18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Axi: "Boe můj. Rozhodovat za partnera (sluhu) co smí mít ve vlastním mobilu a co ne. "
Axi, Ty jsi nějak nepochopil, e právě na základě vnímání partnerského vztahu si o tom, co mít nebo nemít v mobilu, člověk kadopádně rozhoduje sám. A moná e obsah mobilu právě odpovídá i kvalitě vztahu .
Není tady
kalupinka napsal(a):
Ptá se, co teď? Teď si řekni: JEDNOU JSEM SE KOUKLA DO MOBILU A JAK MĚ TO MRZELO. U TO NEUDĚLÁM, NESTÁLO TO ZATO. A ZA TREST SI TO NECHÁM PRO SEBE, I KDYBY MĚ JAZYK SVRBĚL SEBEVÍC. PROTOE O TOHO FAJN CHLAPA, CO MÁM, NECHCI PŘIJÍT. A ve svém vlastním zájmu to dodr. Protoe a s Tebou nebudu chtít být, řekne Ti to jistě sám.
tak na tohle se opravdu můe spolehnout Kalupinko, to jsi nemyslela váně e?
Není tady
Alyssa napsal(a):
Já souhlasím s Tinou a ostatníma. Mobil partnera je tabu. Já kdybych se příteli podívala do mobilu, tak si velice pravděpodobně balím kufry..
jj přesně tak děvčata, mobily, trenky a kapesníky vaich miláčků laskavě nezkoumejte chcete-li si uchovat duevní rovnováhu SI
Upravil(a) PetrHl (7. 7. 2008 21:11)
Není tady
Tercila napsal(a):
Mám to stejně jako Pavla. Nepotřebuji manelovi ňuchat v mobilu, ale dost by mě zklamal, kdyby ho z jakýchkoliv!! důvodů přede mnou schovával či kódoval, to bych zase já povaovala za jistý projev jeho nedůvěry ke mně. Vlastně by mi tím jasně něco sdělil a to něco lichotivě nevyznívá. (A s tím bych v tom naem partnerství musela něco udělat).
Jestlie jsou partneři spolu u porodu, jestlie jezdí na dovolenou z peněz obou, jestlie se spolu zadluí stavbou baráku a do konce ivota, jestlie "fůra dalích příkladů", tak nevidím důvod, proč dva partneři, kteří spolu (snad) chtějí zestárnout, by si před sebou měli schovávat takovou obyčejnou technickou věc, jako je mobil; taky nepřepínám programy v TV, kdy vejde do místnosti ... To mi připadá, jako by zvednout sluchátko u pevné linky mohl jenom jeden z partnerů .
Ono je to s tou důvěrou provázané. Kdy nemám tajnosti, nemám důvod si schovávat mobil, a jestlie on věří mně, rovně nemá důvod mi projet tel. hovory nebo zprávy. Asi to beru tak lehce právě proto, e vím, e mého manela můj mobil nezajímá; staráme se o jiné věci, mobil bereme jen jako pomůcku k ivotu. Ale kdyby měl potřebu mi nějak tahat mobil z ruky a kontrolovat evidentně, tam u bych viděla něco patologického . (Co se netýká zakladatelky vlákna, asi ví, proč to udělala. Ono někdy ne jenom něco tuit a být za osla, je lepí se přesvědčit - ovem pak umět nést následky).
Tercilo
Není tady
Oxi napsal(a):
U nas sa s nim aj spavalo v ruke pod perinou
Oxi, to musí být trochu nepohodlné. Co kdy se chce převalit na druhý bok, to musí asi trochu bolet, kdy ho má tvá milá stále v ruce pod peřinou
pardon za ten
Upravil(a) PetrHl (7. 7. 2008 21:14)
Není tady
Neviem ako pohodlne to bolo, ale pokial ho nedrzis tak necitis vibracie pri vypnutom zvuku. A to citit musis, aby si mohol bezat na WC rychle precitat a odpisat svojej laske
Není tady
Eva36 napsal(a):
Jo, tak to můj BM nejen e spal s mobilem pod poltářem. On ho nosil i na WC s sebou. No a e v panelácích bývá přetopeno, tak měl na sobě obvykle jen slipy a ponoky. Ten mobil nosil - v ponoce! .... hmmm... proč asi? Asi s tím nějak souviselo, e mně v mém mobilu změnil číslo na jednoho mue na svoje a pak mě zval na rande pod jménem toho mue...a mně to pořád nedocházelo. e podle sebe soudím tebe.
tak to je koumák roku
Není tady
Proč bych to nemohla myslet váně? Kdy jí partner řekne, hele, já někoho mám, já se zamiloval, já se stěhuju, já u s tebou nechci být, tak pak je to důvod smutnit, brečet, psát na babinet, zkrátka je tu problém. Pokud její mu normálně spává doma, nemění zvyky, vechno je OK, není důvod řeit, e mu někdo něco napsal a pehovat ho. A jestli někdo někde někoho má a nikomu tím neubliuje, to jest pokud ten pán má v práci sympatickou kolegyni, co s ní chodí na oběd a občas ji sveze domů a ena to neví, je to pro ni lepí a pro něj taky. Ovem pokud se s tou dotyčnou bude scházet u ní po večerech, vymýlet si o víkendu neexistující pomoc kamarádovi na baráku, začne ubírat peníze doma...pak je to problém. Mám prostě Petře H takový názor. No.
Není tady
Kalupinko, já naráel na to, e se určitě mue spolehnout a partner bude mít jiný objekt zájmu, e ti to určitě na férovku řekne. Takových lidí moc není ví?...
Není tady
Vidí, Kalupi, a já si zrovna myslím, e pokud ten mu férově řekne, být s Tebou nemůu, potřebuju ít jinak... je to ten lepí případ a nikoliv problém (ale nevím, nevím, jestli procentuálně převauje nad těmi buridanovými osly - jak správně podotýká Petr) .
Souhlasím s tím, e kolegialita v práci nemůe ublíit partnerovi (např. můj mu dávno ví, e jsem taxík , mám kupodivu dost kolegů neřidičů, a nijak ho to neláme. Já sama ale mám zájem na tom, aby věděl, e ádného z těch kolegů bych denně doma mít nechtěla ) a e naopak to začíná být na levačku, kdy nastane to, co popisuje: "Ovem pokud se s tou dotyčnou bude scházet u ní po večerech, vymýlet si o víkendu neexistující pomoc kamarádovi na baráku, začne ubírat peníze doma".. to zcela jistě - v podstatě je to nahouby právě u Andrejs na jiném vlákně... - ani se nemusí dívat do mobilu, e...
Není tady
No, kdy to partner řekne...u je rozhodnutej to skončit. Ale kdy má ena jen pocit, e se snad někde něco můe dít, ale vechno to funguje, jak má, pořád ty misky vah se můou zvrátit pro stávající vztah a ena se ani pořádně nedozví, e někde něco bylo, je to tak pro ní lepí, myslím...
Není tady
Tercila napsal(a):
pomněnka: "No Sel taky si přečetl co neměl a pak z toho byl hooodně dlouho patnej. "
No, ona je taky otázka, proč v tom mobilu bylo něco, co tam být nemělo, a jestli je to tak správné, e? (Ale to je jen taková otázka řečnická, filozofická...)
Bez nějakého moralizování a odsudků - fakt - ale je zajímavé, kolik z nás, "hříníků", se dokáe zlobit na někoho, kdo nám na to přiel, e? Matematicky to stavím tak , e sice "za druhé" lézt mi do mobilu nemá, ale "za prvé" předevím já tam nemám mít něco, co je vůči němu nefér
Tercilo, je úplně jedno, co v mobilu má a co nemá, páč to co tam najde, můe být vdycky vykládáno velijak. I ono nevinné pozvání na kávu můe být slabími jedinci vykládáno jako domluva souloi Slabí (árliví, nesebevědomí) jedinci vidí vude ohroení, ač to nemusí být pravda. Řeknu to takhle, pokud budu mít v mobilu nějaké nevinné věci a partner se tam podívá a vyvodí z toho třeba nevěru a já se o tom nedovím, je mi to celkem jedno, páč je to problém toho, co se podíval. Pokud mě to ale začne ve vztahu ovlivňovat, u je to i můj problém, a to nezaviněný.
Kdybych chtěl být z programu nevěrný, určitě si budu počínat profesionálněji (druhá SIM karta, telefon, email apod). Jen blbec si nechá v mobilu kompromitující věci.
Shrnu to takto.
Je li partner slabí, bude smejčit v mobilu, pravděpodobně i najde něco méně či více kompromitujícího, bude se tím uírat a přenáet svoji nespokojenost na partnera, nebo to na něj hned vybalí a u dělá kravál s následným rozchodem. Kdy je druhý partner vůl, nechá se načapat. Pokud troku přemýlí, nic se nedozví (alespoň z mobilu).
Kdo vak chce mít doma slabího jedince nebo blbce? Já ne
Není tady
KALIK napsal(a):
Kdy je druhý partner vůl, nechá se načapat. Pokud troku přemýlí, nic se nedozví (alespoň z mobilu).
To jo.... já kdy jsem měl loni tu přítelkyni, tak ona, přestoe byla taky vdaná, po mně chtěla, abych jí kadý večer napsal SMS (pokud mono erotickou ) na dobrou noc Někdy to bylo docela o hubu, ale nic se natěstí neprofláklo...
Není tady
Někdy to bylo docela o hubu, ale nic se natěstí neprofláklo...
Kdy tak nutně potřebuje adrenalin, začni třeba skákat bungee jumping nebo krotit tygry ... furt lepí, ne krotit Mikeovou Tomuhle se říká drádit kobru bosou nohou...
Není tady
Mikei, si fakt hazardér Jinak, ty erotické povídky jdou dělat i tak, e jí to pole dopoledne s tím, e si to má přečíst na dobrou noc Jak jednoduché
Není tady
No, nevím, kdyby mi můj mu vlezl do mobilu a přečetl si : ahoj beruko, stavím se zítra v 1. ... od PnaMD .... asi by taky dooost trpěl ... a přitom mi poslala kamoka, kterou mám takhle v mobilu smsku, e se staví na kafčo ..... to by byl děs, zeptat by se nemohl.... co by asi dělal ?
Ale kalupinko, s tím sdělením " na férovku" za to bych teda asi taky nedala krk ... kolik muů/en vede paralelně 2 - 3 vztahy s tím, e nechtějí sami nic řeit ....? Řekla, bych , e celkem větina. Větinou se to proflákne v momentě , kdy třetí strana ( milenec,milenka) ztratí trpělivost a rozhodne se, e TO bude profláknuto ... Takových osobností, které přijdou a sami od sebe ... z očí do očí ... to tomu druhému řeknou ..... takových moc není.....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Tak tomu říkám lááááska
jaká láska ?
kdy Oxi píe, e se " s nim spavalo v ruke pod perinou" , tak určitě nemyslí mobil
Není tady
Jessika napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Tak tomu říkám lááááska
jaká láska ?
kdy Oxi píe, e se " s nim spavalo v ruke pod perinou" , tak určitě nemyslí mobil
To si pis ze myslim mobil
Není tady
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak tomu říkám lááááskajaká láska ?
kdy Oxi píe, e se " s nim spavalo v ruke pod perinou" , tak určitě nemyslí mobilTo si pis ze myslim mobil
sry, spletla jsem si te s Ugouem
Není tady
Jessika napsal(a):
Joj, kluci si jsou podobní...
Není tady
PetrHl napsal(a):
Eva36 napsal(a):
Jo, tak to můj BM nejen e spal s mobilem pod poltářem. On ho nosil i na WC s sebou. No a e v panelácích bývá přetopeno, tak měl na sobě obvykle jen slipy a ponoky. Ten mobil nosil - v ponoce! .... hmmm... proč asi? Asi s tím nějak souviselo, e mně v mém mobilu změnil číslo na jednoho mue na svoje a pak mě zval na rande pod jménem toho mue...a mně to pořád nedocházelo. e podle sebe soudím tebe.
tak to je koumák roku
Evo, to bylo superkretíno !!!
Není tady
Mike napsal(a):
Jessika napsal(a):
Joj, kluci si jsou podobní...
Podobni? Neviem, mne jeho fotku nikto neposlal, ani fotku jeho kolegu
Není tady
PetrHl napsal(a):
Kalupinko, já naráel na to, e se určitě mue spolehnout a partner bude mít jiný objekt zájmu, e ti to určitě na férovku řekne. Takových lidí moc není ví?...
źudí aj hej, ale muov som takých stretla málo...
Není tady
Selima dostane na pr... ... mam ten dojem ... a poriadne
Není tady
Oxi napsal(a):
Selima dostane na pr... ... mam ten dojem ... a poriadne
u se zase chvástá
Není tady