18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jessika napsal(a):
Oxi napsal(a):
Selima dostane na pr... ... mam ten dojem ... a poriadne
u se zase chvástá
Poznam ju osobne (teba nie) a som si isty, ze ju budem najneskor o 3 tyzdne vidiet - a viem aj rychle utekat (to ked za mnou bude bezat tlupa zien v lese na Holejtne)
Není tady
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
Oxi napsal(a):
u se zase chvástá
Poznam ju osobne (teba nie) a som si isty, ze ju budem najneskor o 3 tyzdne vidiet - a viem aj rychle utekat (to ked za mnou bude bezat tlupa zien v lese na Holejtne)
moná vie rychle utekat aj Sel... take nakonec zůstane jen u slibů
no, ale uijte si to, mládei
Není tady
OK, pridaham, ze dam na Holejtne Selime na pr...
pokial s tym bude suhlasit
Není tady
Pavlo proto, e můj mobil je můj mobil, moje soukromí a nikdo mi tam nemá co mejdit, partnera nevyjímaje. Argumenty typu "nemám co skrývat, tak mi to nevaí" neberu. Já nemám co skrývat, ale nepotřebuju a nechci mít s partnerem společné úplně vechno.
Není tady
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
Oxi napsal(a):
u se zase chvástá
S/M...?
Upravil(a) Selima (8. 7. 2008 17:12)
Není tady
Blbý je spí, kdy dřív si do mobilu partneři mohli a pak najednou to jeden zatrhne
Není tady
Nejlepí je to utnout hned od začátku..."to je Tvoje soukromí a to je moje soukromí" a dodrovat to,aby jsme se potom nedivili Je pravda,e třeba do poty mého manela nelezu,i kdyby byli na něho napsány sloenky .Je taky pravda,a za to se stydím ,lezla jsem manelovi do mobilu akorát v tý době,kdy jsem měla pádnej důvod.I on mě ,ale nikomu to nepomohlo.Věty ,co si neprávem přečtete,si pamatujete celý ivot a to nejsou věty třeba intimního charakteru.Prostě v té době máte podezření a děláte věci,co byste v ivotě neudělali.Myslím si ,e je to omluvitelný,jen se s tím musíte sami vypořádat,pokud ovem se nesvěříte jetě partnerovi.Potom má co dělat i on..Jen jsem tím chtěla říct,e soukromí kadého respektuju,ale člověk občas přestřelí a to potom ukodí hlavně sobě samému.Ale nejdůleitějí je podle mě ,nedávat partnerovi číst smsky(není důvod mu je dávat číst) a mazat,mazat a mazat
Není tady
Brrrrr...sms, dodnes mi to číhá v podvědomí jako zlej pavouk, jen vyběhnout do sítě a zničit pracně budovanou sebedůvěru....
U jsem to ustála několikrát, kdy jsem měla důvod mobil manela otevřít, snad to ustojím navdycky. Bojím se, e bych otevřela Pandořinu skříňku.
Není tady
Nebylo náhodou bez těch telefonů líp kdysi? Si pamatuju běhání do budky s kartou:kapitulation:, stání na potě, kde Vás vichni poslouchali:dumbom: ale nemohl Vám nikdo nic přečíst
Domluvilo se e se zavolá v tolik a v tolik, vyhli jsme se strachu, e kdy ten "blbý" mobil nikdo nebere nebo je schránka, e se tomu dotyčnému něco stalo, e ho nebere:dumbom: No jo vymoenosti ale u by jsme bez nich ani neexistovali co? Já taky ne:dumbom:
Upravil(a) Petuna (9. 7. 2008 8:57)
Není tady
Petuna napsal(a):
Nebylo náhodou bez těch telefonů líp kdysi?
Mně určitě... přes léto jsme si vegetili v klidu na chalupě a nikdo nás neotravoval... teď pomalu kadý den někdo volá s otázkou: "Můeme přijet?"
