18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sunyata napsal(a):
Mike napsal(a):
Jetě k těm telefonům.... posledně např. volala ségra mé eny o půl desátý večer, jestli můou přijet ... to u se přeci na návtěvy nejezdí, nebo jo?
Navíc - kdy se zeptala mé eny, co děláme, tak ona odpověděla po pravdě: "Souloíme".... a ségra povídá: "To neva, tak my přijedeme a za půl hodiny" No nezabili byste jí?Ne, segru bych nezabila, ale manzelku jo! Kdyz se soulozi, do prcic nema co zvedat telefon, neee? Vy jste nejaka divna familie.
miluju různé úhly pohledu - tohle mi vůbec nenapadlo
Není tady
helena napsal(a):
kam si psal kdy s kterou a kolikrát
Áááá - pán jest pedant... . Nejni von oučetní? Nebo jen sklerotik ?
nee, erotik... ale patným směrem
Není tady
ty joooo .....to musí být fakt dobrej "sexík"
Není tady
Tedy já nevím jak kdo, ale já při sexu telefon zásadně nezvedám. A volá kdokoliv tak prostě počká :-)). Sestra mě tuhle zpucla, proč e neberu mobil, tak jsem jí vysvětlila, e volala fakt nevhod. Dolo :-))-
Fakt si tedy neumím představit, e jsme v nejlepím a partnerovi zazovní mobil a on ho jde zvednout.
Není tady
a nebo kdy je milenec s milenkou v nejelím a jemu volá ZROVNA jeho ena ....
nebo kdy je milenec s rodinkou u kafíčka a JEMU volá ZROVNA jeho milenka...
zaila jsem obé.....
Není tady
KALIK napsal(a):
A přitom si mohla svého vibrujícího drobečka zapojit do milostných hrátek
By som HO aj JEHO urazila, nie?
Není tady
tina napsal(a):
no, při mé bujné fantazii - mu pak valí jako ďábel, aby u proboha ten pííííp mobil zahodila (nebo jí v návalu váně vypadl z tlapky) - a evidentně u Mikeů jetě nebyli tak rozjetí
Ja som videla nádhernú britskú scénku, kde mu fakt búi, čo to dá, a ona volá s kamokou a potom jej hovorí: "Zlato, sorry, zavolaj asi za 5 minút, teraz sa nemôem ís pozrie do kalendára". A pozrie dolu na mua: "Makaj, má na to najviac 5 minút, potom idem Hanne niečo nájs..." No, pomohlo... skončili hneď, ejho - vlastne oboch - Pán a vládca zvädol... a ona sa čudovala: "ČO je, sex konečne po 3 týdňoch, a ty to ani nedokončí?"
Není tady
adra napsal(a):
nebo kdy je milenec s manelkou v nejlepím a volá milenka
Upravil(a) Jessika (9. 7. 2008 15:39)
Není tady
Mike napsal(a):
Jetě k těm telefonům.... posledně např. volala ségra mé eny o půl desátý večer, jestli můou přijet ... to u se přeci na návtěvy nejezdí, nebo jo?
Navíc - kdy se zeptala mé eny, co děláme, tak ona odpověděla po pravdě: "Souloíme".... a ségra povídá: "To neva, tak my přijedeme a za půl hodiny" No nezabili byste jí?
Mikei, to je ideální čas na návtěvy, ovem ne k ségře ale někomu jinému
Ale jinak, mobily bych od hodiny nejraději zruil, začínám mít pocit e je z toho víc nepříjemností ne uitku. Daleko lepí bylo psát si dopisy a volat v budce za korunu, případně do toho lutého automatu jen majznout sluchátkem a volalo se a volalo zadarmiko .........
Upravil(a) PetrHl (9. 7. 2008 15:55)
Není tady
helena napsal(a):
Ale dřív ty mobily neexistovaly, nebyly... Na spoustu nevěr se nepřilo...
Prd a vořech, zlato. Byly dopisy - a leckterý b.l.b si je schovával "na památku" nebo ho poačka dala někomu z rodiny, byly normální telefony, který se nedaly přepojit na nezvonění, byli sousedi a přátelé... Akorát s tím mobilem je to jaksi jednoduí - asi jako s látkovejma a jednorázovýma plínama http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png ... holt svět kráčí mílovými kroky kupředu http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Hm, dopisy. Nechce mi doufám říct, e vichni ti dnení zahejbači by bez mobilů mastili dopisy.
