Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 7. 7. 2008 20:26

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Přítelův telefon

Axi: "Bože můj. Rozhodovat za partnera (sluhu) co smí mít ve vlastním mobilu a co ne. roll"

Axi, Ty jsi nějak nepochopil, že právě na základě vnímání partnerského vztahu si o tom, co mít nebo nemít v mobilu, člověk každopádně rozhoduje sám. A možná že obsah mobilu právě odpovídá i kvalitě vztahu smile.

Není tady

#52 7. 7. 2008 21:02

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

kalupinka napsal(a):

Ptᚠse, co teď? Teď si řekni: JEDNOU JSEM SE KOUKLA DO MOBILU A JAK MĚ TO MRZELO. UŽ TO NEUDĚLÁM, NESTÁLO TO ZATO. A ZA TREST SI TO NECHÁM PRO SEBE, I KDYBY MĚ JAZYK SVRBĚL SEBEVÍC. PROTOŽE O TOHO FAJN CHLAPA, CO MÁM, NECHCI PŘIJÍT. A ve svém vlastním zájmu to dodrž. Protože až s Tebou nebudu chtít být, řekne Ti to jistě sám.

tak na tohle se opravdu můžeš spolehnout lol Kalupinko, to jsi nemyslela vážně že? dumbom smile

Není tady

#53 7. 7. 2008 21:08

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Alyssa napsal(a):

Já souhlasím s Tinou a ostatníma. Mobil partnera je tabu. Já kdybych se příteli podívala do mobilu, tak si velice pravděpodobně balím kufry..

jj přesně tak děvčata, mobily, trenky a kapesníky vašich miláčků laskavě nezkoumejte chcete-li si uchovat duševní rovnováhu smile SI

Upravil(a) PetrHl (7. 7. 2008 21:11)

Není tady

#54 7. 7. 2008 21:10

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Mám to stejně jako Pavla. Nepotřebuji manželovi ňuchat v mobilu, ale dost by mě zklamal, kdyby ho z jakýchkoliv!! důvodů přede mnou schovával či kódoval, to bych zase já považovala za jistý projev jeho nedůvěry ke mně. Vlastně by mi tím jasně něco sdělil a to něco lichotivě nevyznívá. (A s tím bych v tom našem partnerství musela něco udělat).
Jestliže jsou partneři spolu u porodu, jestliže jezdí na dovolenou z peněz obou, jestliže se spolu zadluží stavbou baráku až do konce života, jestliže "fůra dalších příkladů", tak nevidím důvod, proč dva partneři, kteří spolu (snad) chtějí zestárnout, by si před sebou měli schovávat takovou obyčejnou technickou věc, jako je mobil; taky nepřepínám programy v TV, když vejde do místnosti big_smile big_smile... To mi připadá, jako by zvednout sluchátko u pevné linky mohl jenom jeden z partnerů smile.
Ono je to s tou důvěrou provázané. Když nemám tajnosti, nemám důvod si schovávat mobil, a jestliže on věří mně, rovněž nemá důvod mi projet tel. hovory nebo zprávy. Asi to beru tak lehce právě proto, že vím, že mého manžela můj mobil nezajímá; staráme se o jiné věci, mobil bereme jen jako pomůcku k životu. Ale kdyby měl potřebu mi nějak tahat mobil z ruky a kontrolovat evidentně, tam už bych viděla něco patologického smile. (Což se netýká zakladatelky vlákna, asi ví, proč to udělala. Ono někdy než jenom něco tušit a být za osla, je lepší se přesvědčit - ovšem pak umět nést následky).

Tercilo godlikegodlikegodlike

Není tady

#55 7. 7. 2008 21:14

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

U nas sa s nim aj spavalo v ruke pod perinou big_smile

Oxi, to musí být trochu nepohodlné. Co když se chceš převalit na druhý bok, to musí asi trochu bolet, když ho má tvá milá stále v ruce pod peřinou lollollol

pardon za ten offtopic

Upravil(a) PetrHl (7. 7. 2008 21:14)

Není tady

#56 7. 7. 2008 21:16

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Neviem ako pohodlne to bolo, ale pokial ho nedrzis tak necitis vibracie pri vypnutom zvuku. A to citit musis, aby si mohol bezat na WC rychle precitat a odpisat svojej laske tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#57 7. 7. 2008 21:18

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Eva36 napsal(a):

Jo, tak to můj BM nejen že spal s mobilem pod polštářem. On ho nosil i na WC s sebou. No a že v panelácích bývá přetopeno, tak měl na sobě obvykle jen slipy a ponožky. Ten mobil nosil - v ponožce! big_smile .... hmmm... proč asi? Asi s tím nějak souviselo, že mně v mém mobilu změnil číslo na jednoho muže na svoje a pak mě zval na rande pod jménem toho muže...a mně to pořád nedocházelo. Že podle sebe soudím tebe.

