6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pred tyzdnom,ked sme isli z roboty nam cez cestu prebehla mala srnka so zlomenou nozickou.Zobrala som ju do auta,ze ju zoberieme k veterinarovi.Lenze uz bolo vela hodin,tak sme ho nezastihli.Volala som na slobodu zvierat ,kde mi dali cislo na polovnika,ktory ma na starosti ten revir.Ten sa snazil ju umiestnit niekde do rodiny,ale pretoze je obdobie dovoleniek,nik na nu nemal cas.Tak sme si ju nechali my.Objednali sme ju na operaciu,kde ale doktor zistil,ze nozicka uz hnisa a musi jej ju amputovat.Tak ju zoperoval,cely tyzden sme chodili na prevazy a injekcie proti bolesti.Teraz uz pojdeme len na vybratie stehov a mala by byt v poriadku.Je strasne pritulna,krasna a chodi za nami ako psik.Len ma mrzi,ze ked som volala do ZOO v Bratislave,tak mi povedali,ze oni by sa o nu mohli postarat,ale brani im v tom zla legislativa.No a mne hrozi basa,lebo je trestne si tak zobrat zvieratko.Nechapem to .To ma clovek nechat zviera zahynut na ceste,len preto,lebo vlada sa nevie rozhybat?Teraz si vybavujem potvrdenia od polovnikov a veterinara,aby som ju mohla ohlasit na obvodny urad zivotneho prostredia.
Není tady
No tak to snad není pravda. Místo aby byli rádi, že jsou lidi, kteří se ke zvířatům chovají slušně tak je ještě za tou chcou zavřít. Toto už je moc.
klobouk dolů před takovými lidmi..většina co znám by na to šlápla aby měli k večeři zvěřinu...obdivuju tě že jsi se tak postarala a staráš o srnku. držím palce aby to dobře dopadlo!! opravdu tě moc obdivuju, myslela jsme si že takoví lidé už snad ani nejsou.
Není tady
Tak už mi polovníci srnku priklepli,beha na troch v zahrade a je jej fajn.Som štastná.
Není tady
Dani - tak to gratuluju, že už je malá vaše je to krásný takhle se postarat o bezbranýho tvorečka já sama jsem samaritám a sbírám jakékoliv opuštěné zvířátko, navzdory zákonům
Není tady
Definitiv,asi sme rovnaka krvná skupina.Tiež všetko pozbieram.Mám Troch psov -najduchov,dvoch kocurikov,dve mačičky a teraz srnečku.Ale všetci su strašne milí.Pá.Pekný den.
Není tady