Je to romantická představa, ale . Telefon - ano - ale jenom blbci by si volali na pevnou třebas večer nebo tak... Sousedi a přátelé jsou furt. Na druhou stranu - ani tehdy ani dnes by se do takových věcí plést dle mého neměli.
e je to s mobilem jednoduí, to je pravda. Zato máme mnozí potí se sebeovládáním a hledáme problémy tam, kde nejsou.
A jak tady někdo psal o záznamníku "kdy a se kterou", tak to jako no comment
Není tady
ADFka2 napsal(a):
helena napsal(a):
Ale dřív ty mobily neexistovaly, nebyly... Na spoustu nevěr se nepřilo...
Prd a vořech, zlato. Byly dopisy - a leckterý b.l.b si je schovával "na památku" nebo ho poačka dala někomu z rodiny, byly normální telefony, který se nedaly přepojit na nezvonění, byli sousedi a přátelé... Akorát s tím mobilem je to jaksi jednoduí - asi jako s látkovejma a jednorázovýma plínama http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png ... holt svět kráčí mílovými kroky kupředu http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.pngHm, dopisy. Nechce mi doufám říct, e vichni ti dnení zahejbači by bez mobilů mastili dopisy.
Je to romantická představa, ale . Telefon - ano - ale jenom blbci by si volali na pevnou třebas večer nebo tak... Sousedi a přátelé jsou furt. Na druhou stranu - ani tehdy ani dnes by se do takových věcí plést dle mého neměli.
e je to s mobilem jednoduí, to je pravda. Zato máme mnozí potí se sebeovládáním a hledáme problémy tam, kde nejsou.
A jak tady někdo psal o záznamníku "kdy a se kterou", tak to jako no comment
Jo a mimochodem - jako ostatní věci, i podvádět se musí umět.
Jak by řekla Ing. Tejfarová ve známé letní komedii: "kdy na tom neumí, tak na to nelez!"
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Jája napsal(a):
nemyslim si, e první bylo projetí mobilu - spí spousta indicií a ádnej důkaz + partner, který tvrdí, e jsi paranoik vede k projetí mobilu
Třeba-li důkazu, la bych za mazaným Filipem
Nechci to zlehčovat a machrovat, e já bych opravdu nikdy... Nevím, co mě jednou potká...
Ale dřív ty mobily neexistovaly, nebyly... Na spoustu nevěr se nepřilo... Nebylo to lepí? Vdy která nevěra je opravdu dlouhodobá a následně citová a odvede dotyčného od stávajícího partnera k milence či milenci... Ale na tu se stejně nakonec přijde, vyplave na povrch, je přiznána, protoe jakoby "za něco stojí"... A na ty ostatní přicházet není třeba. Neumím to napsat líp, sorry...
Naprosto souhlasím.
A vy co jste lezli do mobilu buďte rádi e jen do mobilu. Mne sice mobil ex nikdy nezajímal, ale nechával jsem si na svůj počítač posílat logy z ex četování z notebooku, to byl teprve masakr.
Znovu bych to ji neudělal, přestoe mi to hodně pomohlo. Díky tomu se vechno urychlilo a já se zbytečně neplácal v nejistotách a pochybách. Uetřil jsem si tím minimálně půl roku a spoustu peněz. Dnes vím, e tehdy jsem to měl řeit jinak - v nejlepím četování sebrat ex notebook a hodit ho z okna.
Jinak s mobilem mám jednu příhodu kdy mi naopak můj mobil lákal moji ex.
Jednou, to u je přes 4 roky jsem mobil zapoměl doma. V práci, jeliko dělám mimo jiné i uivatelskou
podporu mi velmi často volají na mobil. No a volala mi zrovna mladá kolegyně která si nevěděla s něčím rady.
Ale doma ji nenaučili e kdy se někam volá, tak se má představit. Ex to zvedla, a kolegyně se nepředstavila,
jen se mnou chtěla mluvit a pak to poloila. No a oheň byl hned na střee.
Ex to la řeit k sousedce, ta jí poradila a na to číslo zavolá zpátky. Tak zavolala a to u se kolegyně představila,
take byl pak klid, a já kdy se to dozvěděl, tak jsem se ex od srdce zasmál. Ovem těch několik desítek minut ne
zavolala zpátky asi pro ni nebylo jednoduchých.
Za lezení do mobilu tedy nikoho neodsuzuju, ovem větinou si tím člověk jen zajistí minimálně na několik nocí nespavost
Není tady
adra napsal(a):
zaila jsem obé.....
boha jeho, nejdřív se přece milenci/milence píe SMS s otázkou zdali mohu volat.
Byste potřebovali pořádný kolení od Plzáka
Není tady
to u pak není takový překvapení
Není tady
Já nekoukala ze zvědavosti, ale protoe tuím a hledám, jsem v achu a manel si ze mě vyloeně dělá blbce, ale abych mohla ukončit manelství v klidu, potřebuji důkaz a nala jsem, jene jen pod číslem a co teď s tím, můe říct, e to byl jen omyl. Volat se mi tam nechce, jestli je ta dotyčná chytrá, tak to zahraje do autu, jako můj manel neustále, udělá ze mě psycho. Tak co s tím, máte někdo radu, nebo zkuenost, jak se dopátrat?
Není tady
Agata1 napsal(a):
Já nekoukala ze zvědavosti, ale protoe tuím a hledám, jsem v achu a manel si ze mě vyloeně dělá blbce, ale abych mohla ukončit manelství v klidu, potřebuji důkaz a nala jsem, jene jen pod číslem a co teď s tím, můe říct, e to byl jen omyl. Volat se mi tam nechce, jestli je ta dotyčná chytrá, tak to zahraje do autu, jako můj manel neustále, udělá ze mě psycho. Tak co s tím, máte někdo radu, nebo zkuenost, jak se dopátrat?
Pořád stejnej zásadní dotaz " a zjistí ( v tvém případě, bude mít v ruce důkaz ), jak s ním naloí ?
Není tady
Santala napsal(a):
Agata1 napsal(a):
Pořád stejnej zásadní dotaz " a zjistí ( v tvém případě, bude mít v ruce důkaz ), jak s ním naloí ?
Bude mít důvod k rozvodu a jetě si bude myslet, e za vechno můe manel.
Upravil(a) Martinka1 (14. 7. 2008 15:27)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Santala napsal(a):
Agata1 napsal(a):
Bude mít důvod k rozvodu a jetě si bude myslet, e za vechno můe manel.
Tak to jooo !
Není tady
Agata1 napsal(a):
Agata1: Agi a není jedno, e nemá důkaz? Nevadí ti na vztahu spí to, e si tě třeba mu nevímá, poniuje tě, nepomáhá ti, není na něj spoleh, lítá po vech čertech apod.? ... Spí se soustřeď na to, co ti na vztahu tebe a tvého mue vadí. Nezkoumej, jestli on někomu volá nebo někoho má. Ostatně je jeho věc, jak nakládá s volným časem. Zároveň ale jako manel má jisté "povinnosti" (uvozovky proto, e pokud iju v partnerství, tak tyhle povinnosti beru za své - myslím např. e ena zcela běně třeba pere celé rodině, mu zase běně spravuje odpad atd.). Jaké, to by sis měla dosadit ty a zjistit tak, jestli o něj vlastně stojí. To, e někdo podvádí, to jetě nemusí být důvod rozvodu. Třeba mu něco chybí. Mně osobně je spí z toho, co se kolem toho roztočí obvykle za kolotoč - samá noční práce, doma ádná pomoc, ádný spoleh, dělání vola z druhého, nedávání peněz na domácnost, poniování partnera (jsi blbá, ani neví, co mektá, nikde a s nikým jsem nebyl - i kdy ti někdo řekl, e byl apod.) ... Tohle jsou pro mě třeba důvody k rozvodu. A pak nepotřebuju vědět, jestli mi zahýbá. Jsou i chlapi, co mají milenku (a i eny s milenci), ale doma klapou jako hodinky, makají a manelku uctívají a pomáhají ji... no tak s takovým chlapem bych se pak stěí rozvedla, protoe by mi nedal ani trochu najevo, e má bokovku a byla bych spokojená. Zkus se na to podívat jinak
Není tady
Eva36 napsal(a):
Třeba mu něco chybí.
Souhlas
Není tady
Taky souhlas s Evou36. Vztah neklape, kdybych měla doma chlapa, který je normální, tedy dává do vztahu tolik co já, ani by mě nenapadlo, pátrat po nevěře. To vztah jen zabíjí. Myslím si, e bych ji dokázala i odpustit v zájmu rodiny, pokud by to byla jednorázová záleitost. Jsem jiný případ, on je nadmíru spokojený a já ne. Jde o to, e mě nehodlá jen tak propustit ze svých spárů a bez následků /boj o děti/.
Take já potřebuji ten hmatatelný důkaz, protoe v té chvíli jste ve výhodě. A tu já potřebuji. Take není tu někdo detektiv amatér ? Určitě to není sloité, dopátrat se, jen vědět jak na to.
Moná e mu opravdu něco chybí, ale nedostatek sexu ani rozmanitost to není. Spí si mě nevzal z lásky, ale čistě z praktických důvodů, co jsem pochopila a bylo pozdě.
Není tady
Hm A sakra ... Ale jak tak koukám, ty jsi vlastně rozhodnutá pro rozvod, e? Jen ti jde o to, aby ti nesebral děti atp.... Opravdu by to hrozilo, pokud bys podala tzv. s-p-o-r-n-ý rozvod? To je takovej? Jak to vlastně myslí, e on nedává tolik, co ty? (U nás to bylo jednoduchý, nedával peníze a ani čas. Na ty peníze jsem případně měla důkazy - účet, z kterýho chodily platby a na něj jen moje výplata, nakonec soudu i přiznal, e mi rok nedával u ani na dítě... Na druhou stranu by zase mýho bejvalýho nenapadlo se vyloeně tahat o nai dceru. To přilo, a kdy jsem chtěla po něm výivný....take to skončilo střídavou péčí a skoro tři roky na to mi teď "holčička" pubertální odela úplně k tatínkovi...ale to je jiná story, promiň )
Není tady
Agata1 napsal(a):
Take není tu někdo detektiv amatér ? Určitě to není sloité, dopátrat se, jen vědět jak na to.
Jak se dopátrat?
Má podezření, tel. číslo.
Nejjednoduí je, na to tel. číslo zavolat. Kdy ne Ty, tak někoho popros. Chtějte třeba nějakou firmu... jakoe omyl, zeptej se, kam jsi se dovolala.
Mob. operátoři vědí, které číslo komu patří, ale to Ti asi neřeknou...
Přemejlej. Promluv si s příbuznýma - jeho i svýma, s kamarádama/kamarádkama - jeho i svýma. Zapátrej u něj v práci. Větinou lidi okolo podváděnýho partnerka/partnerky něco vědí, akorát ten dotyčný to neví.
Můe ho i sledovat, pokud má svoje auto a hlídání pro děti, nebo si auto půjč, ví kde pracuje a v kolik končí, zaparkuj někde poblí, tak aby Tě neviděl (take radi cizí auto) a pak prostě jenom jeď za ním a dej pozor, aby Tě nepoznal.
Vybírej potu jako první. Na něco můe narazit.
Pokud chodí někam cvičit nebo do "klubu", zajdi tam, poptej se, nastře oči i ui...
Zapátrej v rodinném účtu (bankovním), pokud k němu má přístup (příp. v jeho účtu pokud můe), kde platil jaké platby, o kterých neví a který nebyly pro rodinu...
Pokud je podnikatel, třeba si dává i nějaký platby jako náklady do účetnictví (ale to by byl blbej, kdyby tam dával náklady za milenku) - ale nikdy neví.
Kontroluj v jeho autě tachometr, kolik za den ujel... a pak se ptej, kde byl... kdy řekne, e v hospodě která je 2 km daleko, a na tacháku má 200, můe udeřit.
"Náhodné" přečtení jeho počítačové korespondence taky stojí za to :-)
A samozřejmě nezapomeň pravidelně lustrovat mobil.
Prostě si zahraj na detektiva... je velká pravděpodobnost, e uteče dřív, ne podá návrh na rozvod :-)
A taky je moný, e prostě ádný důkaz nevěry neexistuje, e to prostě teď není pravda. No ale jak u jsem napsala, důkaz věrnosti neexistuje.
Pěknou zábavu :-) Snad Ti to bude stát za to...
Hm, jetě mě napadlo... elektronika pokročila a jestli na to má peníze... takový nezákonný odposlech manelova mobilu :-)
Není tady