|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
hLEDÁMKÁMOŠKY NA PSANÍ,DĚTI ODROSTLY,MAJÍ SVOJE RODINY.PODĚLTE SE O RADOSTI A STAROSTI BĚŽNÉHO ŽIVOTA.ZÁLIBY,VNOUČATA,MUŽI ATD.
Není tady
Proč trváš na tom, aby někomu bylo víc než 45, když si s ním chceš jen psát?
Není tady
Ilseli napsal(a):
Já na tom netrvám jen nevím jestli by si mladá děvčata chtěla psát s babkou.Hledala jsem kámošku i na psaní meil nebo icq.Už jsem jich našla pár na Na doma.Tady jen nevím jak tu moji diskusi vymazat.když není zájem.Promiň teprve se všechno učím.
janako napsal(a):
hLEDÁMKÁMOŠKY NA PSANÍ,DĚTI ODROSTLY,MAJÍ SVOJE RODINY.PODĚLTE SE O RADOSTI A STAROSTI BĚŽNÉHO ŽIVOTA.ZÁLIBY,VNOUČATA,MUŽI ATD.
Ahoj, jsem Jitka a jsem ve věku kdy už se to ani nechce prozrazovat /50/, ale vůbec se na to necítím, naopak mám elánu víc než před 10 lety, mám 3 děti, s námi už bydlí jen ten nejmladší syn, který letos končí školu. Jsem vdaná a bydlím v Jablonci nad Nisou. Moje nynější záliby jsou tyto - učím se angličtinu a chodím do posilovny. Pokud si chceš se mnou psát budu ráda, tak zatím měj se fajn a těším se ahoj
janiko napsal(a):
Ilseli napsal(a):
Já na tom netrvám jen nevím jestli by si mladá děvčata chtěla psát s babkou.Hledala jsem kámošku i na psaní meil nebo icq.Už jsem jich našla pár na Na doma.Tady jen nevím jak tu moji diskusi vymazat.když není zájem.Promiň teprve se všechno učím.
: Přijde mně zoufalé, když zde píše někdo, komu je 45 let nebo snad o trochu více, že je stará babka a má trauma z tak "pokročilého" věku. Zoufalství samo, nesmí se potom takové ženy divit, že není o ně zájem nikde v práci ani ve společnosti, když mají komplexy z věku.
Já sama jsem překročila 50 let - v létě hraji několikrát týdně tenis, golf, nyní v zimě jezdím na sjezd. lyžích. Obě děti studují v zahraničí a běžně sama létám za jednim do Finska, druhým do Lucemburska. Díky jazykové vybavenosti jsem schopna okamžitě na místě komunikovat a seznámit se byť i na několik dní s lidmi, které jsem nikdy neviděla a trávit s nimi příjemné víkendy.
Některé naše ženy, tak jako celá naše křehká demokracie ještě potřebují hodně hrdosti a sebevědomí, které mají lidé v Americe a i v Evropě na západ od nás. Učte se jazyky, sportujte každý den, přenechte starosti o domácnoct či dům někomu jinému /samozřejmě pokud máte děti již velké !!/, a uvědomte si, že máte za sebou teprve polovinu života, kdy jste splnila své povinnosti matky a ženy a nyní Vás čeká už jenom si užívat života. K tomu užívání patří samozřejmě zdraví a protože nic není zadarmo, tak musí člověk na sobě pracovat, aby to zdraví měl a potom už přijde jenom ta odměna.
S blížícím se jarním sluníčkem přeji vše krásné a hlavu vzhůru !!!
Děvčata, já se také k dopisování přidávám. Vůbec si nepřipadám na tolik, kolik mám let. Jsme ve věku, kdy už máme konečně čas na sebe a své záliby. Moc vás zdravím!!!!!!
Není tady
Je mi vzdy divne jak vite jak si pripada zena ve "vasem veku", ze si tak nepripadate.
A s tou 45-ti letou BABKOU....nebo BABCOU jste mne damy trochu vytocily. Ale nejste prvni z tech ktere se tak samy nazyvaji a jako prvni poukazuji na sve "stari". Jsem zena ktere je 60 a verte, ze se starou 45letou babkou bych se kamaradit nechtela. Takovi lide jsou na mne moc stari. Davam prednost pratelit se s temi, kteri maji vetsi chut do zivota, maji sve zaliby a zajmy a od kterych se mohu neco naucit (a naopak).
