29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
tak už jsme bohužel doma. Venku prší... Šimi zůstal u babičky na chalupě a já za nimi pojedu asi ve středu...
Bohužel vás nedočtu, protože jsem strašně unavená, tak musím jít spát...
Ale užili jsme si i závěr, počasí bylo super - teplo, sluníčko a jednou nám trochu sprchlo, ale to jsme byli v Oceániu, tak nám to nevadilo...
Gouda - je strašně příjemné město pro žití, po tom se mi bude stýskat... přesto, že je známé svým sýrem, nejsou tu žádné turistické obchody a jídlo na historickém náměstí v restauraci stojí stejně jako na předměstí. Takže je to opravdu pro lidi k žití... a moc krásné....
tak dobrou...
Není tady
Peti no jasně Vojtovka je opravdu jen pro děti co mají problém
Není tady
Andulko, držím zítra moc palce a těším se na dobré zprávy! Věřím, že všechno bude na výbornou!
Upravil(a) Suma (6. 7. 2008 21:11)
Není tady
Sumi vítejte doma !!!!
Hlavně že jste v pořádku dojeli....dobrou
Není tady
Sumi, vítám tě doma!!!!
Andulko,
držím pěsti, bude to ok, tomu věřím!!!
A díky zítra budeme cvičit
Není tady
ahojky holky
přeju krásný večer,
tak jsem si právě sedla.. dneska jsem měla docela krásnej den :-)
ráno jsem se poflakovala doma, najednou bylo 12:00 a přijeli rodiče a kluci mi přišli z venku, tak kluci usnuli, tak jsme tu kecali s rodičema, pak odjeli, já začala prát, žehlit a pak jsme jeli k ségře na grilovačku, holky to Vám byl takovej krásnej relax:-) já se nacpala opečenýma buřtama, pak palačinkama a doma jsem to zajedla jogurtovým nápojem :-)))) a pak ještě začalo pěkně pršet, ale byly jsme schovaný v altánku:-) a taky mi udělala ségra radost, dostala jsem od ní krásný sportovní kalhoty s tričkama:-) že prý si koupí nový..ona je úžasný a poslední dva roky si strašně rozumíme:-) no a v půl deváty jsme dorazily domů, začal kolotoč okolo kluků a konečně už jsou v postelích a já sedím:-) a tedka koukám a už je zase takových hodin.
Tak Vás jdu dočíst:-)
Suminko, vítej doma:-))))
Není tady
Hoj hola hola ,
tak jsem vás dočetla,ale byla to fuška jako blázen .A už si z skoro nic nepamatuju
.Bolí mě hrozně nohy,byli jsme na pěším výletě a kapku jsme zabloudily
.
Novi stačí ti to o šátku zítra?
Na balonu se cvičí takto: a houpeš prcke dopředu do zadu,doprava do leva a děláš kroužky (na obě strany).Říkáš k tomu nějaký říkadla.
Od 3měsíců chytněš i za zadeček a děláš to stejný.
Upravil(a) heri1 (6. 7. 2008 21:23)
Není tady
Sumi taky tě vítám doma
My už hlavu při přitahování držíme .A na bříšku jsme teď hodně,protože se to Fildovi začalo strááášně líbit.Akorát se furt snaží přetáčet,přehodí nohy+zadek,ale nedotočí ramena a hlava mu zůstává na boku.A pěkně u toho zuří
Není tady
Heri no čauec:)
Není tady
Teď se dívám na ty balónový fotky,jak byl Filda před měsícem malinkatej.Teď je pěkne óóóbr
Není tady
Jojo taky se nám začalo na bříšku hrozně líbit....dokonce u toho výská Což je úlet vzpomenu li si na začátky
Jinak nám přítak za ruce nehrozííííí ach jo ta Dr nebude zítra moc nadšená
Není tady
Heri co v poradně? KOlik vážíte?
Představ si že jsme přibrali za skoro 14dní teď jen 50g
Není tady
Hele co ta naše opica začala dělat.A hrozně se mu to líbí a když na něj vypláznu jazyk já,řehtá se jak blázen
Není tady
No ten je roztomilej
A kolik má vlasůůůů, nám to opadalo
Není tady
Andulko jdeme až za 14 dní.Naposledy (cca 14dní z5)měl 6350g a 64cm.
Já myslím,že teď už nebudou přibírat tak rychle.Ale nevím,50 je asi málo.Ale pokud nepláče a je spokojenej,tak mu to asi stačí,ne?
My zase máme furt nazelenalou stoličku.Furt .Dávám mu obě prsa a obě je vyzunkne,ale myslím,že mu to stačí,tak nevím co to má být.Je to tak už dlouho.
Není tady
Díky .Nám to taky opadalo,ale hned mu to podrostlo.Ale kolem uší má ještě původní vlásky,mají jinou barvu a ty nový jsou pevnější.A vzadu má oleželý kolečko
Není tady
Dneska po ránu
Není tady
Jo tak Davča už má vzadu jen věneček
Jo a pije furt co 2hodinky a nepláče tak to neřeším
Není tady
Zrovna jsem se na té fotce probudila tak tam jsem jak vyoraná myš....a mám zalepené oči...fuj
Není tady
Jé vám to sluší .Já kdybych sem dala svou fotku po ránu,tak zavařím Babinet
A Davídek je krásnej .A ty taky
A Filda má stejný dupky ve vel.62 a přes nožky je má pěkně natěsno.Má velkou nohu
Není tady
Verčo neblbni vždyť jsem zrovna vstala
Není tady
Andulko,.. opravdu ti to moc sluší.. já kdybych takhle vypadala po ránu tak si pískám:-))) já vypadám strašně:-( poslední dobou jsem líná se nějak upravovat, nějak na mě spadla dost velká únava a taky na mě zase po dnešku padá depka s tou váhou:-( a kort když jsem se tak nacpala těma polopárkama..takhle fakt nezhubnu:-(
Není tady
s babičkou na houpajdě
Není tady