29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky, teda jsem z toho čtení
ještě se vrátim ke včerejšímu tématu
ANDULKO taky mám notebook, jenže mi nechce fungovat net, asi se po... router a manželneni schoopnej s tim něco udelat. Tak se perem o PC
A jak jsme řešily ten sex...tys ho neměla měsíc? já 11 měsíců...
CAMI koukam teda tys byla pěkná pařanka, nestačim zírat a vůbec holky vy všechny. Já taky sice něco za sebou mam, ale kam se na vás hrabu
Teď už několik let nepiju vůbec.
koukam že jsme s těma svýma chlapama všechny dlouho, já od 17, příští měsíc to bude 10 let a taky mam jednoho ex (vlastně dva) na který občas myslim. Jednoho nevídám (max. potkam jednou za rok) a druhýho právě občas teď vídám (je to kamarád jak na houpačce,někdy jsme se vídali furt, pak vůbec a teď občas, má přítelkyni a holčičku, choděj tam kam my s dětma, tak je to horší) Ale ani jednoho bych zpět nechtěla, taky miluju manžela a i když se mi nakrásně někdy stane, že si chci představit např. při líbání někoho jinýho, tak stejně se mi tam vkrade obličej manžela
VERU psalas jak obdivuješ kdo kvůli těhu přestal kouřit a nezačal - trošku jsem si to vztáhla i na sebe, je to můj případ před více než pěti lety. Taky jsem na sebe moc pyšná,nekouřim doteď a nebudu
tak hezkou neděli, prcek je vzůru, bude chtít baštit a pak mě čeká věšení prádla (napřipadá vám že všechny jen perem a perem?
)
Není tady
CAMI malej taky když nechce dudlík tak se dáví. Chce ho teď čím dál míň, sevře ručičku do pěsti a saje si kloub na malíčku. Když to dělat nechce, nemam ho čim uklidnit když nechce ani dudu
Není tady
Petruša napsal(a):
CAMI malej taky když nechce dudlík tak se dáví. Chce ho teď čím dál míň, sevře ručičku do pěsti a saje si kloub na malíčku. Když to dělat nechce, nemam ho čim uklidnit když nechce ani dudu
No právě, nejdřív to byl taky jen kloub, pak pěstička, to je všechno v pohodě, ale když začal cíleně jen s tím jedním prstem, tak je to děs, naštěstí ho tam nemá zatím vražený při spaní, ale co není, může být co?
Není tady
to jo kubuša tam někdy strká malíček, jak je hubenej, tak má hubený prstíčky, tak nechápu na co mu tam ten malíček je. To nemůže ani cejtit že v pusině něco má
Není tady
Tak mě kabubík taky furt žužlá ruce...dávám jí na ně ponožky,protože všechny rukavičky padaj,ale dudlíka taky nechce...párkrát jsme jí vnutili latexovej MAM,ale jinak je to bída
a taky se bojím,že začnu kouřit...přestala jsem loni v srpnu,ješě před otěhu,ale od 8.měsíce jsem měla hroznou chuť na cigáro a je to pořád tejný... neám problém to vydržet,kór když kojím,ale bojím se,co bude pak...
Není tady
ahojky,holky, já vám závidim ty neco bez kojení, až se mi to jednou stane, jestli vůbec, tak poběžim s praporem-)))mám jedlíka, pořád po 3-4 hodinách-obě prsa, přitom už je mam tvrdý atd, takže mlíka je dost, musím po koju ještě odstříkávat....
S vámi je tu sranda, takové příběhy, vy jste čísla-)))taky bych mohla vyprávět...já bych taky pařila, až bych brečela, ale ono mi to neuteče, na ty kocoviny se netěšim-))))
Evajsku, máš kráswnou holčičku-))))dudlík mi malej začíná chc´tít teprve ted, jen na usínání-....
krkání nám ze začátku taky nešlo, asi nebylký tak nabaštěnej, ted spíš krká, ale taky někdy ne, a škytku, tu máme každý den, četla jsem, že se mají necvhat miminka v klidu, nebo dát napít...
hezký den.
Není tady
Ahoj holky ,
do nového domečku nám přeju jen to hezké .
Teda..dost jsem se pobavila,jak jste se rozepsaly o pařbách a následných ránech...
. Taky to znám,občas mám taky chuť dít si trošku vína,ale nějak se mi při kojo nechce
.Včera si chlap dal colu s vínem,ochutnala jsem,ale nějak mi to nejede.Spíš bych si dala"bublinky"
.Hezky hačí na balkon,dát si sklénku...jojo,tak si taky počkám
.A cigarety...fuj
... Naposledy jsem si zapálila před šesti lety,to jsem byla dost ve stresu a už si nedám.
A s příťulou jsme spolu šest let a v srpnu máme svatbu .
CAMI,jak jsi se poblila za ordinací
...no,dobrý.Se divím,že jsi vůbec k doktorce došla
.
Naše Verunka taky dudu nechce a cucá si palečky,pak jí ručičky smrdí,jako taveňáček .Ani jí dudlu nenutím,protože ho taky dáví.
EVAJS,malá je moc hezká .
Není tady
jé PENÍZKU jsi se nepochlubila že bdue svatba...
holky prosím vás...Kubuša si zase začal zkracovat spanív noci, baští čím dál dřív a to už vydržel třikrát týdně celou noc a jinak baštil prostě už za světla. Stalo se vám to taky?
Jinak já si dnešek užívala, byla jsem s tátou u příbuzných na baráku a bylo tam dohromady sedm dětí, takže si užil i Domča (vlastně osm, Kubušu jsem nepočítala, on s nima nelítal ) Doufam že jste měly taky takovej příjemnej den
Není tady
Petruš, já ti asi neporadim, protože kojim pořád i v noci, kojim ve 20h, pak v 00h, pak ve 3h, pak v 6h, pak v 9,mezitim pořád spí, usíná tak do 15min, někdy hned, někdy za chvíli....když ho moc netrápí prdíky, to se pak v polospánku kroutí a heká, ale dá se u toho spát, nebrečí....
Holky, já mám taky problém, mě malej v kočáru usne totálně unavenej, když jedu, tak spí, sotva zastavim na zahrádce, že si pujdu jako něco okopat atd-), tak se vzbudí....spí vaše mimča i když jen kočárek stojí, nebo musíte taky jezdit???, Není na to nějaký fígl? Jinak doma mi usíná v postýlce sám, bez uspávání, chování, houpání....jen v tom kočáru za klidu nespí...nechápu to....to, že budu muset odpoledne 2 hodky někde jezdit, když máme krásnou zahrádku.......uf-)))))
Není tady
PS: holky, to knourání už máme minimální, dost si s ním hrajiu a věn a oduju se mu, je spokojenej, holt vyžaduje pozornost a domácí práce musí počkat, až bude spát...
ještě jsem se chtěla zeptat zkušenějších....jaké cviky mám s prckem dělat kromě pasení koníčků ted ve 2 měsících? snaží se přetáčet na bok, z boku na bříško, to ho nechávám, ale přes tu ručku se ještě sám uplně na bříško nedostane, je něco jako přitahování za ručky, aby držel hlavičku, nebo tak něco? Nebo je to ještě brzy????? děkuju, hezký večer.
Není tady
přitahování za ručičky se nesmí dělat jde o neurologické nebo pediatrické vyšetření
dávej mimčo minimál 5x denně na bříško nebo cvič na baloně
Není tady
MERY mě Domča taky spal jen za jízdy v kočáru. Holt je to zvyk některých miminek, třeba jako to, že chce pořád nosit, nebo že např. nespí doma, ale jen venku (to jsem měla s Domčou a Kuba spí doma,alejen dopoledne, odpoledne taky chce ven). prostě každý mimčo má něco. je mijasný že jsem tě moc nepotěšila...
Není tady
Tak už jsem tady taky
Mery,
některý děti to vyžadují, že se s nima musí jen jezdit. Sebi byl taky takovej... Máti mě pořád vyhazovala,a´t s ním jdu jezdit a jen co se zastavilo,tak byl vzhůru, Tobi už spal i při stání Dami jak kdy
Petruš,
já v noci kojím co 2,5-3h takže neporadím, a to Dami spával mnohem líp, jak byly ty vedra tak se to pokazilo a je to v pr. dýlce.
Není tady
mě (Kubovi) se to kupodivu pokazilo když vedra přestaly...
Není tady
Novia napsal(a):
jak cvičit na tom balóně???
Petruš,
už hezky pasete?
hádej... a vy?
Není tady
trochu jo, ale on stáčí hlavu jen do 1 stranu, ne rovně , tak nevím co to má být
Jinak hlávku drží hezky
Není tady
Kubuša jí zvedne, ale kouká doprava, taky jí nesrovná Když ho držim, tak jí zvedne a čumákuje a hezky drží. Dozadu mu nepadá vůbec, občas mu spadne dopředu zpátky k mýmu ramenu. Ale jak je na bříšku, tak je jak placka a hlavičku přizvedlou a čumí doprava. Ani mu nemůžu dát ručičky pod sebe, vždycky je hned zase "rozplácne" Tak nevim...
Upravil(a) Petruša (6. 7. 2008 20:39)
Není tady
no, tak holt budu jezdit-))))))
my taky paseme, hlavičku drží už chvilku a pak pokládá hlavu taky jen napravo, když odpočívá..takže kromě koníčků zatim nic neděláte? nerada bych něco propásla..
Není tady
Petruš,
tak to je přesně i u nás, i ta pravá strana
Mery,
já necvičím,bych cvičila na tom balóně,ale nevím jak
Není tady
MERY Kuba právě nepase nedělam nic, s Domčou jsem taky nic nedělala a byl v pohodě, naučil se držet hlavičku dobře v e třech měsících sám
Není tady
holky, já si taky myslim, že to mají přirozený, jsou to takový malý zvířátka..na bříško ho pokládám a nic víc nevim-))))
Není tady
myslim že Andulka tu tehdy psala, že si myslí že se teď nějak moc cvičí Vojtovka, že každý druhý dítě...myslim si to taky, Vojtovka je určitě výborná, ale necvičila bych jí hned jakmile je mimčo trošičku pozadu. Neznamená že když něco dělá hůř nebo nedělá, tak že třeba za týden, dva tři už to nebude v pořádku
Není tady
Čauec babizny
Však víc nic dělat nemusíte:) Proč taky
Davídek pase koníky ukázkově už hooodně dlouho ale hlava mu při přítahu za ruce fuuurt padá
Zítra jedeme do Ostravy na Neurologii moc na nás myslete bojím bojím
Jinak na baloně je to jednoduché....položíš ho na bříško držíš za paže a pomalu koulíš do boku na střed a zase na druhý bok a zase zpět na střed
Není tady