|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jeden pán má velmi sprostého papouška a říká mu :"Papoušku dnes ke mne přijde návštěva.Nesmíš být sprostý!Já ti na levou nohu uvážu červenou nit a jak za ni návštěva zatahá řekneš : "Můj pán je dobrý pán". A na pravou nohu ti přivážu modrou nit a když za ni zatahá řekneš : "Dobrý den". Přijde návštěva pěkná dáma a zatahá ho za pravou nit a papoušek to odvykládá pak zatahá za levou a zase to odvykládá.Pak paní řekne : "A papoušku co když tě zatahám za oba provázky"?A papoušek řekl :"Tak spadnu a rozbiju si hubu ty krávo"!!!
Není tady
Žila, byla v jedné zemi krásná, chytrá a emancipovaná princezna. Když jednou seděla ve své nádherné zahradě na břehu potoka, vyskočila z potoka žába a řekla jí:
"Jsem princ zakletý zlým čarodějem. Stačil by jediný tvůj polibek, abych se znovu proměnil v pohledného, urostlého a elegantního muže. Pak se můžeme vzít a žít šťastně na tvém zámku s mou matkou. Budeš moci mě milovat, připravovat moje jídlo, prát moje košile a rodit moje děti. Budeme velmi šťastni."
Tentýž večer si princezna při vychutnávání lehce osmahnutých žabích stehýnek na vinné omáčce pomyslela: "Tos uhod, blbečku..."
Není tady
Vite co udela zirafa, kdyz ji plivnete do xichtu...?
Podkopne vam zebrik!!!
Není tady
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady