29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jeden pán má velmi sprostého papouška a říká mu :"Papoušku dnes ke mne přijde návštěva.Nesmíš být sprostý!Já ti na levou nohu uvážu červenou nit a jak za ni návštěva zatahá řekneš : "Můj pán je dobrý pán". A na pravou nohu ti přivážu modrou nit a když za ni zatahá řekneš : "Dobrý den". Přijde návštěva pěkná dáma a zatahá ho za pravou nit a papoušek to odvykládá pak zatahá za levou a zase to odvykládá.Pak paní řekne : "A papoušku co když tě zatahám za oba provázky"?A papoušek řekl :"Tak spadnu a rozbiju si hubu ty krávo"!!!
Není tady
Žila, byla v jedné zemi krásná, chytrá a emancipovaná princezna. Když jednou seděla ve své nádherné zahradě na břehu potoka, vyskočila z potoka žába a řekla jí:
"Jsem princ zakletý zlým čarodějem. Stačil by jediný tvůj polibek, abych se znovu proměnil v pohledného, urostlého a elegantního muže. Pak se můžeme vzít a žít šťastně na tvém zámku s mou matkou. Budeš moci mě milovat, připravovat moje jídlo, prát moje košile a rodit moje děti. Budeme velmi šťastni."
Tentýž večer si princezna při vychutnávání lehce osmahnutých žabích stehýnek na vinné omáčce pomyslela: "Tos uhod, blbečku..."
Není tady
Vite co udela zirafa, kdyz ji plivnete do xichtu...?
Podkopne vam zebrik!!!
Není tady
Není tady