29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bubli napsala jsi to úplně výstižně.
Jsem magor.!!!!!!!!!
Pán Buh to nejspíš tak chtěl aby se David narodil dříve, aby mne naučil trpělivodti, jelikož já trpělivá naprosto neumím být.Já když něco chci tak HNED.A v tom je ten problém Na Vysoké škole všechno záleželo podle toho jak jsem zamakala....tak jsem makala a měla státnice s vyznamenáním.To samé potom v práci....zamakala jsem a dali mi zodpovědnou práci....no a teď najednou zjišťuju že mám miminko a to je osobnost a já ji neovlivním....no pro mne hrůza pro jiného možná normální věc
Prostě mi to bude trvat delší dobu než si na to zvyknu......samozřejmě vím že mu musím dát čas....má přece své tempo svou osobnost, svůj rozum.....to všechno vím ale přece jen za pár dní zas něco takového plácnu a budu se ptát jestli už to ostatní dělají a jak to dělají....PROSTĚ MI TO NEDÁ MOJE POVAHA
Není tady
Bubble,
na tuhle jsem koulala a je tady i v akci tuším, ale ona je 60cm a to je moc, já mám 54 a už tak to bude dost, oproti 40 co jsem měla před tím... nechtěla jsem zase horní plnění, pak se mi tam dávali kluci blbě po koupání
Tady je třeba obchod a mají pračky levný, jsou třeba z předváděček, trochu škrábnutý, známá z tama má místo 17tis za 9tis. jenže c když ta prodejna tady bude ještě rok, co pak s reklamací že... tak jsem vybrala tuhle a uvidíme patří to prej k whirpulu,nebo jak se to píše,tak snad bude ok...
přivezeou jí zítra,tak se už těším, mám tady prádla jak nevím kde, ještě ložní jsem v neděli dávala čistý , to jsem 3 pračky vyprala, tu 4 jsem musela zastavit, rachotilo to jak nevím kde, takže to musím vyprat znova a další 2 mě tam čekali ...
Není tady
Andulko,
já věřím, že se vše děje z nějakého důvodu, že nic není jen tak.... děti jsou tu,aby nás učily. všechno co se nám děje je proto, aby jsme si uvědomili nějaký věci, posunulo nás to dál,nebo nějakým jiným směrem,někdy jsou to ae věci,který by se dít neměly
Není tady
NOVI TO JSI NAPSALA MOOOC PĚKNĚ
NAPROSTO S TEBOU SOUHLASÍM
Jinak já mám taky tu Bosh pračku ale trochu starší tip a jsem max spokojená
žehličku mám asi 3měsíce starou juknu na tip a napíšu ti
Není tady
Mám tady tu GC 4430
Je naprosto dokonalá....skoro žehlí sama
Stála mne sice 2200kč ale vážně stojí za to
Měla jsem asi 6let starou Etu a to jsem se při žehlení namakala....teď mám plenu vyžehlenou za pár sekund
Není tady
eta se mi právě po....
na tuhle jsem koukala, ale tady se asi sehnat nedá, jen na netu a já nemůžu čekat, vypadá super, jsemzvědavá s čím manžílek dojde.... ale horší mi určo nepřinese, teda doufám
šetřit prej na žehličce nechce..
holky kde žehlíte? měla jsem prkno a letělo, bylo na prd, se mi ty nožičky normálně ohnuly jenže na stole se žehlit nedá, takže bych potřebovala jiný,ale opravdu kvalitní, jenže nevím jaký
chtěla jsem původně kondenzační sušičku,ale máme místo toho tandem, takže možná až prodám za rok tandem,tak pak bude sušička ...
Není tady
andulka napsal(a):
Zjišťuju že už vás znááááám
Novi řeší chlapa
Verča váhu
Petra Dominika
Akar blbne na zahrádce
Meryb řeší snad všechno
Suma vždycky nestíhá a někde zakopne
Rusty už dořešila kojo a bravurně odpoví na téma UV
atd atd
ha a teď jsem tě dostala,protože momentálně řešim Kubu
Není tady
No já žehlím na normálním prkně z Hypernovi
Ta žehlička co máme stojí normálně všude přes 3000kč ale manža jí koupil na internetu za těch 2200kč
Ty rozdíly v cenách jsou neuvěřitelné
Jo a Davidkovi jsem teď koupila knížku do postýlky a všude u nás v obchodě stojí 699kč a já ji na netu novou koupila za 345kč i s poštovným
Není tady
Domča nebo Kuba to je jedno
Není tady
andulka napsal(a):
dítě jako dítě
Není tady
Petruša napsal(a):
andulka napsal(a):
dítě jako dítě
Není tady
tady tuhle tu
Není tady
chtěla jsem udělat novej domeček, ale to moje dítě zase tak dlouhjo spalo (půl hodiny), že jsem to nestihla Teď baští a píšu jednou rukou, tak to bude Novi asi na tobě
Není tady
Taf toys u nás v obchodě v Daře za ní chtějí 699kč bláááázni
Mám ji z MMB úplně novou za 345kachlí
Není tady
taky zrovna kojím a píšu jedním prstem
Peti ahoooooj
Není tady
Baf.
Lekli jste se ???
Utahala jsem děcko čtením říkadel,tak vás jdu pozdravit.
Mám stejnou žehličku jak Andul.Bohužel teda sama nežehlí (podle té kopy co tu mám a na kterou se právě chystám),ale je super,doporučuju.mám ji přes rok a furt žehlí jak divá.Tedy s mou asistencí.Prajdu mám AEG už asi 8 let a zatím funguje.Předtím jsem měla Whirpool a ta teda moc dlouho nevydržela .
Akar užij si dovču.Už se tam taky hrozně těšííím.
Nic,musím jít na tu kupu prádla ....
papa
Upravil(a) heri1 (22. 7. 2008 12:13)
Není tady
tak Novia utekla, tak se pokusim při odbíhání k postýlce udělat ten novej domeček
Není tady
Ahojkyyyy,Heríku, Filda nechce být v kočáru??? Ten můj když nespí, tak taky ne, ale když spí, je v něj zlatej-))), nosit ho nebudu-)
Já malýmu zpívám často a on začal už zpívat taky, je to srandovní...ručičky si pořád taky cucá, spíš jen levou a snaží se dávat do pusy hračky, ale vůbec mu to nejde, jen otevírá pusinku a přitahuje si je, nejde mu to, tak se rozčiluje-))) je kouzelnej...taky se snaží přitahovat do sedu a tak, tak to máme všechnys pěkný lumpíky...jen at se rozvíjej....mo
Andulko, dík za psychoanalýzu-), já se teda polepšim....slibuju....za takový profil mi to nestojí-)))))))))))))))))))))
hezký den.
Není tady