|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
andulka napsal(a):
Zjišťuju že už vás znááááám
Novi řeší chlapa
Verča váhu
Petra Dominika
Akar blbne na zahrádce
Meryb řeší snad všechno
Suma vždycky nestíhá a někde zakopne
Rusty už dořešila kojo a bravurně odpoví na téma UV
atd atd
ANDULKO, to je super, ale chybí mi tu HERI!!!
Není tady
Ahoj holky, tak já mám za sebou děsnou noc - ve 22h jsme Matýska uložili, usnul, ale ve 24h byl vzhůru. Tak jsem ho nakojila a položila do postýlky - řev - nepomohl dudlík, nic, tak jsem ho znovu uspávala v náručí a chodila s ním po bytě - usnul, dala jsem ho do postýlky, spal, ale za 10 min. řev - a takle to šlo až do 4 do rána. Nepomohlo ani to, že jsem si ho vzala do postele. Nakonec jsem ho ve 4 ráno uspala tím, že jsem s ním jezdila v kočáře po bytě. No jenže v 6 ráno byl vzhůru zase 
Holky taky máte někdy pocit, že to nikdy neskončí a že nejlepší by bylo skočit z mostu?
Jinak nás dnes ve 14h poprvé čeká ta Vojtovka... tak jsem zvědavá co nám řekne rehabilitační a taky se bojím jak to Matýsek bude zvládat a hlavně jak to budu zvládat já.

Není tady
Holky, jak má Sebi pořád trochu žloutenku, tak mi včera jedna paní říkala, že ji to řekli v nemocnici (její syn měl žloutenku skoro 6 měsíců), že je to proto, že má jinou krevní skupinu než matka a musí se s tím porvat. Myslíte, že je to možné? Šimi má stejnou krevní skupinu jako já a je fakt, že žloutenku neměl.
Není tady
ALUSKO, tak to je moc líto. Snad se to spraví. Ach jo, já vím, je to na palici... Tak to dospáváš přes den?
Není tady
Hezké dopoledne holky, tak se po třech dnech zase hlásím do služby na babinetu..
Snažila jsem se dočítat, ale je vidět, že se nám vrátila Verunka...ahoj....jsem ráda že jste si dovču užili....
Sumi, Alusko, tak takové neprospané noci jsem měla u Adélky...je mi líto, že se moc nevyspinkáte....člověk se pak cítí jako zbitý pes...
Sumi, s tou žloutenkou jsem už psala, že jsem u Adélky byla taky na několika kontrolách až do půl roku...je to dáno RH faktorem krve, pokud má matka negativní a mimi pozitivní, tak většinou je žloutenka silnější...teď s Bětuškou je to lepší, myslím že už je docela odžlutěná...taky byla pod modrým světlem... s Adélkou jsem byla po porodu doma po 8 dnech jak s Bětkou, ale pak jsem musela zpět na dětské oddělení...byla vedená jako rizikový novorozenec
Moc se omlouvám, že moc nepisinkuju, ale jsme venku skoro pořád...včera taky od jedné do osmi...a večer než to tady dám do pořádku, tak stihnu přečíst pár příspěvků a to je vše...ale slibuju, že na podzim a v zimě se tady budu ukazovat častěji...
Upravil(a) bubble (22. 7. 2008 9:52)
Není tady
Tak jsem dočetla - teda vy jste toho nakecaly 
Rustynko, gratuluji k očičkům - že nebudou Patričkovi nic dělat 
Sumo, koukám taky děsná noc. Já přes den nedospávám, protože Máťa nespí moc ani přes den - tak hoďku, max dvě a to se snažím alespoň trochu poklidit, případně si udělat oběd.
Heri, taky bysme chtěli být s manžou časem vlastními pány - chceme rozjet penzion - ranč
Veru, krásný fotky!
Novi, ten hazlpapir- to by bylo něco 

Není tady
Alusko na Vojtění si zvykneš 
Já to nakonec přijala jako nutné zlo. Ačkoli vím že to zlo není a že nám to pomáhá.Vy máte pokud vím tu Hypertonii slabou takže budete cvičit jen chvíly.
Ado David si zase strká většinou do pusy jen pravou a je šikovnější na ohmatávání hraček levou. Asi bude levák.
Není tady
Andulko, já vím, já mám jenom strach, aby si Matýsek nemyslel, že ho nemám ráda, když ho nutím dělat to co je mu nepříjemné.
Hlavně jsem zvědavá co nám řekne ta rehabka, protože pediatrička z jedné minuty usoudila, že hypertonie a asymetrie přetrvává. Máťa má totiž když je nahatý a je mu chladno sevřený pěstičky, jinak je má krásně uvolněný. A asymetrii taky nevím z čeho usoudila - hlavičku dává na obě strany, když pase koníky tak přepadává taky na obě strany... tak já nevím....

Není tady

Hezké ránko....
tak v neděli se nám posrala pračka a dneska žehlička, jsem zvědavá co přijde ještě na řadu
snad né lednička, jelikož úspory se tenčí a já chci skříňku di koupelky na míru a do ložnice taky a lednička je přece jen výdaj velkej, na druhou stranu bych si koupila zase větší 
Alusko,
já mám potřebu skákat denně z mostu, na to si časem zvykneš
jo do tabulky, Heri řeší šátky 
opět - chlap mě neskutečně sere
bude doma do 11, asi mě trefí 
Není tady

ahoj holky, no je fakt znat, ze je Verunka zpet, jsem rano pekne docitala
no a vim z toho zase kulovy
Veru - moc hezke fotky i slohovka z dovolene
Alusko, Sumo jsme na tom podobne, dneska byla naprosto silena noc. Mala usla az pred jedenactou (normalne usne mezi 8-9) a pak se vzbudila o pul jedne, znovu ve dve a rvala az do pul ctvrte, fakt sila, pak usla a uz ani nevim, jen vim, ze jsem jeste 2x kojila, nez jsem v osm vylezla a radeji se uz nesnazila ani zabrat. Se z ni fakt picnu, budila se revem a strasne se kroutila, vzdy byla na boku prohnuta jak luk. Nejhorsi je, ze jsme ted dorazili na Slovensko a jsme v bytovce, tak nas sousedi asi milujou.
Oko-ruka: mala si ruce prohlizi a s prohlizenim hracek je to asi jak u Filipka - chvilku na to koukne a sup se vsim do pusy 
Ja jsem za Manduku vdecna, hlavne, kdyz litam po uradech, na postu a kdykoliv musim rychle nekam vybehnout (i na nakup). Nez bych tahala kocar z auta, tak jsem kolikrat radsi, kdyz ji dam do nositka. Jednou jsem i za chodu kojila 
Andulko hezky souhrn - mas nas prokouknute 
no nic holky, jsme s pritelem oba KO, ale jdem na vzduch, asi to vezmem na Strbske pleso (nebo tak neco) - je tu sice chladno, ale sviti slunicko
tak pa, vecer vas doctu

Není tady
Ahoj Novi a už máš vybranou pračku? My máme skoro 4 měsíce novou na 7 kg prádla bosch a nemůžu si ji vynachválit...jsem s ní moc spokojená...fakt tam vleze hromada prádla...no až na to žehlení....jo a žehlička mě taky zlobila, ale manžel ji opravil, tak jsem ráda, protože ještě žehlí dobře...no snad se ti do třetice ještě něco nepokazí....
Není tady
No Ali on ty pěstičky nejspíš ještě zavře. David je měl taky nejprve otevřené a pak je zavřel....teď už je má zase otevřené.
Jo a asymetrie je právě to že při koníkách přepadá. To má miminko slabé svalíky...cvičením to posílí a bude OK
No a lepší cvičit teď než v roce kdy by kulhal nebo buh ví co 
Není tady
Akar, ahoj, užijte si to....já byla v Tatrách to mi bylo 12 a dodnes mám odtud hezké vzpomínky...bylo tam nádherně, hory, sníh v létě, kamzíci...a nosiči s maxi krosnama....
Není tady
Holky David si tam strká ty prsty tak hluboko že se dáví a pak zvrací....no není to trouba 
Hračky sem tam olízne ale nebaví ho to.Jinak po nich dokážě sahat i tak že se za něma přetočí na bok. Na bříško mu musím pomoct a to je úplně mimo
Nechává pod sebou ruku....sice jí sám asi po 10ti sekundách vytáhne ale nevím nevím tak by to asi nemělo vypadat 
Není tady
Akar tak to tam prošmejdi a pak mi dáš tipy na výlety 
Není tady
Holky tak zjišťuju že tu jsou samí rychlíci....Filda s Amálkou jsou borci když už mají v zorném poly ručičky!!!!To mají děti až po 4tém měsíci
Ach jo nejspíš budeme vážně pomalejší "Lenoši" po tátovi
Po mě to určo nemá.
Není tady

