Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 7. 2008 13:15

mani
♥------

Přítelův telefon

Ahoj....
Bohužel se to stalo, nakoukla jsem do přítelovy pošty a našla sms od kamarádky, která ho dost důvěrně oslovovala  a lákala na společný program. Z textu vyšlo, že odmítl, ale mě to teď užírá. :-( Co teď?

Není tady

#2 6. 7. 2008 13:24

Maya.82
Host

Re: Přítelův telefon

Tak když ji odmítl tak je to dobré. Já byt tebou bych to neřešila. Stejně když tě bude chtít podvést tak to udělá a ty to neovlivníš.
Jen imochodem tě dost lituju někteří tě tady za to, že ses mu hrabala v telefonu ukamenujou. No držím palce at to zvládneš. A neřeš to.

#3 6. 7. 2008 13:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Užieraj sa... cudzie telefóny - aj priatežov- by mali by tabu, hlavne ak potom nevieš strávi informácie, ktoré tam nájdeš a ktoré sú zrejme úplne nevinné. Keď sa potrebuješ týra žialrivosou, nech sa páči. Z môjho pohžadu nemᚠdôvod.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 6. 7. 2008 13:50

Sněženka30
♥♥-----

Mani,
udělala jsi malou prověrku a přítel obstál.
Já třeba neuznávám to, když není důvod někoho prověřovat, tak to nedělat. Ale když mᚠpodezření (např. ochladnutí v citech, zanedbávání rodiny, neustálé nošení telefonu při sobě, co pět minut smska, hovory na balkóně či v jiné místnosti, pozdní příchody a trapné výmluvy...), tak bych to udělala a nečekala někde v koutku s kapesníkem.
Já jsem do toho lelefonu měla nakouknout dřív, než jsem si s takovým mužem pořídila miminko.

Není tady

#5 6. 7. 2008 16:39

Lenka77
♥♥♥♥♥♥♥

Mani.. tohle uz fakt nedelej... je to jeho soukroma vec.. telefon... ale uz se stalo... ale kolikrat sms jen blbe vyzni.. a vubec nic neznamena.. a ty se akorat budes uzirat... nevis kdo to je.. proc to pise.. hlavne mu to nerikej... mne kolega z prace ze srandy taky pise cau prde.. a pritom jsme dlouholeti pratele...  a takhle to vypada-pro ctenare.... ze kdo vi co...lol vyprdni se na to.. jestli je mezi vami vse okej.. tak to zkus hodit za hlavu.. a do mobilu uz mu nekoukej..  to se nedela ty ty ty lol navic on to neprijmul, takze o to spis bud v klidu

http://global.thebump.com/tickers/tt18dd58.aspx

Není tady

#6 6. 7. 2008 17:24

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Užírat by tě mělo spíš svědomí z toho, že lezeš příteli do telefonu.  Odmítl, ne, tak o co ti jde. Těžko někdo může někdo někomu zabránit v tom, aby ho někam zval, takže on se ničím neprovinil

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#7 6. 7. 2008 18:34

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Komu neni rady,  roll tomu neni pomoci. Tvoje uzirani je odmena za strkani tvojeho nosu kam nemas! S tim se holka musis vyporadat sama.

Není tady

#8 6. 7. 2008 18:50

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Ptᚠse, co teď? Teď si řekni: JEDNOU JSEM SE KOUKLA DO MOBILU A JAK MĚ TO MRZELO. UŽ TO NEUDĚLÁM, NESTÁLO TO ZATO. A ZA TREST SI TO NECHÁM PRO SEBE, I KDYBY MĚ JAZYK SVRBĚL SEBEVÍC. PROTOŽE O TOHO FAJN CHLAPA, CO MÁM, NECHCI PŘIJÍT. A ve svém vlastním zájmu to dodrž. Protože až s Tebou nebudu chtít být, řekne Ti to jistě sám.

Není tady

#9 6. 7. 2008 19:28

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Odmítl - v duchu ho pochval, mᚠsuper chlapa a nic neříkej - kdyby ses mu pochlubila, může to brát (a právem) jako tvoje velké provinění. Jinak ale já nepatřím k těm, co striktně odmítají tyhle kontroly. Ve výše popsaných projevech chování bych to klidně udělala.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#10 6. 7. 2008 19:43

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mani, já nevím, ale proč se hrabeš příteli v mobilu? To nedělej, vidíš sama, nad čím teď přemýšlíš. Já jsem do mobilu vlezla BM jednou, při jeho nevěře, o které jsem už věděla. Už bych to víckrát neudělala, poznal to a já jsem se cítila trapně, i když se měl tak cítit on, že mě podváděl.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#11 6. 7. 2008 21:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Salen napsal(a):

Odmítl - v duchu ho pochval, mᚠsuper chlapa a nic neříkej - kdyby ses mu pochlubila, může to brát (a právem) jako tvoje velké provinění. Jinak ale já nepatřím k těm, co striktně odmítají tyhle kontroly. Ve výše popsaných projevech chování bych to klidně udělala.

stolt já taky

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#12 6. 7. 2008 21:52

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Salen "Jinak ale já nepatřím k těm, co striktně odmítají tyhle kontroly. Ve výše popsaných projevech chování bych to klidně udělala."
Ppavlaa: "stolt já taky "

A to já jsem jednou zkoumala naši pevnou firemní linku, protože jsem chtěla dojít na kloub nějakým technickým věcem, a zjistila jsem, že naši zaměstnanci volají a esemeskují ostošest big_smile. Za naše prachy. Takže někdy se ta "kontrola" fakt vyplatí big_smile wink Měla jsem dvě možnosti, buď být dál za osla, který nic nezjistí, a nebo jim zatnout tipec big_smile. Omlouvám se za offtopic big_smile

Upravil(a) Tercila (6. 7. 2008 21:53)

Není tady

#13 6. 7. 2008 22:55

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Mani,využij svého poznatku a vyzkoušej kámošku,jestli ta její smska fakt jen blbě vyzněla,nebo jestli Ti vážně chce chodit do zelí.Vymysli na ni léčku a pozvi ji na rande ,musí to být nějaký rychlý termín,aby mu moc nestačila volat- třeba napiš sms z internetu,jakoby to psal tvůj muž,ale nepodepisuj ho tam.pak bych na to rande přišla asi já sama a rázně bych s ní utla dosavadní kamarádské vztahy.Přitom ji můžeš klidně "nakecat" že se poněkud spletla a smsku že poslala vlastně na tvoje číslo.To se totiž taky někd stává tyto hloupé přehmaty a kámoška myslím tímto hodně znervézní a ztratí jistotu že totak nebylo a že jen blafuješ.
To mě tak napadlo.
No a jinak vědět o mužově nevěře a ještě se cítit provinile,to snad NE?To můžou jen lidi bez vlastní sebeúcty.Já bych po něm ten mobil mrskla,že by ho vůbec už nesložil a ne se cítit ještě provinle.A co takhle omluva navrh?Tak přesně takhle to i s omlouváním praktikovala manželka mého exmilence,měli jsme ji oba tak max.za kus hadru díky tomuto chování,dnes už s ní nežije,sám se odstěhoval a ona ho teď prý chodí odprošovat a chce aby se vrátil.

Není tady

#14 6. 7. 2008 23:33

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Kuty, tady ale o zadne nevere rec napadla. Pokud bude Mani jednat tak jak ty radis, myslim, ze je tam velky potencial ke ztrapneni jeji vlastni osoby.

Není tady

#15 6. 7. 2008 23:58

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

sunyata napsal(a):

Kuty, tady ale o zadne nevere rec napadla. Pokud bude Mani jednat tak jak ty radis, myslim, ze je tam velky potencial ke ztrapneni jeji vlastni osoby.

Myslela jsem tu nevěru od Modroočky.Nemyslím,že by se Mani musela za každou cenu ztrapnit,jen se to musí dobře promyslet a vymyslet,ale každopádně už bych zbystřila a vzala si kámošku nenápadně na mušku.Teda pokud by mi o ten vztah šlo.I když mě teď napadá,že jestli by Mani její přítel začal podvádět s kýmkoli, i s mojí kámoškou,ještě bych kámošce asi poděkovala,že mi zavčas otevřela oči.

Není tady

#16 7. 7. 2008 13:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

va Ona tú ženskú vôbec nepozná... o akej kamoške to furt štrikuješ???? Ani Moodročka nenapísala ani ňó o kamoške. Kde si to čítala??? yikes

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#17 7. 7. 2008 13:26

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Teda Kuty,... takhle složitě? aby se v tom Mani nezakutala úplně...

Mani, kde jsi? Už tě vztek přešel nebo jste to zdárně vyřešili smile wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#18 7. 7. 2008 16:15

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

To mᚠz toho, že nerespektuješ cizí soukromí. To užírání si vychutnej, dobře ti tak. Příště snad nepolezeš kam nemáš.

Není tady

#19 7. 7. 2008 16:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tak už ji nechte, mrkla se, proč z toho dělat vědu. Ona si to vyřeší.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#20 7. 7. 2008 17:38

Alyssa
♥♥♥♥---

Já souhlasím s Tinou a ostatníma. Mobil partnera je tabu. Já kdybych se příteli podívala do mobilu, tak si velice pravděpodobně balím kufry..

Není tady

#21 7. 7. 2008 18:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Mňa hlavne zaujalo, ako potom nie je schopná strávi to, čo tam našla, hoci v zásade z toho nič zlé ani nemravné nevyplýva... ale semienko pochybností bolo zasiate. A úplne zbytočne, aspoň z môjho pohžadu. Ten chlap sa zachoval na 1 s * a treba to chápa, že prešiel skúškou ohňom, podža mňa. A nie týra sa...

Brita

Není tady

#22 7. 7. 2008 18:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Alyssa napsal(a):

Já souhlasím s Tinou a ostatníma. Mobil partnera je tabu. Já kdybych se příteli podívala do mobilu, tak si velice pravděpodobně balím kufry..

Nevím, u nás se tohle nikdy neřešilo, jeho mobil, můj mobil ... ne že by jsme si do něj jen tak lezli, ale když mu pípla sms, klidně mi řekl, a mu přečtu co kdo chce a co mám odepsat. A když on mrkl do mýho, nechávalo mě to v klidu.
Neměl co objevit a jestli ho zajímalo, co si mezi sebou plácáme s ostatníma, tak prosím. Neberu mobil jako přísně soukromou věc, do které prostě nesmí.

Není tady

#23 7. 7. 2008 18:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Mňa hlavne zaujalo, ako potom nie je schopná strávi to, čo tam našla, hoci v zásade z toho nič zlé ani nemravné nevyplýva... ale semienko pochybností bolo zasiate. A úplne zbytočne, aspoň z môjho pohžadu. Ten chlap sa zachoval na 1 s * a treba to chápa, že prešiel skúškou ohňom, podža mňa. A nie týra sa...

Taky to beru, že obstál a moc nechápu, proč blázní roll Ale myslím, že ji dojde, že není proč vyšilovat stolt

Není tady

#24 7. 7. 2008 18:27

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Tiina napsal(a):

To mᚠz toho, že nerespektuješ cizí soukromí. To užírání si vychutnej, dobře ti tak. Příště snad nepolezeš kam nemáš.

Moje slova!

Není tady

#25 7. 7. 2008 18:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

va proč s těma mobilama všichni tak naděláte va

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí