18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jessika napsal(a):
jenom půl hodiny? tě má nějak odhadnutého, ta vagrová
Doma to nikterak neprotahuji
Není tady
Milý deníčku,manel to se mnou dělal zase jen půl hodiny,asi se na to vy.... Příte si budu radi číst kníku
Není tady
Nefrit napsal(a):
Milý deníčku,manel to se mnou dělal zase jen půl hodiny,asi se na to vy.... Příte si budu radi číst kníku
nebo jetě lépe ... přítě si při tom radi budu číst kníku
Není tady
Jessika napsal(a):
Klidně, já u toho taky koukám na fotbal
Není tady
Mike napsal(a):
Jessika napsal(a):
Klidně, já u toho taky koukám na fotbal
tak to je gól
Není tady
Není nad rozumný kompromis ....a tak to má být
Není tady
Jessika napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
Do mobilu nikomu nelezu. Mám se ráda.
a to já měla doby, kdy bych lezla... ale neznala jsem heslo
no, moná je to tak lepí
Neříkám, e nejsem zvědavá. Ale nejsem magor - nedovedu si představit, e vlezu partnerovi do mobilu, přečtu si tam něco, co mi naznačí, e je mi nevěrnej, a teď co jako s tou informací - přece mu nemůu říct - zlato, projela jsem ti esemesky, ty má milenku? Take bych se uírala, zároveň styděla... Nic z toho k ivotu nepotřebuju, dík.
Není tady
jo ADFko to je přesný...jen kdyby si to člověk dokázal říct PRED TIM ne to udělá... větinou
vystihla jsei to naprosto přesně...jedna věc je tam vlézt a druhá ta zásadnějí - jak s danou inforamcí naloit
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Neříkám, e nejsem zvědavá. Ale nejsem magor - nedovedu si představit, e vlezu partnerovi do mobilu, přečtu si tam něco, co mi naznačí, e je mi nevěrnej, a teď co jako s tou informací - přece mu nemůu říct - zlato, projela jsem ti esemesky, ty má milenku? Take bych se uírala, zároveň styděla... Nic z toho k ivotu nepotřebuju, dík.
jene, kdy u má tuení, přímo uhodí a nic ... tak prostě potřebuje jakési "hmatné" důkazy (pro sebe)
take pátrá vude moně - pokud to chce rozseknout a cítí se na to silná...
kdy je to takové mlhavé a nechce to řeit - tak radi nic... neprátrat a zasunout...
Není tady
adra napsal(a):
jo ADFko to je přesný...jen kdyby si to člověk dokázal říct PRED TIM ne to udělá... větinou
vystihla jsi to naprosto přesně...jedna věc je tam vlézt a druhá ta zásadnějí - jak s danou inforamcí naloit
Kdy se podíváte na "ivot po nevěře", tak zjistíte, e určitě polovina odhalení byla díky promejdění partnerova mobilu...
Není tady
nemyslim si, e první bylo projetí mobilu - spí spousta indicií a ádnej důkaz + partner, který tvrdí, e jsi paranoik vede k projetí mobilu
Není tady
Mike napsal(a):
Jetě k těm telefonům.... posledně např. volala ségra mé eny o půl desátý večer, jestli můou přijet ... to u se přeci na návtěvy nejezdí, nebo jo?
Navíc - kdy se zeptala mé eny, co děláme, tak ona odpověděla po pravdě: "Souloíme".... a ségra povídá: "To neva, tak my přijedeme a za půl hodiny" No nezabili byste jí?
Tak to je gól Skvělej smysl pro humor Hele, manelka měla být pohotová a říct: "No, vy moná souloíte půl hodiny, ale my si to uíváme celou noc. Ten můj je děsnej samec. No co ti budu povídat. Přijeď tedy a zítra ráno"
Není tady
no bodejd Mikei, já se taky díky tomu rozvedla
Jájo indicie neidicie - nic jsem vidět nechtěla...ale ten mobil to rozseknul...a bylo vymalováno
Není tady
Nefrit napsal(a):
Nevím,ale jsou situace kdy je pro mě normální mobil vypínat.V divadle ,kině,ve kole ,u doktora,na obědě atd.Přijde mě to jako naruování soukromí.Nechápu člověka,ale tím ho nechci soudit,který má potřebu být vdycky k dispozici....prostě mě to mozek nebere
A pri súloi. Mňa raz vyruila mamička a keď chcela poču presný opis toho, kde sa flákam a čo robím, dostala ho... Myslím, e odvtedy sa mi bojí zavola po jedenástej večer... Ale tvrdila mi, e som nemalá zdvihnú a ja sa tým riadim. Alebo phone rovno vypnem.
Není tady
A přitom si mohla svého vibrujícího drobečka zapojit do milostných hrátek
Není tady
Jája napsal(a):
nemyslim si, e první bylo projetí mobilu - spí spousta indicií a ádnej důkaz + partner, který tvrdí, e jsi paranoik vede k projetí mobilu
Třeba-li důkazu, la bych za mazaným Filipem
Nechci to zlehčovat a machrovat, e já bych opravdu nikdy... Nevím, co mě jednou potká...
Ale dřív ty mobily neexistovaly, nebyly... Na spoustu nevěr se nepřilo... Nebylo to lepí? Vdy která nevěra je opravdu dlouhodobá a následně citová a odvede dotyčného od stávajícího partnera k milence či milenci... Ale na tu se stejně nakonec přijde, vyplave na povrch, je přiznána, protoe jakoby "za něco stojí"... A na ty ostatní přicházet není třeba. Neumím to napsat líp, sorry...
Není tady
nedovedu si představit, e vlezu partnerovi do mobilu, přečtu si tam něco, co mi naznačí, e je mi nevěrnej, a teď co jako s tou informací
jene, kdy u má tuení, přímo uhodí a nic ... tak prostě potřebuje jakési "hmatné" důkazy
Nojo, holky - ale dotyčná projela mobil a "nala sms od kamarádky, která ho dost důvěrně oslovovala a lákala na společný program.Z textu vylo, e odmítl, ale mě to teď uírá." Já teda nevím, ale e by byl a tááák rafinovanej, aby do mobilu napsal odmítnutí jako alibi... to snad ne. Take tam asi nebylo nějaké tuení či podezření, ale pouhopouhá árlivost "co kdyby", zvědavost, nebo jetě spí čmuchání "jen abych věděla" - a to se mi teda moc nelíbí.
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Jája napsal(a):
Nechci to zlehčovat a machrovat, e já bych opravdu nikdy... Nevím, co mě jednou potká...
Ale dřív ty mobily neexistovaly, nebyly... Na spoustu nevěr se nepřilo... Nebylo to lepí? Vdy která nevěra je opravdu dlouhodobá a následně citová a odvede dotyčného od stávajícího partnera k milence či milenci... Ale na tu se stejně nakonec přijde, vyplave na povrch, je přiznána, protoe jakoby "za něco stojí"... A na ty ostatní přicházet není třeba. Neumím to napsat líp, sorry...
Selima napsal(a):
Nefrit napsal(a):
Nevím,ale jsou situace kdy je pro mě normální mobil vypínat.V divadle ,kině,ve kole ,u doktora,na obědě atd.Přijde mě to jako naruování soukromí.Nechápu člověka,ale tím ho nechci soudit,který má potřebu být vdycky k dispozici....prostě mě to mozek nebere
A pri súloi. Mňa raz vyruila mamička a keď chcela poču presný opis toho, kde sa flákam a čo robím, dostala ho... Myslím, e odvtedy sa mi bojí zavola po jedenástej večer... Ale tvrdila mi, e som nemalá zdvihnú a ja sa tým riadim. Alebo phone rovno vypnem.
můj mu to takhle jednou zvedl "při aktu " kamarádovi se slovy - jesli zrovna neumírá, tak se mrtvej
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Jája napsal(a):
taky to nechci zlehčovat - ale to NIKDY mě rozesmálo...
takovejch nikdy jsem měla...
Není tady
Ale dřív ty mobily neexistovaly, nebyly... Na spoustu nevěr se nepřilo...
Prd a vořech, zlato. Byly dopisy - a leckterý b.l.b si je schovával "na památku" nebo ho poačka dala někomu z rodiny, byly normální telefony, který se nedaly přepojit na nezvonění, byli sousedi a přátelé... Akorát s tím mobilem je to jaksi jednoduí - asi jako s látkovejma a jednorázovýma plínama ... holt svět kráčí mílovými kroky kupředu
Není tady
helena napsal(a):
Ale dřív ty mobily neexistovaly, nebyly... Na spoustu nevěr se nepřilo...
Prd a vořech, zlato. Byly dopisy - a leckterý b.l.b si je schovával "na památku" nebo ho poačka dala někomu z rodiny, byly normální telefony, který se nedaly přepojit na nezvonění, byli sousedi a přátelé... Akorát s tím mobilem je to jaksi jednoduí
áno, áno...
můj BM neměl mobil... zato měl takový príma zápisník, kam si psal kdy s kterou a kolikrát
Není tady
kam si psal kdy s kterou a kolikrát
Áááá - pán jest pedant... . Nejni von oučetní? Nebo jen sklerotik ?
Není tady
Mike napsal(a):
Jetě k těm telefonům.... posledně např. volala ségra mé eny o půl desátý večer, jestli můou přijet ... to u se přeci na návtěvy nejezdí, nebo jo?
Navíc - kdy se zeptala mé eny, co děláme, tak ona odpověděla po pravdě: "Souloíme".... a ségra povídá: "To neva, tak my přijedeme a za půl hodiny" No nezabili byste jí?
Ne, segru bych nezabila, ale manzelku jo! Kdyz se soulozi, do prcic nema co zvedat telefon, neee? Vy jste nejaka divna familie.
Upravil(a) sunyata (9. 7. 2008 14:18)
Není tady
Jess, tak to je taky dobrej zápich
Není tady