6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj....
Bohuel se to stalo, nakoukla jsem do přítelovy poty a nala sms od kamarádky, která ho dost důvěrně oslovovala a lákala na společný program. Z textu vylo, e odmítl, ale mě to teď uírá. :-( Co teď?
Není tady
Tak kdy ji odmítl tak je to dobré. Já byt tebou bych to neřeila. Stejně kdy tě bude chtít podvést tak to udělá a ty to neovlivní.
Jen imochodem tě dost lituju někteří tě tady za to, e ses mu hrabala v telefonu ukamenujou. No drím palce at to zvládne. A neře to.
Uieraj sa... cudzie telefóny - aj priatežov- by mali by tabu, hlavne ak potom nevie strávi informácie, ktoré tam nájde a ktoré sú zrejme úplne nevinné. Keď sa potrebuje týra ialrivosou, nech sa páči. Z môjho pohžadu nemá dôvod.
Není tady
Mani,
udělala jsi malou prověrku a přítel obstál.
Já třeba neuznávám to, kdy není důvod někoho prověřovat, tak to nedělat. Ale kdy má podezření (např. ochladnutí v citech, zanedbávání rodiny, neustálé noení telefonu při sobě, co pět minut smska, hovory na balkóně či v jiné místnosti, pozdní příchody a trapné výmluvy...), tak bych to udělala a nečekala někde v koutku s kapesníkem.
Já jsem do toho lelefonu měla nakouknout dřív, ne jsem si s takovým muem pořídila miminko.
Není tady
Mani.. tohle uz fakt nedelej... je to jeho soukroma vec.. telefon... ale uz se stalo... ale kolikrat sms jen blbe vyzni.. a vubec nic neznamena.. a ty se akorat budes uzirat... nevis kdo to je.. proc to pise.. hlavne mu to nerikej... mne kolega z prace ze srandy taky pise cau prde.. a pritom jsme dlouholeti pratele... a takhle to vypada-pro ctenare.... ze kdo vi co... vyprdni se na to.. jestli je mezi vami vse okej.. tak to zkus hodit za hlavu.. a do mobilu uz mu nekoukej.. to se nedela ty ty ty navic on to neprijmul, takze o to spis bud v klidu
Není tady
Uírat by tě mělo spí svědomí z toho, e leze příteli do telefonu. Odmítl, ne, tak o co ti jde. Těko někdo můe někdo někomu zabránit v tom, aby ho někam zval, take on se ničím neprovinil
Není tady
Komu neni rady, tomu neni pomoci. Tvoje uzirani je odmena za strkani tvojeho nosu kam nemas! S tim se holka musis vyporadat sama.
Není tady
Ptá se, co teď? Teď si řekni: JEDNOU JSEM SE KOUKLA DO MOBILU A JAK MĚ TO MRZELO. U TO NEUDĚLÁM, NESTÁLO TO ZATO. A ZA TREST SI TO NECHÁM PRO SEBE, I KDYBY MĚ JAZYK SVRBĚL SEBEVÍC. PROTOE O TOHO FAJN CHLAPA, CO MÁM, NECHCI PŘIJÍT. A ve svém vlastním zájmu to dodr. Protoe a s Tebou nebudu chtít být, řekne Ti to jistě sám.
Není tady
Odmítl - v duchu ho pochval, má super chlapa a nic neříkej - kdyby ses mu pochlubila, můe to brát (a právem) jako tvoje velké provinění. Jinak ale já nepatřím k těm, co striktně odmítají tyhle kontroly. Ve výe popsaných projevech chování bych to klidně udělala.
Není tady
Mani, já nevím, ale proč se hrabe příteli v mobilu? To nedělej, vidí sama, nad čím teď přemýlí. Já jsem do mobilu vlezla BM jednou, při jeho nevěře, o které jsem u věděla. U bych to víckrát neudělala, poznal to a já jsem se cítila trapně, i kdy se měl tak cítit on, e mě podváděl.
Není tady
Salen napsal(a):
Odmítl - v duchu ho pochval, má super chlapa a nic neříkej - kdyby ses mu pochlubila, můe to brát (a právem) jako tvoje velké provinění. Jinak ale já nepatřím k těm, co striktně odmítají tyhle kontroly. Ve výe popsaných projevech chování bych to klidně udělala.
já taky
Není tady
Salen "Jinak ale já nepatřím k těm, co striktně odmítají tyhle kontroly. Ve výe popsaných projevech chování bych to klidně udělala."
Ppavlaa: " já taky "
A to já jsem jednou zkoumala nai pevnou firemní linku, protoe jsem chtěla dojít na kloub nějakým technickým věcem, a zjistila jsem, e nai zaměstnanci volají a esemeskují ostoest . Za nae prachy. Take někdy se ta "kontrola" fakt vyplatí Měla jsem dvě monosti, buď být dál za osla, který nic nezjistí, a nebo jim zatnout tipec . Omlouvám se za
Upravil(a) Tercila (6. 7. 2008 21:53)
Není tady
Mani,vyuij svého poznatku a vyzkouej kámoku,jestli ta její smska fakt jen blbě vyzněla,nebo jestli Ti váně chce chodit do zelí.Vymysli na ni léčku a pozvi ji na rande ,musí to být nějaký rychlý termín,aby mu moc nestačila volat- třeba napi sms z internetu,jakoby to psal tvůj mu,ale nepodepisuj ho tam.pak bych na to rande přila asi já sama a rázně bych s ní utla dosavadní kamarádské vztahy.Přitom ji můe klidně "nakecat" e se poněkud spletla a smsku e poslala vlastně na tvoje číslo.To se toti taky někd stává tyto hloupé přehmaty a kámoka myslím tímto hodně znervézní a ztratí jistotu e totak nebylo a e jen blafuje.
To mě tak napadlo.
No a jinak vědět o muově nevěře a jetě se cítit provinile,to snad NE?To můou jen lidi bez vlastní sebeúcty.Já bych po něm ten mobil mrskla,e by ho vůbec u nesloil a ne se cítit jetě provinle.A co takhle omluva navrh?Tak přesně takhle to i s omlouváním praktikovala manelka mého exmilence,měli jsme ji oba tak max.za kus hadru díky tomuto chování,dnes u s ní neije,sám se odstěhoval a ona ho teď prý chodí odproovat a chce aby se vrátil.
Není tady
Kuty, tady ale o zadne nevere rec napadla. Pokud bude Mani jednat tak jak ty radis, myslim, ze je tam velky potencial ke ztrapneni jeji vlastni osoby.
Není tady
sunyata napsal(a):
Kuty, tady ale o zadne nevere rec napadla. Pokud bude Mani jednat tak jak ty radis, myslim, ze je tam velky potencial ke ztrapneni jeji vlastni osoby.
Myslela jsem tu nevěru od Modroočky.Nemyslím,e by se Mani musela za kadou cenu ztrapnit,jen se to musí dobře promyslet a vymyslet,ale kadopádně u bych zbystřila a vzala si kámoku nenápadně na muku.Teda pokud by mi o ten vztah lo.I kdy mě teď napadá,e jestli by Mani její přítel začal podvádět s kýmkoli, i s mojí kámokou,jetě bych kámoce asi poděkovala,e mi zavčas otevřela oči.
Není tady
Ona tú enskú vôbec nepozná... o akej kamoke to furt trikuje???? Ani Moodročka nenapísala ani ňó o kamoke. Kde si to čítala???
Není tady
Teda Kuty,... takhle sloitě? aby se v tom Mani nezakutala úplně...
Mani, kde jsi? U tě vztek přeel nebo jste to zdárně vyřeili
Není tady
Tak u ji nechte, mrkla se, proč z toho dělat vědu. Ona si to vyřeí.
Není tady
Já souhlasím s Tinou a ostatníma. Mobil partnera je tabu. Já kdybych se příteli podívala do mobilu, tak si velice pravděpodobně balím kufry..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mňa hlavne zaujalo, ako potom nie je schopná strávi to, čo tam nala, hoci v zásade z toho nič zlé ani nemravné nevyplýva... ale semienko pochybností bolo zasiate. A úplne zbytočne, aspoň z môjho pohžadu. Ten chlap sa zachoval na 1 s * a treba to chápa, e preiel skúkou ohňom, podža mňa. A nie týra sa...
Není tady
Alyssa napsal(a):
Já souhlasím s Tinou a ostatníma. Mobil partnera je tabu. Já kdybych se příteli podívala do mobilu, tak si velice pravděpodobně balím kufry..
Nevím, u nás se tohle nikdy neřeilo, jeho mobil, můj mobil ... ne e by jsme si do něj jen tak lezli, ale kdy mu pípla sms, klidně mi řekl, a mu přečtu co kdo chce a co mám odepsat. A kdy on mrkl do mýho, nechávalo mě to v klidu.
Neměl co objevit a jestli ho zajímalo, co si mezi sebou plácáme s ostatníma, tak prosím. Neberu mobil jako přísně soukromou věc, do které prostě nesmí.
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Mňa hlavne zaujalo, ako potom nie je schopná strávi to, čo tam nala, hoci v zásade z toho nič zlé ani nemravné nevyplýva... ale semienko pochybností bolo zasiate. A úplne zbytočne, aspoň z môjho pohžadu. Ten chlap sa zachoval na 1 s * a treba to chápa, e preiel skúkou ohňom, podža mňa. A nie týra sa...
Taky to beru, e obstál a moc nechápu, proč blázní Ale myslím, e ji dojde, e není proč vyilovat
Není tady
Tiina napsal(a):
To má z toho, e nerespektuje cizí soukromí. To uírání si vychutnej, dobře ti tak. Přítě snad nepoleze kam nemá.
Moje slova!
Není tady
proč s těma mobilama vichni tak naděláte
Není tady