29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Když odmaturujeme, jsme rádi.
Když poznáváme první polibky, je to úžasné a okouzlující.
Když najdeme toho pravého do života, je to štestí a jistota.
Když se z lásky narodí děťátko, je to zázrak a je to štěstí....
NAŠE BABINETÍ RODINKA: http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=12527
NAŠE WEBOVKY (autor: Novia): http://www.babinetijarnatka.websnadno.cz/?gen=3147
16 7
Andulka (TP: 31.3.2008)
28.1.2008 David 1900g/44cm (31+0)
snaženíčko o první dítko od června 2007 a je to rychlík protože hned 26. 7. hlásí krásné //Halca30(TP: 17.3.2008)
27.2.2008 Natálie 3150g/48cm (37+2)
Brno, před 8 lety se v 37tt narodil císařem chlapeček, bohuzé měl 24 hod po porodu srdeční a dechovou zástavu a 2 měs.na to zemřel - Syndrom náhlého úmrtí kojenců. Teď po víc než roce snažení (3xIUI a 1xIVF stop v Heliosu) se na svatební cestě zadařilo Rustynka (TP: 8.3.2008)
1.3.2008 Patrik 3040g/49cm (39+0)
Olomouc, čeká první mimi, miminko bylo plánované hned po svatbě, avšak v den svatby již ubíhá druhý měsíc těhotenstvíMidulka (TP: 22.3.2008)
11.3.2008 Daniel 3750g/53cm (38+3)
Praha původně V.Čechy, vdaná 2 roky, první mimi plánované a povedlo se na první pokusAlena 1608 (TP: 30.3.2008)
13.3.2008 Marek 4300g/54cm (37+4)
Olomoucko ,snaženíčko o první dítko od ledna 2006, 4/07 zamlklé těhu 7+4 t.t, hned při prvním povoleném snažení objeveny na testu //Heri1 (TP: 24.3.2008)
15.3.2008 Filip 2950g/48cm (38+5)
Jižní Morava,snaženíčko o 2.dítko od srpna 2006, velice špatný SPG, povedlo se 1.IVF. 13.7. přišla s nejkrásnější zprávou a hlásí //
děti: LuckaGweenyx (TP: 15.3.2008)
21.3.2008 Matouš 3800g/52cm
Severní Čechy + Praha, čeká první mimi a téměř se nesnažili...prostě to nechali přírodě a povedlo se po třech měsícíchWanesa (TP: 17.4.2008)
25.3.2008 Karolína 2650g/48cm
Ondřej 2750g/49cm
Brno, snaženíčko o první dítko od srpna 2003, květen 07 1xET nevyšlo, červenec 07 1xKET vloženy 2 embrya,10.8.// a jsou z toho dvě mimiCamelia (TP: 1.4.2008)
28.3.2008 Michal 3300g/50cm
Jablonec nad Nisou, snaženíčko o první dítko od března 2006, neúspěch nezjištěn. Zkoušeny změna lékaře, vitamíny, bylinky, změna zaměstnání, svatba, Mojžíšová... Nakonec si to příroda zařídila sama a 7.8. hlásí pořádné //EllieD (TP: 9.4.2008)
3.4.2008 Adrian 3500g/50cm
Olomouc, pův. Hodonín, vdaná 2 roky. V listopadu 2006 potvrzeno molární těhotenství (11tt) - revize dělohy. Půl roku povinná pauza a pak hned 2. měsíc slaboulinké //.
Akar (TP: 29.3.2008)
8.4.2008 Amélie 3870g/51cm
Praha, snaženíčko o první dítko od června 2007, po 10 letech vysazena HA a na // nečeká vůbec dlouho. Už 19.7. hlásí pozitivní testíkSouris (TP: 29.3.2008)
12.4.2008 Kateřina 3370g/49cm
Praha
děti: Filip 22.3.2006Aluska (TP: 7.6.2008)
16.4.2008 Mathias 1990g/44cm
Neratovice, 27 let, snažení od půlky července, první měsíc to nevyšlo, ale druhý už ano. 26.9. se v 5h ráno objevily dvě zřetelné čárky Ada78 (TP: 23.4.2008)
21.4.2008 Adéla
snaženíčko o první dítko od ledna 2007, 14.8. hlásí stínek na mammatestu Novia (TP: 1.5.2008)
26.4.2008 Damián 2820g/47cm
22.11.1982 (19.10)
Morava, snaženíčko nebylo, miminko neplánované, ale moc chtěné
děti: Sebi 13.6.2003 (20.1) a Tobi 20.6.2006 (12.9) Verunka (TP: 29.4.2008)
27.4.2008 Adam 3850g/52cm
snaženíčko o druhé dítko od srpna 2007 a povedlo se hned první měsíc, protože 21. 8. nám hlásí //
děti: Honzík Petruša (TP: 20.4.2008)
27.4.2008 Jakub 3550g/52cm
Praha, snaženíčko o 2.dítko od ledna 2007, pozitivní testík 17.8.
