29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ali, ak už nie si 16 roč. pubertiačka, tak bude najlepšie sa odsťahovať. Pomôže, ak s otcom nebudeš každý deň v kontakte.
Není tady
Ráček: Děkuju. Já se nenaštvala, spíš jsem trošku zklamaná a vzdávám to. Každopádně ti moc děkuju, že jsi na mě tak hodná. Přeju ti jen to nejlepší a krásný zdravý miminko. Vidím, že čekáš. Hodně štěstí!
helena: Mně to vadí prostě jen u otce. Kdyby to dělala máti, tak je mi to jedno. Je to složitý, ale díky za radu.
Není tady
klasika babinetu....vypudit příchozí nejlépe ihned!!! Což takhle chvilku nerejpat!!!
Není tady
Ali napsala jsem ti soukromou zprávu.
Maya.82 napsal(a):
Oxi napsal(a):
Ali654 urazila si sa len ty
Přesně tak.
Nazdarek Oxíku jakpak se máme.
Bozemoj ako mam vediet ako sa mate? Vidis ma snad na duchovnom? Ale asi sa mate dobre nie?
Není tady
Jana22 napsal(a):
Ali, ak už nie si 16 roč. pubertiačka, tak bude najlepšie sa odsťahovať. Pomôže, ak s otcom nebudeš každý deň v kontakte.
Nebude ti smrdiet doma
Není tady
Díky Ali za přání Snad se bude mít klučina k světu
A mrzí mě, že Tě někteří svým chováním odradili , věřím, že bychom se třeba dostaly pak k tomu jádru a asi je to fakt v tvé psychice a chtělo by to prostě o " problému " mluvit ...
To ti tady bohužel nedopřáli
I já ti přeju ať se ti daří
Není tady
Oxi napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Oxi napsal(a):
Ali654 urazila si sa len ty
Přesně tak.
Nazdarek Oxíku jakpak se máme.
Bozemoj ako mam vediet ako sa mate? Vidis ma snad na duchovnom?
Ale asi sa mate dobre nie?
Oxi oxi všechno snad nemusíš brát až tak do detailu ne. Jakpak se máš?? Spokojen??
Ráček napsal(a):
Tě přece nemůže naštvat nějaké" mužské ego " , že OXI ??? Opravdu křupanisticky napsané, líp bych to nedovedla
Muzske ego? Ej, asi behni za ocnym, lebo si daleko od nosa nevidis.
Není tady
Jasne, spokojny, miminka uz mam dve, holku a kluka, dufam ze uz v cca 13ich budu vediet, ze prehltanim neotehotnies a spermie na vzduchu velmi rychlo hynu, takze zaschnute su dobre leda tak ako bielkoviny v prasku
Ruky si umyvam a pokial mi niekto chce sahat na ovladac poslem ho do kupelne
Není tady
Petuna napsal(a):
klasika babinetu....vypudit příchozí nejlépe ihned!!! Což takhle chvilku nerejpat!!!
to se nesmíš nechat
Není tady
Ali, přijde mi úplně v pořádku, že se ti vlastní táta zdá "slizký", že tě po sexuální stránce odpuzuje, je to v souladu s přírodou i s našimi zákony
Ale zároveň si myslím, že si do něj něco promítáš, něco, co je tvoje a s čím by ses ve vlastním zájmu měla vypořádat. Bojíš se, že na tobě ulpí něco z jeho "slizkosti". On se ti hnusí, ale ty jsi jeho dcera, jeho krev (a spermie, ta vítězná). Působí to na mě, že v tuhle chvíli odmítáš svou vlastní sexualitu nebo možná i svůj život celkově. Protože život někdy je "špinavý", a sex koneckonců taky.
Myslím, že by ti pomohlo o tom mluvit. Zkus nám tady dát ještě jednu šanci a napiš víc o svém životě
Judita: Tohle se mi nechce psát na veřejné fórum, ale díky moc, že se snažíš mi pomoct. Jen snad ještě řeknu, že můj život je jinak celkej fajn. Mám fajn přítele, studovat se mi daří (zatím) a rodina je taky vcelku fajn, až na toho tátu. Když ale nepije, tak se s ním dá mluvit, ovšem vážně ne o něčem vážným a něco řešit. Vážně si nemůžu moc stěžovat, trápí jen ten táta a jeho pití, protože od toho se vše odvíjí. Ale to je jedno. Díky moc za vyslechnutí a mějte se tu pěkně.
Není tady
No, chápu, že se ti sem teď nechce nic důvěrného psát. Ale myslím, že si stěžovat můžeš, snad budeš mít víc štěstí a najdeš nějaké chápavé ucho
Vidis, tvoj problem je jeho pitie, ale ked si precitas svoj prvy prispevok je to uplne o niecom inom.
Tazko ty nieco zmozes, ak pije. Asi fakt jedinym riesenim je odstahovat sa. Neviem teda kolko pije, ale ked si precitas vlakna o alkohole tak zistis, ze prosbami a ani nijak inak nedosiahnes vobec nic, clovek sa spamata az potom, ked padne na dno a ani to nie vzdy.