Není tady
jo muj syn jde ted po prázdninách do druhé třídy...a táák se těí e u bude moc mít mobil - v prví třídě ho mít nesměli...to budou nervy...a to nebude brát
Není tady
Mike napsal(a):
Petuna napsal(a):
Mně určitě... přes léto jsme si vegetili v klidu na chalupě a nikdo nás neotravoval... teď pomalu kadý den někdo volá s otázkou: "Můeme přijet?"
ne nemůete...a hotovo
Není tady
adra napsal(a):
Mike napsal(a):
Petuna napsal(a):
ne nemůete...a hotovo
Jsou fikaný..... volaj manelce, ne mně....
Není tady
Mobil - to je věc! Dobrý sluha, ale patný pán. Snad tisíckrát jsem jásala, e jej mám a stejně tolikrát přístroj proklínala, kdy zavonil v nepravou dobu nebo jej dotyčná osoba nezvedla, kdy měla.... Ta fantazie - kde asi je, co dělá, proč mi to nezvedá, nestalo se něco? Kolikrát si říkám, e pevná linka měla své po*né kouzlo. Mobil mnohdy zotročuje, místo aby pomáhal. A SMS zprávy to je kategorie sama pro sebe.
Není tady
Jetě k těm telefonům.... posledně např. volala ségra mé eny o půl desátý večer, jestli můou přijet ... to u se přeci na návtěvy nejezdí, nebo jo?
Navíc - kdy se zeptala mé eny, co děláme, tak ona odpověděla po pravdě: "Souloíme".... a ségra povídá: "To neva, tak my přijedeme a za půl hodiny" No nezabili byste jí?
Není tady
to je reakce na to e volají jí a ne Tobě :
a manelka je meěká...??? nebo prostě chce návtěvu e jo..co taky furt s Mikeem o samotě
jinak je to fakt dobrý...takový zlátní humot...řekla bych...a co u V8s dělali tak pozdě to přijeli jen na noc kocoure?
Upravil(a) adra (9. 7. 2008 9:30)
Není tady
Náhodou mobil je ryze praktická věc, zejména pro holky mobily s vibračním vyzváněním.
jo Mikei a co jste vlastně d o o p r a v d y dělali??? :
Není tady
Nevím,ale jsou situace kdy je pro mě normální mobil vypínat.V divadle ,kině,ve kole ,u doktora,na obědě atd.Přijde mě to jako naruování soukromí.Nechápu člověka,ale tím ho nechci soudit,který má potřebu být vdycky k dispozici....prostě mě to mozek nebere
Není tady
Mike napsal(a):
Jetě k těm telefonům.... posledně např. volala ségra mé eny o půl desátý večer, jestli můou přijet ... to u se přeci na návtěvy nejezdí, nebo jo?
Navíc - kdy se zeptala mé eny, co děláme, tak ona odpověděla po pravdě: "Souloíme".... a ségra povídá: "To neva, tak my přijedeme a za půl hodiny" No nezabili byste jí?
Jo !!!
Není tady
adra napsal(a):
a co u Vás dělali tak pozdě to přijeli jen na noc kocoure?
Nic, protoe jsem se nasral a rezolutně manelce naznačil, a jí řekne, e dneska se to nehodí
Chtěli se s námi podělit o své záitky z dovolené v Chorvatsku, ale to přece můe klidně počkat do druhýho dne, ne?
Navíc - my jsme opravdu zrovna... tentonc...
Upravil(a) Mike (9. 7. 2008 9:44)
Není tady
Mobil jako antikoncepce! coitus interruptus !
Není tady
Do mobilu nikomu nelezu. Mám se ráda.
Není tady
Mike napsal(a):
.... posledně např. volala ségra mé eny o půl desátý večer, jestli můou přijet ... to u se přeci na návtěvy nejezdí, nebo jo?
Navíc - kdy se zeptala mé eny, co děláme, tak ona odpověděla po pravdě: "Souloíme".... a ségra povídá: "To neva, tak my přijedeme a za půl hodiny" ...
jenom půl hodiny? tě má nějak odhadnutého, ta vagrová
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Do mobilu nikomu nelezu. Mám se ráda.
a to já měla doby, kdy bych lezla... ale neznala jsem heslo
no, moná je to tak lepí
Není tady