Vzpamatujte se. Jestli se budete takto videt vy, nebude to dlouho trvat a vase okoli (a vasi manzele) vas budou za stare babky opravdu povazovat a take se k vam tak chovat. Ceka vas mnoho krasnych let plnych radosti, novych zazitku....mene starosti nez kdy drive a hlavne svoboda jak ducha tak i tela. 

Není tady
Ahoj.Já jsem to nemyslela nijak zle s tím věkem.Když jsem tady toto téma zakládala seděla jsem téměř poprvé u počítače a internetu a chtěla jsem prostě pokecat.Ani jsem nevěděla jak co napsat.Brouzdala jsem sem a tam a hledala.Nejsem ani zapšklá ani ušlápnutá.Pak jsem našla Dámu a tam jsem jako doma.Kamarádek je tamfůra od 18 do xx věku.Naučila jsem se čarovat s fotkama,různé recepty a mám fůtru kámošek.Jsem babka,ale v dobrém slova smyslu,chlubím se se svými vnuky a těším se na nové mimčo které čeká dcera začátkem dubna.Jinak všechny zdravím a přeji hezký víkend a dny další.
Není tady
VYBORNE, tak to jsem rada, ze nejsi jedna z tech starych bab.
a 
Hodne stesti.
Není tady
Ahoj,
je mi 46 let, stará se necítím vůbec, vnoučata nemám a dlouho mít nebudu, nekrmím v parku holuby ani netrávím čas na zahrádce. Mám ráda knihy, kino, divadlo, turistiku, cestování. Ráda bych si psala s někyým, kdo má podobné zájmy. Ahoj, Ivana
Není tady
Ivana napsal(a):
Ahoj,
je mi 46 let, stará se necítím vůbec, vnoučata nemám a dlouho mít nebudu, nekrmím v parku holuby ani netrávím čas na zahrádce. Mám ráda knihy, kino, divadlo, turistiku, cestování. Ráda bych si psala s někyým, kdo má podobné zájmy. Ahoj, Ivana
Ahoj, to jsme na tom podobně, mě je 45, vnoučata taky nemám, ani dlouho mít nebudu/doufám/, taky mám ráda knihy, cestování, jestli chceš, tak napiš. Můj e-mail: jana.k1@centrum.cz.
Není tady
Ahojky děvčata. Jsem 55 letá Míla a také bych si ráda dopisovala. Děti už jsou velké, tak mám plno času na své zájmy.
Mám ráda dobrou knihu, filmy, divadlo, cestování. Učím se anglicky.
Odpoví mi někdo.
Ahoj.Míla
Není tady
Jsem taky "babka" - mám vnuka 8 let, registroval se na www.alik.cz pod jménem Novotný Kyjov, velmi čeká na nějakou odpověď, prosím pokud máte taky vnuka či malého syna, ať prosím napíše, udělá mu velkou radost, děkuji.
Ahojky vespolek ráda bych se taky přidala do klubu.Mám už taky něco za sebou,je mě 58 užívám si zasloužilého důchodu.Mám tři dospělé děti a tři vnoučata a čtvrté na cestě.Zjišťuji,že mám nějaké krátké dny a že čas strašně rychle ubíhá.Chodíme s přítelkyni už druhým rokem na univerzitu třetího věku a kdo má dům a zahradu ví kolik práce je kolem něho.Moc Vás všechny zdravím. A díky internetu si můžem i psát.
Není tady
Rozana: Mohla bys treba zacit novou rubriku a napsat neco o Univerzite tretiho veku? Myslim, ze by to tu ostatni mohlo zajimat. Napis jake kurzy jsi jiz absolvovala, cim jsi zacala, jake jsou moznosti, kolik to stoji a treba i link aby nej mohly zeny kliknout a dozvedet se vice.
Bylo by ale zajimave si o tom pocist z tveho hlediska. Jedna z mych znamych dokonce cestuje se skupinou z Univerzity tretiho veku do zahranici na vymenne navstevy. Napis, ale pod jinym titulem nez Hledam kamaradku.
Diky.
Není tady
Jarmila napsal(a):
Rozana: Mohla bys treba zacit novou rubriku a napsat neco o Univerzite tretiho veku? Myslim, ze by to tu ostatni mohlo zajimat. Napis jake kurzy jsi jiz absolvovala, cim jsi zacala, jake jsou moznosti, kolik to stoji a treba i link aby nej mohly zeny kliknout a dozvedet se vice.
Bylo by ale zajimave si o tom pocist z tveho hlediska. Jedna z mych znamych dokonce cestuje se skupinou z Univerzity tretiho veku do zahranici na vymenne navstevy. Napis, ale pod jinym titulem nez Hledam kamaradku.