děti: Dominik Penizek (TP: 28.4.2008)
28.4.2008 Veronika 3900g/52cm
Otěhotněla v srpnu,ke konci měsíce pozitivní testík
děti:Meryblue (TP: 27.4.2008)
3.5.2008 Štěpán 3600g/50cm
Teplice, snaženíčko o první dítko od listopadu 2005, 5 neúspěšných IUI, v červenci 07 neúspěšné 1.IVF. 20.8. se trochu nečekaně objevily //.Suma (TP: 25.4.2008)
6.5.2008 Sebastian 4180g/52cm
snaženíčko o 2 dítko, v roce 2006 2x zamlklé těhotenství, // hlásí 20.8.2007
děti:Bubble (TP: 17.5.2008)
8.5.2008 Alžběta 2950g/46cm
Na den svých narozenin bude vzpomínat určitě dlouho, protože o pár dní později 11. září se objevily na testu slaboučké // , které hlásily, že se rodinka dočká třetího vytouženého potomka
děti: Slunicka (TP: 18.5.2008)
14.5.2008 Richard 3460g/52cm
snaženíčko o první dítko od září 2006, zatím bez pomoci lékařů. Po roce snaženíčka 18. 9. hlásí vysněné //
Není tady
Tak se mi podařilo udělat nový domeček - třeba už mě opouští ta těhotenská demence
Vše nej do nového kecátka, ať zdravá jsou naše děťátka, ať jsme my mamky šťastné ženy, láskou a štěstím obklopeny. Ať každé ráno s úsměvem vstáváme, a láskám svým na cestu máváme, ať dětičky naše roztomilé,jsou celý den krásně čilé. Ať večer už padáme na ústa, mateřská je dovolená jistá .
Není tady
Cami, jaks to zvládla něco tak krásného napsat o půl jedné v noci???
Já dokážu jen popřát hodně štěstíčka a ty nejkrásnější zážitky v novém domečku.
Není tady
Jé nazdárek, mě se ještě nechce spinkat, tak jsem asi chytla nějaké básnické střevo či co - asi nějaký bacil
A co ty? Jak se vede? Cože nespinkáš? Papáte?
Není tady
Těpic Jarňata, je tu někdo? Nebo všici vyspáváte ?
Není tady
Hezké ráníčko,
taky přeju do nového "kecátka" ,jak píšeš Cami, samé krásné zprávičky....
Cam no ty jsi šikula a ta básnička nemá chybu....
Tedy vy jste toho ještě nabrebentily....
Jak se asi vede Sluníčku, minule nás jen pozdravila a ani nenapsala jak se jim daří....
Není tady
Ahjky Bubliku, no to víš, užívám si , když je manžel na rybách, nemá mě odtud kdo vyhodi , ale dneska už přidede, tak že tu budu zas maximálně dopoledne, protože odpoledne to tu okupuje manža, když se vrátí z práce a já drandám někde s kočárem a po kámoškách.
Koukám, jak ti ta tvoje princezna roste do krásy, panečku, Michálek by si možná dal říct
Není tady
Ahoj maminy jdu vás pozdravit a jak jsem předpokládala, poprosit o radu...máme strašně řídkou stolici...vlastně skoro průjem...malá nemá ani špinavej zadek,jak to všechno vsákne do plíny
myslíte si,že je to v pořádku? Je taková oranžová...kojím a nepřikrmuju...a taky mi neodkrkává...jen někdy třeba půl hodiny škytá
Děkuju moc.
Není tady
tak že by jsme je dali do kupy?
no já tady zase moc nebudu, protože můj je doma a venku bude asi dnes hezky....zítra tady taky jen nakouknu, protože můj bude opět doma (jede darovat plazmu a pak má volno celý den), no a já jedu zítra ke gyndr na kontrolu po 6nedělí.
Není tady
evajs, ahoj, malá je kouzelná...Alžbětka měla taky takovou stolici, tak snad je to normální...ale pokud se ti to nezdá, tak zavolej zítra k dr....
Není tady
Ahojky Evajsku, neboj se, je to naprosto normální, my to máme taky. Jsou to taková hodně řídká míchalná vajíčka. Hodně žlutá. To je dobře. Holčičku máš překrásnou, jak vám to jinak jde?
