29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jede had na kole a potká žábu. Žába se ho ale zeptá ,,hade jak to že jedeš na kole když nemáš nohy??" Had: ,,A jo!" a spadne...
Ryby jsou poctivé: Neberou a neberou.
Potkají se dva šneci. Pročpak nemáš ulitu ??? ptá se jeden. Ále, utekl jsem z domova.. odpoví druhý.
Není tady
Sedí zajíc na pařezu a prozpěvuje si: Opíchall jsem vlčici, opíchal jsem vlčici .. !
Jde kolem liška a a diví se: Ty jo, zajíci, ty jsi ale borec !!
Po chvilce jde kolem medvěd a zajíc si zase prozpěvuje: Opíchal jsem vlčici, opíchal jsem vlčici .. !
Medvěd se diví, kroutí hlavou: Páni, zajíci, ty se fakt nezdáš .. !
Po chvíli jde kolem vlk: Čau zajíci, co tady děláš ??
Ále, jen si tak sedím na pařezu a kecám a kecám ..
Není tady
Potká Ivánek žábu a ta mu říká: "Ivánku, polib mě."
"Ne!" odpoví Ivánek.
Žába znovu zaprosí: "Ivánku, polib mě a něco dostaneš."
"Inu, proč ne," řekl si Ivánek a žábu políbil.
"A co dostanu?" zeptal se poté.
A žába na to: "Ekzém, ekzém!"
Sedí vrána na větvi a jde okolo zajíc: "Ahoj vráno, co tam na tý větvi děláš?"
"Machruju."
"A můžu machrovat s tebou?"
"Můžeš."
Tak zajíc vyleze na větev a sedí tam s vránou.
Jde okolo liška: "Ahoj vráno a zajíci, co tam na tý větvi děláte?"
"Machrujeme."
"A můžu machrovat s váma?"
"Můžeš."
Tak liška vyleze na větev a sedí tam s vránou a zajícem.
Jde okolo medvěd: "Ahoj vráno, zajíci a liško, co tam na tý větvi děláte?"
"Machrujeme."
"A můžu machrovat s váma?"
"Můžeš."
Tak medvěd vyleze na větev a větev se ulomí.
Vrána lítá ve vzduchu nad zajícem, liškou a medvědem a ptá se: "Vy neumíte lítat?"
"Neumímeee!!"
"Tak co machrujete!?"
Zajíc si koupí kolo a projíždí se na louce. Potka medvěda.
"Kde jsi vzal peníze na kolo, zajíci?" ptá se medvěd.
"Kdybys medvěde nechlastal a šetřil, měl bys taky kolo!"
Za čas se zase potkají a zajíc má motorku.
"Kde jsi vzal na motorku??"
"Kdybys nechlastal, měl bys taky motorku!"
Za nějaký čas se zajíc projíždí na pasece v novém autě a hledá medvěda, aby se mu pochlubil, ale nemůže ho najít. Najednou uslyší nějaký hukot. Podívá se nahoru a on to medvěd ve vrtulníku!
"Kde jsi prosím tě vzal na vrtulník!?"
"Stačilo jen vrátit prázdný lahve!"
Není tady
Jde takhle zajíc po vlaku, otevře dveře jednoho kupé a povídá: "Je tady mezi váma nějakej frajer ?!"
Nikdo nic, tak zajíc povídá: "Tak mi všichni dáte korunu".
Jde do druhýho kupé a situace se opakuje. Žádnej frajer, tak zase vybere od každýho po koruně a jde dál.
Otevře dveře třetího kupé a zase povídá: "Je tady nějakej frajer ?!?"
Z rohu se zvedne chlápek a suveréně povídá:"Já !"
V té chvíli se za zajícem vynoří medvěd a povída: "Tak frajere, ty to máš za deset a ostatní po koruně..."
Plazí se dva hadi, najednou se jeden z nich zastaví a starostlivě se ptá: “Ty, hele… Jsme jedovatí?“ „Ani nevím… Proč?“ „Já jsem se právě kousnul do jazyku…“
Není tady
Co je horší, než slon v obchodě s porcelánem???
Ježek v obchodě s kondomy.
Není tady
Není tady
Zvířátka jela na dovolenou a chovala se jako lidé:
Lišák jel s milenkou...
Osel jel s manželkou...
Vůl s celou rodinou...
Kanec jel sám a čekal, která svině se k němu přidá...
Jeden chlápek u soudu žaloval druhého pro ublížení na zdraví při
autonehodě.
Obhájce se postiženého ptá: "Je pravda, že na místě nehody jste
policistovi
řekl, že jste se nikdy v životě necítil lépe?" - "Ano, to je pravda." -
"Tak
proč teď viníte mého klinta, že vám způsobil vážné zdravotní poškození?"