Bubble,
jj pračku jo, nakonec tuhle, hlvně kvůli té náplni, mít víc místa, beru větší na těch 7kg prádla
no tak snad bude ok
http://www.kasa.cz/bila-technika/koupit … a-1246-d7/
a jakou žehličku? já v tom tápu 
Není tady

Andulko,
však počkej, něco třeba děláte pomalej, pak budete něco dělat rychleji
každé dítko je lepší v něčem jiným 
Není tady
pěkná pračka 
Není tady
Andulko, nechtěj po Davídkovi, aby dělal vše přímo ukázkově, zbytečně tím stresuješ sebe i malého...podle mě je to velký šikulka, když to takto krásně zvládá...cvičit samozřejmě jo, ale nechte si krásné chvilky pro sebe, kdy ho nebudeš pořád jen kontrolovat...ať máš na jeho miminkovské období hezké vzpomínky...nechci tě tím nijak naštvat, vím že pro malého děláš první poslední...jen mi přijde, že každý jeho pohyb moc pozoruješ...promiň že to tak na plno píšu, opravdu to nemyslím ve zlém...já si to teď prostě vychutnávám, koukám na malou, jak se snaží v sedátku bouchnout do hraček a když se jí to povede, tak má z toho nesmírnou radost a já taky...a prostě neřeším to jestli to dělá dobře či špatně....vím, že Davídek musí být víc sledovaný, ale nech mu i trochu té "svobody"...tak a teď mě budeš nesnášet...
jo a máš moc hezké fotečky, moc vám to na nich sluší....
Není tady

já se připojuji k Bubble, ale taky vím, že by to z nás dělala každá, ono se to jinak nedá... prostě to člověku nedá....
kor,když je to první dítko, to jsem taky všechno řešila, u Tobiho taky, to možná víc, to bylo více info, měli jsem pc a net
a teď zase pro změnu neřeším nic
ale asi to taky tou vvv Damiho
Není tady
Novi já mám tuto
http://www.nakupunas.cz/pracka-bosch-wae-28461/
žehličku ti moc neporadím, tu jsem ještě nehledala...pračky jsem prolezla mnoho příspěvků, diskuzí, srovnávaček, poraden...a tato mi vyšla jako vítěz pro naši rodinu...má dobré "střeva" a těch 7 kg je skvělých...jenže je větší o 4 cm než co jsi si vybrala ty, takže kvůli místu tě chápu...a taky je dražší...tak snad jsi dobře vybrala, vypadá dobře
Není tady

tak jsem manžu poslala pro nějakou žehličku, ať mu poradí, včera nám dobře radila jedna prodavačka, akorát jsme pračku pak vzali jinde,tak snad se nebude zlobit
ale holt vyhrála větší náplň bubnu, pro ty naše 4 prasátka 
Tobi usnul, manža šel nakoupit oběd k ťamanům, dneska nevařím
Odpoledne na jdu na kosmetiku, paní dělá typologii pleti , čištění atd. za 200,- je to tak na hodinu,tak si jdu odpočinout 
Není tady
jo Novi, asi máš pravdu, že to první dítko člověk víc hlídá....i když já jsem celkově pohodář....
Není tady