Není tady
Precitaj si napriklad toto: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=30843
Není tady
Judita napsal(a):
No, chápu, že se ti sem teď nechce nic důvěrného psát. Ale myslím, že si stěžovat můžeš, snad budeš mít víc štěstí a najdeš nějaké chápavé ucho
teda, ale nedá mi to - Judito, to vážně je třeba na všechno kývat a každýho potřepávat po hlavičce?
Jeslti čteš pravidelně, víš, že tady někteří dostávají pěknou sodu a urážej se snad ??? ... tady by bylo spoustat chápavých očí, ale Ali zřejmě nemá monentálně tu správnou imunitu...
Není tady
Čtu pravidelně, a píšu to, co považuju v té chvíli za nejlepší Pokud čteš pečlivě i ty, snad mi neupřeš, že jsem Ali kromě "potřepání po hlavičce" dala i slušnou nálož k přemýšlení
Jedno bez druhého nepovažuju osobně za moc účinné, to je můj styl a nikomu ho nenutím.
Jessika napsal(a):
Petuna napsal(a):
to se nesmíš nechat
![]()
Jasně já ne ale nová mladá holčina se asi sotva "nezalekne"
Není tady
Pravda je, že mi Babi v poslední době a tohle vlákno taky připadá poněkud samoúčelně nelaskavé. Nevnímám v tom chuť tazatele "nakopnout", ale prostě jenom tu nelaskavost. Stesky, jak to tady není, co bývalo, podle mě taky moc neřeší, tak se snažím být v rámci svého písečku slušná, protože mám pocit, že víc dělat nemůžu Eto vsjo.
Jessika napsal(a):
Judita napsal(a):
teda, ale nedá mi to - Judito, to vážně je třeba na všechno kývat a každýho potřepávat po hlavičce?
Jeslti čteš pravidelně, víš, že tady někteří dostávají pěknou sodu a urážej se snad ??? ... tady by bylo spoustat chápavých očí, ale Ali zřejmě nemá monentálně tu správnou imunitu...
někdo možná potřebuje dostat sodu a někdo potřepat po hlavičce. Judito napsala jsi to dobře. Taky by mi přišlo divný, dávat sodu někomu, kdo je tu poprvé. Ani mě k tomu nic neopravňuje. Pokud se někdo slušně zeptá, jednám s ním ohleduplně. Ale někteří holt potřebují mít pocit, že to druhému nandali, nebo že mu svojí upřímností otevřeli oči. Ano, někdy to funguje, ale ne vždy.Každý potřebuje jiný přístup.
Není tady
Ale dámy, to není o sodě. Respektive je to i o sodě, ale ne v tom smyslu někoho zbouchat do kuličky, ale spíš ho nakopnout. Samozřejmě, je to i pisatelce, která buď je tak na výši, že to ustojí a něco si z toho vezme, nebo prostě odejde. Já osobně jsem spíš za to nakopnutí, páč hlazení a foukání bebíčka moc lidí dál neposune.
Není tady
Já vidím docela dobře, ale ty si nevidíš do huby
Oxi napsal(a):
Ráček napsal(a):
Tě přece nemůže naštvat nějaké" mužské ego " , že OXI ??? Opravdu křupanisticky napsané, líp bych to nedovedla
Muzske ego? Ej, asi behni za ocnym, lebo si daleko od nosa nevidis.
Není tady
Dobře Kaliku, jenže já mám pocit, že snad člověk , který je na takové diskuzi a ještě psychologické čeká, že se s ním někdo pobaví o tom co ho trápí a néé ho hned začne urážet a ukazovat " jak je mimo " a pokrytec a já nevím co ....To je celá psychologická diskuze k ničemu Píšeš tady o tom " jak má být pisatelka " na výši , ale jak jsou teda na výši ti reagující
KALIK napsal(a):
Ale dámy, to není o sodě. Respektive je to i o sodě, ale ne v tom smyslu někoho zbouchat do kuličky, ale spíš ho nakopnout. Samozřejmě, je to i pisatelce, která buď je tak na výši, že to ustojí a něco si z toho vezme, nebo prostě odejde. Já osobně jsem spíš za to nakopnutí, páč hlazení a foukání bebíčka moc lidí dál neposune.
Není tady
Já to Kalíku chápu a Oxiho beru v klidu, ale přece jen mi to nedá...Už podle prvního příspěvku je holka mladá, tak proč se do ní takhle navážet? Oxi tys už odjakživa všechno vždycky věděl (viz životnost zaschlého spermatu)? Proč se to nemůže a nedá říct laskavě?
Některé lidi musíš kopnout, aby šli dál, ale některým stačí podat ruku. Proč nemůžeme na babinetu začít podáním ruky a terpve když je to k ničemu přejít k nakopnutí?
holka má psychický problém s tátou, z prvního příspěvku to tak nevypadala, ale to je přece o důvod víc se napřed ptát a dobrat se problému, ne ji hned stírat
Upravil(a) Ronja (4. 7. 2008 9:39)
Není tady