Není tady
bubble napsal(a):
užijte si krásnou neděli....papa
Taky taky, děkujeme
Není tady
díky za uklidnění,já si právě říkala,že je to asi normální,když nepláče,nemá teplotu,nic ale pro jistotu
Není tady
Jo a s tím krkáním, malej mi taky tak do měsíce a půl neodkrkával, prostě nechtěl, tak jsem ho pak vždycky dala na bok a bylo to o.k. To bych musela prochodit noc, než by si krknu, takže jsem to neřešila. A škytáme taky dost, na to pomáhá si jěště trošku cucnout mlíčka z druhýho prsu, kde je přední mlíko na pití a skoro vždycky to zabere
Upravil(a) camelia (6. 7. 2008 8:57)
Není tady
Děkujeme,docela dobře malá v porodnici pořád spala a usímala při kojení,spadla pod tři kila a hrozilo,že nás nepustí domů...tak jsem jí ve spánkudomluvila,brečela jsem jak želva na tu její krásnou zavinku a ona spala a jen se usmívala
a na druhej den už sosala pět minut vkuse a teď už pije krásně
Není tady
evajs napsal(a):
Děkujeme,docela dobře
malá v porodnici pořád spala a usímala při kojení,spadla pod tři kila a hrozilo,že nás nepustí domů...tak jsem jí ve spánkudomluvila,brečela jsem jak želva na tu její krásnou zavinku a ona spala a jen se usmívala
a na druhej den už sosala pět minut vkuse a teď už pije krásně
Jé o tak to je krásný, já si v porodce taky pobrečela, měli jsme jít v pondělí domů a ráno naměřily velice silnou žloutenku, tak byl celý den na světýlku co dávají do přenosných postýlek co jsme měli u sebe na pokoji, ale to stejně nepomohlo, tak mi ho večer vzali a na 24 hodin dali do inkubátoru - strašně jsem to obrečela. Že jsem bez něj. No hlavně, že už jsme všichni spolu
Není tady
a ještě jsem se chtěla zeptat...jak dlouho se hojí nástřih a zavnuje děloha? V jednu chvíli mi v porodce přišlo,že je to pořád lepší,skoro žádná krev,ale teď doma je to zas horší...včera jsem měla po kojení normálně krvavou vložku a když jsem se sprchovala,odcházely ty stehy a štípalo to jako blázen Za deset dní chceme jet k našim na Moravu,tak se bojím,aby to do tý doby bylo v pohodě...
Není tady
evajs napsal(a):
a ještě jsem se chtěla zeptat...jak dlouho se hojí nástřih a zavnuje děloha? V jednu chvíli mi v porodce přišlo,že je to pořád lepší,skoro žádná krev,ale teď doma je to zas horší...včera jsem měla po kojení normálně krvavou vložku a když jsem se sprchovala,odcházely ty stehy a štípalo to jako blázen
Za deset dní chceme jet k našim na Moravu,tak se bojím,aby to do tý doby bylo v pohodě...
Za deset dví už to určitě bude v poho, já ani nevím, kdy mi ty stehy vypadali, vím jen, že díky gelu z dubové kůry jsem si za 14dní mohla jít pomalu zaběhat. Strašně mi pomohl.
S tou dělohou neví, nic nepocituji, ale mám břicho jak nějakou klokaní kapsu furt a nepříjde mi, že by se zmenšovala - rada - hóódně volná trika
Není tady
Hezké ránko...
Do nového domečku co psala Cam!!!
cam,
to by chtělo upravit a dát na nástěnku dolů takový zakončení nástěnky
u nás se vstávalo v 6 Tobi pustil tv a ta řvala,jak na lesy, super budíček, doporučuju, hned je ten den pak veselejší
Evajs,
na zavinování dělohy je celý 6 nedělí....po tuto dobu můžeš krvácet,špinit. pozor,někdy se zdá,že je to už v poho a zase se začne krvácet,nebo to začne být zase silný....
to kakání mají všechny kojené děti
na nástřih doporučuju kalciovou mast, po 2 porodech mi dr řekla, že ani není vidět,že jsem kdy rodila teď jsem neměla nástřih žádnej
Není tady
Ahojky Noviku, děkuji Jestli chceš, tak to tam klidně dej
A jak se jinak vede? koukám dost povedený ráno Já jsem na to nesmírně zvědavá, až bude mít Michálek tak dva roky- snad nezešílím
Není tady
Novi, prosím tě, ty jako zkušená matka , Michálek si začal cíleně cucat palec, furt mu ho vyndávám, ale je to naprosto zbytečný, manžel z toho šílí, nevím co s tím, dudlíka mi odmítá, mám doma 5 druhů a za boha nechce ani jeden, mám to řešit? Nebo se to spraví až si bude dávat hračky sám do pusy?
Upravil(a) camelia (6. 7. 2008 9:57)
Není tady
Cam,
no dudlík, jinak fakt nevím.... jinak mu ho v pusině musíš trochu přidržet, než se zadudlá, to jsi zkoušela? A jaký dudlíky jsi zkoušela? druhy jsou 3,pak je silikon a latex,takževýběr ze 6
Není tady
To víš, že jsem zkoušela přidržovat, , ale neustále ho jazykem vytlačuje ven, ani nezkouší sát, přitom když mu dám svůj prst, nebo kloub, tak normálně saje, i když do mám v náručí a dosáhne pusinkou k mému holému rameni, nebo paži, tak taky zkouší sát, ale dudlík prostě za boha ne, když mu ho přidržuji dlouho, začne se vztekat a dávit se, jako by mu normálně natahuje, a je úplně jedno který má. Máme tyhle a ješte 2 gumový sploštělý, ale ty nemohu najít.
Není tady