27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Dobry vecer chtela bych se zeptat,jestli muzu nechat sveho syna,ktery ma 17 let sameho doma,bydlime v panelovem dome.Jedeme na dovolenou do chorvatska na 12 noci,mam strach aby sae mu neco nestalo a nebo neco neprovel.Na dovolene urcite v klidu nebudu,je to trestne?
Není tady
Proč by to mělo být trestné? To je nějaký trestný čin, nechat skoro dospělého chlapa doma samotného???
Není.
Není tady
myslím, e se vůbec bát nemusí....vdy to u je velkej... já zůstávala doma sama od 15ti let a taky jsem to přeila..
Ale samozřejmě sama musí vědět, jakej syn je- jestli je samostatnej, nebo jestli je to raubíř, kterej tu něco vyvede a tak....
Není tady
Poprípade popros niekoho (niekto z rodiny, alebo susedia), aby občas na neho dohliadol, skontroloval, či je vetko OK...
Není tady
Se zeptám,proč nejede syn s Vámi?S námi nae děti jedou rádi i nyní,kdy je jim 18 a 20,nic jim nepřikazujem,prostě chtějí jet,tak jedou.Máme mezi sebou prima kamarádský vztah.Mimo to pak jetě jezdí se svýma polovičkama nebo partou.
Jinak si myslím,e si snad dělá srandu tou otázkou,jestli nechat tak velké dítě samotné doma.Pokud je tu oprávněný strach,e z bytu bude kůlnička na dříví nebo feácké doupě je to otázka dlouhodobé výchovy ne se ptát a teď těsně před dovolenou.
Není tady
Samotného NE! Aspoň basu piv jste tam mohli nechat... Jinak - syna asi zná lépe, ne my tady na fóru....
Není tady
Take jsem se chtela zeptat, proc nejede s vami? Takove otazky sis asi mela pokladat predtim, nez jste se pro dovolenou bez syna rozhodli.
Upravil(a) Sakura (17. 7. 2008 12:36)
Není tady
Já nechala doma své 2 syny (16,17) týden. Mají o trávení volného času u svoje představy. Můj BM to vyuil jako záminku k tomu, aby napsal na sociálku "oznámení", e zanedbávám povinnou péči o nezletilé osoby. Na základě toho je přiel zkontrolovat pán ze sociálky. Pak mi volal, e tam byl na návtěve a e kluci jsou OK
Není tady
Ono taky 17letý kluk jet s rodičema nechce. Já bych ho doma nechala, ale pro případ potřeba zaúkolovala babičku, nebo tetu, nebo nějakou kamarádku, at občas dohlídne, aby si neměla doma z bytu kůlničku na dříví.
Není tady
taky si myslím,e v 17ti u nemusí asi chtít on...já byla takhle na společné dovče s naima tuím v 16ti...ovem v 17ti mě pak nechali bez debat "samotnou"doma..
Není tady
Stránky: 1