-
"Když k nehodě dorazil policista, přišel k mému koni, který měl zlomenou
nohu, a zastřelil ho. Pak popošel k Azorovi, mému psovi, který byl celý
potlučený a zkrvavený, a také ho zastřelil. Pak přišel ke mně a zeptal
se
mě, jak mi je. Myslel jsem, že za těchto okolností bylo rozumné říci, že
mi
nikdy nebylo lépe!"
Tak jsem nechal utratit svyho psa..." "Byl vzteklej ?" "No nadsenej
nebyl..."
Doufám, že jsem tu nikoho neurazila, a nebude to Cilka mazat:-), černý humor je holt černý:-)))
Není tady
No proč bych to měla mazat? Ostatně já bych též policistovi řekla, že jsem se nikdy líp necítila, jeden nikdy neví...
A znáš tenhle?
Sedí u veterináře tři psi: vlčák, boxer a doga....
Boxer se ptá vlčáka: proč tu jsi? Ale soused mne pořád rozčiloval, provokoval, tak jsem na něj jednou skočil a potrhal mu ruku.
No a co s tebou bude, ptá se boxer? No co by injekce a spánek....
Pak se ptá vlčák boxera, proč tu je on. Boxer odpovídá: ale taková blbá holka, pořád si se mnou chtěla hrát, pořád mne tahala a tak jsem jí upravil ksicht. No a co stebou teď bude, ptá se vlčák? Ale coby injekce a spánek...
A pak se oba podívají na dogu a ptají se proč tu je ona. No moje panička je hrozně na pořádek, pořád někde smýčí a leze po čtyřech a tak kroutí tím zadkem... No a včera vytírala a já jako pes, jsem se na to už nemohl jen dívat, tak jsem na ní skočil...
No a co s tebou teď bude, injekce, spánek, ptají se oba? Ne, ostříhat drápky.... Odpoví doga.
Není tady
˝Řekněte, pane, kouří váš kůň?
Ne?
Pak vám hoří stáj!˝
Jde muž po poušti a táhne za sebou klavír.
Vtom za sebou uvidí zmiji. Letí co může, ale dochází mu síly, až spadne na zem a čeká na smrt.
Zmije se k němu doplazí a říká: ˝Ssssem ti chtěla pomoct.˝
Upravil(a) Anetta (21. 1. 2006 21:40)
Není tady
jak tam davate ty obrazyk????????ja chci taky..pak vas zaplavim vtipama :-)
Není tady
Zvířecí škola jede na výlet, paní učitelka v autobuse říká, co budou dělat a žába vzadu všechno opakuje. Paní učitelka: "Děti, teď hodinu pojedeme." Žába :"Děětiii, teeeď hoooodinu pojeeedeemmee"....Paní učitelka "Budete tiše sedět a dívat se z okna." Žába zas: "Buuudeeetee tiiiše seeděěět a dííívaaaat seee z ooooknaaa."....Paní učitelka: "A ta zelená obluda vzadu s velkou hubou si vystoupí a nikam nepojede." A žába: "A jejda, chudák krokouš, von se tak těšil....".
Není tady
Prvního dne stvořil Bůh psa.
Druhého dne stvořil Bůh člověka, aby psu sloužil.
Třetího dne stvořil Bůh všechna ostatní zvířata, aby mohla sloužit psu za potravu.
Čtvrtého dne Bůh stvořil dřinu, aby člověk mohl pracovat pro dobro svého psa.
Pátého dne Bůh stvořil tenisák, aby ho páníček musel házet a pes mohl aportovat nebo neaportovat.
Šestého dne Bůh stvořil veterinární vědu, aby udržovala psa zdravého a jeho pána na mizině.
Sedmého dne chtěl Bůh odpočívat, ale musel jít se psem.
Po lese chodí strašně naštvaný medvěd. Všude okolo sníh, mrzne až praští. Medvěd tu kopne do jedličky, tam do zajíce, vlkovi rozbije hubu a přitom si mrmlá:
"Proč jsem v září pil to kafe...?!!"
A když jsme u toho, víte, že se medvěd otočil na druhý bok? je druhá půlka zimy, což znamená, že co přežilo dosud, už přežije do jara....
Není tady
Hádají se zvířátka na dvoře, kdo umí nahnat největší strach.
Býk říká: " Já když zařvu, všechny krávy se leknou a rozutečou se po louce! "
Pes říká: " Já když zaštěkám, všechny ovce se tak polekají, že se namáčknou do kouta ohrady!"
Malinké kuřátko se zamyslí a pak pomalu povídá: " Tak to já, já si jenom lehnu na dvůr a budu dělat, že jsem mrtvý. A půlka republiky se posere strachy!"
Není tady
Leze šnek 7 let na strom ... pot z něj jenom stříká .... už je skoro nahoře ... a spadne. "Doprdele, práce kvapná - málo platná"!
Není tady
Povídá jeden šnek druhému: "Před půl rokem mě opustila stará i s dětma... a já je pořád támhle vidím."
Zvoní někdo u Nováků, Novák otevře dveře, za nima malinkatá smrtka s ještě menší kosou. Novák se zapotácí a smrtka říká: "Klid, pane, já si jdu jen pro vašeho křečka."
Zaštěká kočka u myší díry. Myš zvědavě vyleze, něco chrupne a olizující se kočka konstatuje "Je dobré znát cizí řeči."
Není tady
Kruci, někdy se obrázek povede a někdy ne - omlouvám se
Není tady
Zloděj se vloupá do domu a začne hrabat cennosti do pytle. Nejadnou zasebou slyší "Ježíš tě vidí". Otočí se a tam papoušek, který znova říká "ježíš tě vidí". Zloděj mávne rukou a hrabe dál. Papoušek zase "ježíš tě vidí". Zloděj se podívá na papouška a řekně "na ježíše nevěřím" a hrabe si dál spokojeně do svého pytle. A papoušek znova zaječí "Ježíš je pidbul" ....
Sedí rybář u řeky, pruty nahozený a stále nic, ani ťuk. Najednou vykoukne z vody krokodýl a ptá se "tak co berou berou ???" Rybář zavrtí hlavou jako,že nic. a Krokouš řekne "tak se na to vykašli a pojď si zaplavat" ...
Pán má hrozné problémy se svým papouškem. Vždycky, když jde do práce papoušek se opije. Jednouho dne se už doopravdy naštve a řekne papouškovi "Papoušku jestli se opiješ, vytrhám ti ocásek". Pán přijde z práce a papoušek opilej, tak mu vytrhá ocásek. Druhý den pán povídá zase papouškovi "Papoušku jestli se opiješ vytrhám Ti peříčka z křidýlek". Přijde domů a papoušek se válí vožralej v kleci, rve si peří a křičí "Já seru na nějaká blbí peří." ....
Baví se dva chlapci. "myslíš, že vypadám jako kůň???"
"Proč???"
"V neděli jsem byl na dostizích, nejednou přiběhl žokej a hodil na mě sedlo."
"A co si dělal???"
"Dělal jsem co jsem mohl, byl jsem druhý."
Není tady
A teď pár koňskejch:
Malá zebra se prochází po savaně,potká slepice a ptá se:
"Héj kdo jste? A na co jste?"
Slepice: "My jsme slepice a snášíme vejce."
Zebra: "HM díky!"
Později potká hřebce. A ptá se: "Hele kdo jsi? A na co jsi?"
Hřebec: "Sundej to pyžamo a uvidíš!"
Přijde kovboj, který má šíleně smutného koně do saloonu a řekne:
"Kdo mi rozesměje koně, tak mu dám 1000 dolarů."
Zvedne se takovej seschlej starej chlápek, jde ko koni, něco mu pošetá do ucha a kůň se začne nepředstavitelnám způsobem smát. A tak dostane 1000 $.
Za chvilku se kovboj zase vrátí zpátky, protože koník se směje tak, že na něm nemůže odjet a řiká:
"Kdo mi ho zase rozpláče, tak mu dám 2000 $."
Zase si stoupne ten starej farmář, jde ke koni a něco mu ukáže a ten začne děsně brečet. Tak dostane slíbené peníze a kovboj chce odjet, ale zase to nejde. A tak mu to vrtá hlavou a ptá se farmáře:
"Co jsi mu udělal?"
A farmář: "No rozesmál jsem ho tím, že jsem mu řekl, že mám větší péro než on a rozplakal, když jsem mu ho ukázal!!"
Jeden kazatel se pokoušel prodat svého koně. Nějaký muž se u něho zastavil, aby si koně prohlédl. Kazatel řekl muži, že místo rčení, "krok" má říci "Chvalte Boha" a místo "hou" má říci "Amen".
Tak sedl muž na koně a řekl, "Chvalte Boha" a kůň se rozešel. Muž řekl znovu "Chvalte Boha" a kůň začal klusat. Řekl to ještě několikrát a kůň se rozběhl strašlivou rychlostí. Najednou se před nimi objevil útes.
Muž zaječel "Hou !" Kůň se nezastavil. Pokusil se křičet všechny možné příkazy, pokusil se koně stáhnout zpátky, ale nic ho nezastavilo.
Pak si najednou vzpoměl, co má říci. A řekl "Amen". Kůň se zastavil těsně na okraji, dříve než spadli dolů. Muži se tak ulevilo, že mu položil ruku na čelo a pak řekl, "Chvalte Boha".
Povídá manžel manželce:
"Heleď, v neděli nejsem doma, jdu jezdit na koni !"
"Tak z toho nic nebude, než jsi přišel domů, tak volala ta tvá klisna, že čeká hříbě !"
Přijde kovboj do saloonu a poručí si: "Nějakej silnej chlast!"
Hospodský mu nalije...
"To je silnej chlast? Vždyť je to samá voda," řekne kovboj a pití chrstne na zem. Hospodskej vezme 100% špiritus a nalije kovbojovi. Tomu se to zase nezdá dost silné a vyleje obsah na zem. Hospodskýho to naštve a kovbojovi nalije kyselinu sírovou.
"No vidíte, to je konečně pití," pochválí ho kovboj a odejde. Za okamžik vběhne zpátky a zařve:
"Co to bylo za chlast? Vyjdu ven, plivnu na koně a zbyly z něho jen podkovy!"
Pepa vedl po silnici svého mezka z pole domů, když jel po silnici jeho kamarád a zastavil, aby mu nabídl svezení. Jenže mezek se dovnitř nevejde, tak ho přivážou za auto. Jedou šedesát a mezek vypadá celkem v pohodě, tak chlápek přidá na osmdesát, ale pak povídá Pepovi:
"Hele, možná jedem moc rychle. Začínám se o toho mezka bát. Visí mu jazyk z huby..."
"A na kterou stranu ?"
"Doleva."
"Tak uhni, bude předjíždět."
Není tady
David dostal k narozeninam papouska. Dospeleho, s prisernym chovanim a
jeste horsim slovnikem. Kazde druhe slovo bylo sproste. Ta slova,
ktera nebyla sprosta, byla alespon urazliva.
David se snazil papoucha prevychovat, neustale na nej vlidne hovoril, hral mu jemnou hudbu, delal vsechno, co ho jen napadlo, aby mu dal dobry priklad. Nic
nepomahalo. Rval na papoucha a papouch na nej rval nazpatek. Trasl jim
ale to papoucha jen rozcililo a byl jeste sprostsi. Nakonec papoucha v
nejvetsim zoufalstvi strcil do mrazaku.
Nejakou chvili se ozyvalo kviceni, kopani a krik. Pak vse ztichlo a pul minuty bylo ticho. David se vydesil, ze se papouchovi neco stalo a rychle otevrel dvere.
Papouch pokorne vystoupil z mrazaku, vkracel do Davidovych nastavenych
rukou a rekl:
"Domnivam se, ze jsem vas patrne urazil svym neomalenym jazykem a akcemi. Budu usilovat o to, abych to napravil. Je mi to opravdu lito a prosim o odpusteni."
David uzasl nad tou zmenou ptakova chovani a chystal se zeptat, co zapricinilo tu dramatickou zmenu, kdyz tu ptak pokracoval:
"A mohu se zeptat, co provedlo kure?"
Není tady
Na palouku se pase kráva. Když už má dost, jde se ještě kapánek projít. Potká zajíce a vidí, že v ruce drží cigáro.
Kráva: ,, Tak malej a kouří" Zajíc odfoukne v klidu dým z tlamičky a řekne:
,, Tak velká a nemá podprsenku!"
V kapse klokanice sedí malý tučňák a stěžuje si na vedro.
Tisíce kilometrů odtud klokánek sedí na ledové kře mezi tučňáky, třese se zimou a naříká: "Ztracená školní výměna..."
Není tady
"Haló, to je spolek pro ochranu zvířat?"
"Ano, co si přejete?"
"Okamžitě přijeďte! Před barákem na stromě visí pošťák a strašně sprostě nadává našemu psovi!"
Není tady
Jdou tři želvičky po poušti a mají hroznou žízeň. Po roce cesty najdou kelímek. "Holky, nemá cenu ho brát, stejně nemáme co pít." Po dalších třech letech cesty konečně dojdou k oáze, kde je krásné jezírko. "Holky, teď by se nám hodil ten kelímek. Budeme losovat, která pro něj dojde." A tak losujou. Ta, která prohrála, říká: "Tak já pro něj dojdu, ale slibte mi, že se nenapijete dřív než přijdu!" "Slibujeme," řeknou želvičky. Po šesti letech se želvička stále nevrací. "Kde je tak dlouho? Už by tady měla být zpátky. Ještě počkáme." Po dalším půl roce: "Kašlem na to, napijem se." Když tak ty dvě pijou z jezírka, vykoukne z křoví ta třetí a říká: "Jestli si nevěříme, tak já nikam nejdu."
Není tady
třída na výletě. Učitel ukáže na strom s kůrou rozdrásanou medvědími drápy.
"žáci, kdo to udělal?"
"to my nééé, to béčko!"
zařve třída jako jeden.
Tak to asi nebylo moc o zvířatech, co?
Není tady
Jde velbloud a potká Jamese bonda, a ptá se: ,,Ahoj, Jak se jmenuješ?"
,,Já jsem Bond, James Bond" ,,A ty?"
,,Já jsem bloud, Velbloud"
Není tady