Diky.
Ahoj jsem ráda,že se ptáš na universitu třetího věku.Je to zajímavé kolik žen znám z okolí a jak málo se potkáváme právě na přednáškách.Ty přednášky jsou podle daných témat.
Jinak víc napíší v rubrice ,ale horší to bude z názvem aby byl vystihnutelný.
Třeba-dámy a univerzita třetího věku-.Já nevím zrovna teď neoplývám nápady jak říká moje vnučka,jestli máš nějaký nápad na titul zděl ho prosím.Dík.
Není tady
milla napsal(a):
Ahojky děvčata. Jsem 55 letá Míla a také bych si ráda dopisovala. Děti už jsou velké, tak mám plno času na své zájmy.
Odpoví mi někdo.
Ahoj.Míla
Nazdar Mílo, již Ti někdo odpověděl? Je mi 56 a proto jsi mne zaujala. Chtěla bych vědět více o Tvých názorech na život a vše okolo něho. Když budeš chtít, tak mi napiš.
Zdraví tě dana
Dannka2 napsal(a):
milla napsal(a):
Odpoví mi někdo.
Ahoj.MílaNazdar Mílo, již Ti někdo odpověděl? Je mi 56 a proto jsi mne zaujala. Chtěla bych vědět více o Tvých názorech na život a vše okolo něho. Když budeš chtít, tak mi napiš.
Zdraví tě dana
Ahojky Danko,
díky za zprávičku. Nechala jsem tu svojí mejlovou adresu, tak jsem čekala odpovědi ve schránce. Teď jsem opět zabrousila na babinet. 
Není tady
No to není tak úplně jednoduchý - denně sportovat, nechat starost o domácnost někom u jinému ... za předpokladu, že vyhraju první místo ve Sportce, tak jo....
Nezaložíme už taky my, zachovalé "babky" nad padesát nějaký klub? Máme všechno před sebou - děti již odrostlé, honičku kolem domácnosti za sebou, manželství většinou (jako v mém případě ) také za sebou , tak hurá do krásných jarních dní!
Taky máte pocit, že chlapů, nezadaných nad padesát se nějak nedostává? Nebo spíš hledají mladé zajíce?
Ale do kuna nebo do přírody se koncekonců dá jít i s kamarádkou , ne? Tak pokud jste některá z Prahy, ozvěte se:!!! Hergot, já jsem nemožná, toho smajlíka tam neumím dát....
Zdraví Draha
tifany napsal(a):
No to není tak úplně jednoduchý - denně sportovat, nechat starost o domácnost někom u jinému ... za předpokladu, že vyhraju první místo ve Sportce, tak jo....
TAK TO JSOU PŘESNĚ MOJE SLOVA ONO VYŽÍT S 8600KČ TAK TO BYCH TAKY POTŘEBOVALA TU PRVNÍ VE SPORTCE A ANI BY TO NEMUSELY BÝT TAKOVÝ MILIONY STAČILY BY MI I TŘI
A KDYŽ UŽ JSEM TADY TAK BYCH SI TADY TAKY RÁDA NAŠLA KAMARÁDKU NEJLÉPE Z ÚSTÍ NAD LABEM -JE MI 49LET.MEJLÍK JE dzifdayly@seznam.cz
Není tady
miluse napsal(a):
Ahojky babči.Jmenuji se Miluše je mě 47děcka už vylétli z hnízda a je smutno.Sice mám manžela se
kterým se dá hovořit na jakékoli téma ale znáte to popovídat si s kámoškama má to něco do sebe.
Ozve se mi někdo?Zdraví Vás Miluše.
Ahoj jmenuji se Marie je mě 47 a ráda bych si také s někým popovídala s manželem je to vážně jiný než s kámoškou:vissla:
Není tady
janako napsal(a):
Ahoj, jmenuji se Olga, bydlím v malé vesnici v okolí Prahy. Protože i mě děti odsrostly a ačkoliv žiji poměrně ve spokojeném manželství hledám kamarádku na dopisování, s kterou bych si mohla popovídat.
Takže pokud budeš mít chuť, ozvi se.
ahojky je mě 47 a hledám kamarádku s kterou bych si mohla dopisovat tak se ozvy ahojky
Není tady
perla napsal(a):
ahojky je mě 47 a hledám kamarádku s kterou bych si mohla dopisovat tak se ozvy ahojky
.
Ahoj, ráda bych si dopisovala, podělila se o společné, prblémy, radosti, zážitky, ........ Je mi taky 47 let , jsem z Plzně . Jitka