lollollol tak to je koumák roku lol

Není tady

#58 7. 7. 2008 21:34

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Proč bych to nemohla myslet vážně? Když jí partner řekne, hele, já někoho mám, já se zamiloval, já se stěhuju, já už s tebou nechci být, tak pak je to důvod smutnit, brečet, psát na babinet, zkrátka je tu problém. Pokud její muž normálně spává doma, nemění zvyky, všechno je OK, není důvod řešit, že mu někdo něco napsal a špehovat ho. A jestli někdo někde někoho má a nikomu tím neubližuje, to jest pokud ten pán má v práci sympatickou kolegyni, co s ní chodí na oběd a občas ji sveze domů a žena to neví, je to pro ni lepší a pro něj taky. Ovšem pokud se s tou dotyčnou bude scházet u ní po večerech, vymýšlet si o víkendu neexistující pomoc kamarádovi na baráku, začne ubírat peníze doma...pak je to problém. Mám prostě Petře H takový názor. No.

Není tady

#59 7. 7. 2008 22:18

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Kalupinko, já narážel na to, že se určitě mužeš spolehnout až partner bude mít jiný objekt zájmu, že ti to určitě na férovku řekne. Takových lidí moc není víš?...

Není tady

#60 7. 7. 2008 22:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Vidíš, Kalupi, a já si zrovna myslím, že pokud ten muž férově řekne, být s Tebou nemůžu, potřebuju žít jinak... je to ten lepší případ a nikoliv problém (ale nevím, nevím, jestli procentuálně převažuje nad těmi buridanovými osly - jak správně podotýká Petr) smile.
Souhlasím s tím, že kolegialita v práci nemůže ublížit partnerovi (např. můj muž dávno ví, že jsem taxík big_smile, mám kupodivu dost kolegů neřidičů, a nijak ho to neláme. Já sama ale mám zájem na tom, aby věděl, že žádného z těch kolegů bych denně doma mít nechtěla big_smile) a že naopak to začíná být na levačku, když nastane to, co popisuješ: "Ovšem pokud se s tou dotyčnou bude scházet u ní po večerech, vymýšlet si o víkendu neexistující pomoc kamarádovi na baráku, začne ubírat peníze doma".. to zcela jistě - v podstatě je to nahouby právě u Andrejs na jiném vlákně... - ani se nemusí dívat do mobilu, že... neutral

Není tady

#61 8. 7. 2008 1:07

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

No, když to partner řekne...už je rozhodnutej to skončit. Ale když má žena jen pocit, že se snad někde něco může dít, ale všechno to funguje, jak má, pořád ty misky vah se můžou zvrátit pro stávající vztah a žena se ani pořádně nedozví, že někde něco bylo, je to tak pro ní lepší, myslím...

Není tady

#62 8. 7. 2008 7:02

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Tercila napsal(a):

pomněnka: "No Sel taky si přečetl co neměl a pak z toho byl hooodně dlouho špatnej. "

No, ona je taky otázka, proč v tom mobilu bylo něco, co tam být nemělo, a jestli je to tak správné, že? big_smile wink (Ale to je jen taková otázka řečnická, filozofická...) big_smile
Bez nějakého moralizování a odsudků - fakt - ale je zajímavé, kolik z nás, "hříšníků", se dokáže zlobit na někoho, kdo nám na to přišel, že? wink big_smile Matematicky to stavím tak big_smile, že sice "za druhé"  lézt mi do mobilu nemá, ale "za prvé" především já tam nemám mít něco, co je vůči němu nefér smile big_smile

Tercilo, je úplně jedno, co v mobilu mᚠa co nemáš, páč to co tam najdeš, může být vždycky vykládáno všelijak. I ono nevinné pozvání na kávu může být slabšími jedinci vykládáno jako domluva souloži big_smile Slabší (žárliví, nesebevědomí) jedinci vidí všude ohrožení, ač to nemusí být pravda. Řeknu to takhle, pokud budu mít v mobilu nějaké nevinné věci a partner se tam podívá a vyvodí z toho třeba nevěru a já se o tom nedovím, je mi to celkem jedno, páč je to problém toho, co se podíval. Pokud mě to ale začne ve vztahu ovlivňovat, už je to i můj problém, a to nezaviněný.

Kdybych chtěl být z programu nevěrný, určitě si budu počínat profesionálněji (druhá SIM karta, telefon, email apod). Jen blbec si nechá v mobilu kompromitující věci.

Shrnu to takto.
Je li partner slabší, bude smejčit v mobilu, pravděpodobně i najde něco méně či více kompromitujícího, bude se tím užírat a přenášet svoji nespokojenost na partnera, nebo to na něj hned vybalí a u dělá kravál s následným rozchodem. Když je druhý partner vůl, nechá se načapat. Pokud trošku přemýšlí, nic se nedozvíš (alespoň z mobilu).

Kdo však chce mít doma slabšího jedince nebo blbce? Já ne wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#63 8. 7. 2008 8:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Když je druhý partner vůl, nechá se načapat. Pokud trošku přemýšlí, nic se nedozvíš (alespoň z mobilu).

To jo.... já když jsem měl loni tu přítelkyni, tak ona, přestože byla taky vdaná, po mně chtěla, abych jí každý večer napsal SMS (pokud možno erotickou big_smile ) na dobrou noc big_smile Někdy to bylo docela o hubu, ale nic se naštěstí neprofláklo...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#64 8. 7. 2008 8:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Někdy to bylo docela o hubu, ale nic se naštěstí neprofláklo...
Když tak nutně potřebuješ adrenalin, začni třeba skákat bungee jumping nebo krotit tygry http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png ... furt lepší, než krotit Mikešovou http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png  Tomuhle se říká dráždit kobru bosou nohou...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#65 8. 7. 2008 8:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Mikeši, si fakt hazardér tummenupp Jinak, ty erotické povídky jdou dělat i tak, že jí to pošleš dopoledne s tím, že si to má přečíst na dobrou noc big_smile Jak jednoduché big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#66 8. 7. 2008 9:41

BB
♥♥♥♥♥♥-

No, nevím, kdyby mi můj muž vlezl do mobilu a přečetl si : ahoj beruško, stavím se zítra v 1.  ... od  PnaMD  .... asi by taky dooost trpěl ... a přitom mi poslala kamoška, kterou mám takhle v mobilu  smsku, že se staví na kafčo .....  to by byl děs, zeptat by se nemohl.... co by asi dělal ? 

Ale  kalupinko, s tím sdělením " na férovku"  za to bych teda asi  taky nedala  krk ... kolik  mužů/žen vede paralelně  2 - 3 vztahy s tím, že  nechtějí  sami nic řešit ....? Řekla, bych , že celkem většina. Většinou se to proflákne v momentě , kdy třetí strana ( milenec,milenka) ztratí trpělivost a rozhodne se, že TO bude profláknuto ...   Takových  osobností, které přijdou a sami od sebe ... z očí do očí ... to tomu druhému řeknou ..... takových moc není.....

BB

Není tady

#67 8. 7. 2008 9:50

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Oxi napsal(a):

Tak tomu říkám lááááska rollbig_smile

jaká láska ?
když Oxi píše, že se " s nim spavalo v ruke pod perinou" , tak určitě nemyslí mobil gloria big_smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#68 8. 7. 2008 9:59

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Oxi napsal(a):

jaká láska ?
když Oxi píše, že se " s nim spavalo v ruke pod perinou" , tak určitě nemyslí mobil gloria big_smile

To si pis ze myslim mobil tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#69 8. 7. 2008 10:06

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Jessika napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jaká láska ?

To si pis ze myslim mobil tongue

sry, spletla jsem si te s Ugoušem smile

Není tady

#70 8. 7. 2008 10:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Joj, kluci si jsou podobní... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#71 8. 7. 2008 11:55

Santala
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

Eva36 napsal(a):

Jo, tak to můj BM nejen že spal s mobilem pod polštářem. On ho nosil i na WC s sebou. No a že v panelácích bývá přetopeno, tak měl na sobě obvykle jen slipy a ponožky. Ten mobil nosil - v ponožce! big_smile .... hmmm... proč asi? Asi s tím nějak souviselo, že mně v mém mobilu změnil číslo na jednoho muže na svoje a pak mě zval na rande pod jménem toho muže...a mně to pořád nedocházelo. Že podle sebe soudím tebe.

lollollol tak to je koumák roku lol

Evo, to bylo superkretíno !!! lol lol lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#72 8. 7. 2008 12:18

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Jessika napsal(a):

Joj, kluci si jsou podobní... big_smile big_smile big_smile

lollol Podobni? Neviem, mne jeho fotku nikto neposlal, ani fotku jeho kolegu tongue

Není tady

#73 8. 7. 2008 12:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PetrHl napsal(a):

Kalupinko, já narážel na to, že se určitě mužeš spolehnout až partner bude mít jiný objekt zájmu, že ti to určitě na férovku řekne. Takových lidí moc není víš?...

źudí aj hej, ale mužov som takých stretla málo... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#74 8. 7. 2008 12:48

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Selima dostane na pr... ... mam ten dojem ... a poriadne tongue

Není tady

#75 8. 7. 2008 12:52

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Selima dostane na pr... ... mam ten dojem ... a poriadne tongue

už se zase chvástᚠsmile tongue

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí