|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
VERUN KOČÁREK MÁM 
Není tady
Však jsem brzo po tomhle utekla.Šla jsem dělat kosmetiku do Yves Rocher a od tama jsem utekla do farm.fy.A od tama jsem utekla na MD
a už nikdy nebudu pod nikým pracovat.Chci být svým pánem 
Není tady
evahos napsal(a):
ahoj, koukám že to tady žije...tak bych se jenom chtěla zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s takovým přebalovacím pultem s integrovanou vaničkou..díky a omlovám se že vstupuji do diskuze mimo mísu.
Taky nemám,neporadím .....
Není tady
JAKO ŽE BUDEŠ RODIT DĚTI NA ZAKÁZKU?
Není tady
tak nic, díky za snahu 
Není tady
EVAJS TAKY NEMÁM NEPORADÍM
Není tady
evahos napsal(a):
ahoj, koukám že to tady žije...tak bych se jenom chtěla zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s takovým přebalovacím pultem s integrovanou vaničkou..díky a omlovám se že vstupuji do diskuze mimo mísu.
jestli myslíš vyndavatelnou z toho pultu tak já zkušenost mám.. a jsou jenom skvělé:-)) určitě můžu 100% doporučit
Není tady
No právě já nevík kdy bych ho do šátku jako dávala....
Mám ho v kočárku, tak když se nudí zavěsím hračky a on si hraje....je moooc hodný a když řve tak to už poznám že se nudí (většinou jsem v hospodě) tak ho dám naklín a čumákuje po okolí
Není tady
sedět na klíně néééé on je v polosedu SAMOZŘEJMĚ 
Není tady

Heri,
díky, takže už vím,kde když tak koupit a teda tu limitovanou edici 
a nad čím uvažuješ???
Já si asi otevřu privát
to je tak jedinný, kde si určím pracovní dobu sama a kde by mě možná i vzali 
dělám si srandu, tohle bych nedělala nikdy ani za nic 
Není tady
NO BUDE RODIT DĚTI 
Není tady
NOVI ty by jsi taky mohla dělat ty děti .....to by ti šlo 
Holku by jsi si nechala a dalšího kluka prodala 
Není tady
Tak to Filip chce čumákovat furt.Zvědavec 
Veru já taky nejsem nijak kreativní,ale nehodlám makat na kdejakýho vola
.
No ještě přesně nevím,mám na to tři roky
.
Není tady
Heri jak to má Filís s těma hračkama?
Už dělá to OKO-Ruka?
Není tady
Verunka napsal(a):
evahos napsal(a):
jestli myslíš vyndavatelnou z toho pultu tak já zkušenost mám.. a jsou jenom skvělé:-)) určitě můžu 100% doporučit
jak myslíš vyndavatelnou ? já mám na mysli takovou tu vaničku osazenou na nebo v pultu s příklopným přebalovacím pultem
Není tady
Heri nějak jsi přehlédla to rození dětí 
Jo a neodpověděla jsi mi na ty hračky....ach jo.....asi ti napíšu dopis
Není tady
andulka napsal(a):
NO BUDE RODIT DĚTI
Tak na to už jsem dost stará větev
.Ale jedno bych ještě snesla,ale nevím,zda by to sneslo i moje tělo.Holky mě hrozně bolí klouby.Jsem jak 100letá babka.Ráno nemůžu vstát z postele,kolena mám úplně v pr****
.Myslíte,že to po koju přejde?
Není tady

evahos,
hoď někde z netu fotku a hned budete doma 
Andulko,
jsi vtipálek
já až za 10 let, te´d bych do dalšího těhu nešla ani za nic, myslím, že mé tělo si potřebuje odpočinout po tom všem a navíc potřebuju pak po koju hodně shodit....
máme známýho , terej dělá redukční diety apd. tak mi to manžel dneska domluvil, šli jsme okolo 
Není tady
Andulko oko ruka je,že uvidí hračku a šáhne na ni?To jsem ti odpovídala.Chytá cíleně hračku nejdřív jedno,pak přidá druhou a šup s tím do pusy.
Není tady
No to jsem před 2ma měsícema taky řešila....bolely mne kyčle, kotníky a kolena.Beru Colafit a je to OK
Není tady
Jo taky se láduju Colafitem.Dřív mi pomáhal.Jím ho týden,je to ještě brzo,tak snad zabere.
Není tady