zůstat(za předpokladu neexistence dětí, to je pak rozchod raz dva), kdy dokáe mírovat a jetě takhle vyvádět...to je pod úroveň... Tebe to stálo vztah! ... On se měl klepat, e se nas..tento...natve a pole ho do řiti!
ale no tak !!! jakej vul...dovedu si tu situaci ivě představit...a tak rychlá se soudy bych Evi nebyla
Není tady
Eva36 napsal(a):
hmm, moc zajímavé Evo, být to opačně, jistě bys zachovala chladnou hlavu a věřila jeho vysvětlení
Upravil(a) PetrHl (17. 7. 2008 19:54)
Není tady
Existují různé způsoby jak odhalit nevěru http://detektivni-expert.cz/detektivni- … it-neveru/
Není tady