6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda bábi, vidělas ty Andromédiny koule? Mi normálně spadla čelist
Není tady
Andromeda - No koule kapavý jsou přenádherný! Proboha v čem je to dělaný? Koukám, jak "térdlo"!
Není tady
Andromeda napsal(a):
Týývole Méďo!
Holky, vy jste tady normálně profesionální grafická skvadra! Já se a ještě a také a jěště !!!
Není tady
Tož jeden noční fraktálek:
Není tady
"Půjčila" jsem si kouli...
Kulíš, to je nemoc, ty fraktálky, co?
Není tady
Hellga napsal(a):
Andromeda - No koule kapavý jsou přenádherný! Proboha v čem je to dělaný? Koukám, jak "térdlo"!
Maya se to jmenuje Tuším, že Pixaři v tom dělají
A teď trochu prozaičtější téma - Židle. Jinak za chvíli mi dojdou obrázky
Není tady
Jéda holky, vy ste tááák šíškovný
Jj, bábi, fraktály - to je vírus šílenej ... ani ten fernet na něj nepomáhá
Letos mi nevyšlo ani to móře ani Hron ... tak jsem si s tou vodou aspoň pohrála
Není tady
Andromeda - židle taky dobrá, ale na koule vodový nemá... Maya? Co to, kde to? Má to češtinu a kde se to dá "seknout? Chtěla bych to zkusit. Možná by to šlo "zkřížit" se "šopem"? Tak mě nenapínej!
Kulíš, ďoura do jiný dimenze?
Upravil(a) Hellga (15. 7. 2008 13:14)
Není tady
Okno do světa snů ... nebo tak něco ...
Taky by mě zajímalo, kde se by se dal lohnout nějaký příjemný 3D prográmek ... Ale Miras tu má takový zabezpečení, že jen tak něco nestáhnu
Není tady
Nestačím zírat. :Smajlík s dokořán otevřenou pusou a vykulenejma vočima:
hele Miš ě se ten jeden fraktál hejbe, jak jezdim myší. To je dobrý , co?
(su asi úplně blbá, tady takhle plácat na tak úžasně uměleckém vlákně )
Upravil(a) PetraP (15. 7. 2008 20:42)
Není tady
Tak jsem koukala, co je to Maya a raděj se budu držet "šopu"! To je něco tááááák složitýho, že bych se to sama asi nenaučila nikdy... Škoda, tak nic, no...
Není tady
Hellgo, je pravda, že na Mayu jsou i návody na netu jenom na to, abys byla schopna ovládat třeba jen hlavní obrazovku myší v kombinaci s klávesnicí - natáčení objektů a tak, sama nevím, jestli bych toho byla po těch letech schopna Ale byla to pěkná "mašinka" to jo... ale vyžadovalo to nekonečno volného času... kolikrát na koleji jsem na tom dělala do tří do rána, v době, kdy jsem moc do školy nechodila Ale zase ten pocit, když ti z toho "vyleze" obrázek, nebo sekvence na video
Není tady
Hellga napsal(a):
Tak jsem koukala, co je to Maya a raděj se budu držet "šopu"! To je něco tááááák složitýho, že bych se to sama asi nenaučila nikdy... Škoda, tak nic, no...
Taky jsem na to koukala, připomíná to trochu Cad ... ale kde vzít čas a prachy?
Peťko, on se hejbe i bez hnutí myši, jen musíš chvílu počkat, než se načte ... a vůbec, co to plácáš, že se tady plácáš? Su ráda ža každýho, kdo sem vtrukne
Není tady
Miso, poznas Softimage? Alebo 3D Studio Max? V tom som makal. Aj Mayou som robil ... ale to uz bolo davno.
Není tady
Není tady
Nené, vůbec nemám zkušenosti s 3D prográmky ... dělám hlavně v corelu
Oxi, móže sem cokoliv pěkné, tedy aj toto
Upravil(a) Míša Kulička (16. 7. 2008 12:17)
Není tady
Jéééje, Corela Drawá bola mojou pravou rukou už od verzie 3.
Není tady
Jo, corel draw, to je základ, tam všechno kompletuju, ale dělám spíš ve photo-paintu ... a animace v corelu R.A.V.E ... Kdysi ve verzi 4, tak tam byly docela dobrý grafy - kam se hrabal excel, to už teď v tej 11, co mám, není, ale excel už je taky někde jinde
Není tady
Hele, našla jsem ještě jednu destičku, dokonce s nápisem ... volný překlad Prof. Vošajstlicha zní přibližně následovně: "Každá správná čarodějka má vlka a kočku. Mnohé čarodějky po zkušenostech s dlouhými lety na koštěti však vlka míti nechtějí. "
Není tady
Andromedo, ty tekutý koule - tak to je paráda, spadla mi čelist údivem, moc dobrý
Není tady
Jinak holky jsem tady, nezahálím, jen občas nestíhám
Koukám, že jste tady probíraly programy, Míšo tak nevím, ale asi tě zklamu, zkouším sice i Corel, ale věrnější jsem šopáku
A koukám, že tady Oxi píše o Corel Draw, no já mám doma verzi 12, ale je fakt, že doteď jsem moc nepochopila, k čemu by mi to bylo
Není tady
Jé, to bude mít Hellguše radost, že šopákuješ
Ty bábiny a Médiny koule mi fakt nedaj spát ... sice to ještě furt nejni ono, ale já na to dojdu, i kdyby na chleba nebylo :
Jsem trochu upravila stín
Upravil(a) Míša Kulička (17. 7. 2008 9:09)
Není tady
Andreo, Photoshop a CorelDraw su uplne odlisne programy - kazdy na nieco ine. Photoshop je na bitmapy (fotky) a CD primarne na vektorovu grafiku.
Není tady